Munirnak 3-4 év múlva akár a kezdőben is helye lehetne. Ehhez vagy az kell, hogy kölcsönbe menjen, vagy hogy az MSN elfogadja, hogy 5-6 meccsenként valamelyikőjük pihen egyet. Ez hosszútávon is jól jönne, ha egy szezonra vetítem le, akkor nem lesznek kifacsarva a szezon végére, ha hosszabb távra, akkor nem kell 30-40-70 millióért igazolni valakit. Persze ehhez tényleg Munir konzisztens jó teljesítménye kell, de az csak kellő játékidővel, önbizalommal, edzői bizalommal valósulhat meg.
Digne remek volt, lehet kiegészítőnek jött, de ha hozza ezt a szintet, akkor Albának is tepernie kell.
Denis előtt is megnyílhat a kapu, remélem él vele, semmivel sem rosszabb, mint Xavi, vagy Ini ennyi idősen. Na jó, talán picit.
Bartra, .... ja, ő már nem.
Arda gyönyörű gólpasszt adott, de én megválnék tőle, amíg lehet. Ha nem, akkor remélem még sokkal jobban összekapja magát, de erre sok esélyt nem látok. Az ő posztján, bármelyiken is játszik, 40 milláért meccsenként 2 szép megoldás kevés, az meg nem lehet a pozitív oldalon, hogy "legalább futott".
SR ha így folytatja, "beragad" a jobb hátvéd posztra, de talán nem is baj, Vidal nem megoldás sajnos. A középpályán túl sokan is vagyunk, ott keveset játszana, és lehet nem is lesz rossz, ha egy irányítói képességekkel rendelkező srác van a szélen is.
Az állandó kezdőket nem részletezem, még bele kell lendülniük. Bár Bravo helyett nálam Stegen védett volna... (tudom, hogy sérült

)