Bob_Marley írta:
Valahogy ezek akkor valamit nagyon rosszul tudnak, mert valahogy megint nem történt semmi sérülés. 
Újrakezdhetjük, de semmi értelme szerintem. Az meg mióta világ a világ úgy volt, hogy ha valakinek tudják hogy fáj valamije arra rá kell menni. Caicedo volt egyedül, ami morcos volt. Odament egyet, lépni és vállazni. Megállni nem nagyon akart ez tiszta sor. Rá is dobtak egy sárgát.
Most írok egy vad példát, de már nehéz szó nélkül elmenni emellett, hogy szerinted akkor súlyos egy szabálytalanság vagy durvaság,ha sérülés a következménye.
Egyszer rádlő valami félkegyelmű az utcán,de csak megsúrolja a kabátodat, erre mi a reakciód?
"Keblemre cimbora, ez még belefért!!"
Vagy ezt hogy kell elképzelni? Mert kiforgatom kicsit,de ezt próbálod itt fejtegetni,hogy nincs sérülés=nem durva.
Azért ez nem igazán így van.
Most ez független a tegnapi meccstől, mert tegnap pl nem éreztem különösebb paraszt viselkedést az espanyolos gyerekeken, 1-2 kivétel volt csak.
De ezt fejtsd már ki,mert lehet nem így gondolod,hogy csak akkor durva és paraszt valaki, ha lábat tör, de nekem így jön le mintha mégis így gondolnád. De nem feltételezem ezt rólad.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."