Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áhh, annyira nem érdekel, hogy ezt bárhol is folytassam.palesz77 írta: Ezt mostantól vagy offtopicban folytassátok, vagy méginkább PÜ-ben, de ha itt erről lesz további vita az törlésre kerül, mert nincs itt helye.
Ezt mostantól vagy offtopicban folytassátok, vagy méginkább PÜ-ben, de ha itt erről lesz további vita az törlésre kerül, mert nincs itt helye.ntibi67 írta:Akkor legyél egyenes ember és írd ki ide is,hogy kik a kedvenc real játékosaid.Ne csak a Madridom honlapon próbálj ezzel szimpatikusnak tűnni.Az amúgy gyalázatos ahogy odaát szidod néha Alvest és Piquét a nyilatkozataik miatt.
Na ezért szép a foci, hogy mindenki mást tud belőle leszűrni tanulságként.csababarca írta:visca el barca írta:hát ez a tegnapi meccs vmi borzalom volt
nekem angol bajnoki feelingem volt, ott vannak ilyen agyament megoldások,és felesleges futkározások![]()
De eredmény jó, többet tegnap nem is vártam, játékban első félidő még so-so, de a második...megértelek abszolút.
Akkor legyél egyenes ember és írd ki ide is,hogy kik a kedvenc real játékosaid.Ne csak a Madridom honlapon próbálj ezzel szimpatikusnak tűnni.Az amúgy gyalázatos ahogy odaát szidod néha Alvest és Piquét a nyilatkozataik miatt.TripleH írta:Én is had áruljak el valamit, ez nagyjából senkit nem érdekel, az meg már had legyen mindenki személyes döntése, hogy kinek ki/kik a kedvenc játékosa(i), Meg ha ne te döntsd már el, hogy valaki így csak Espanyol szurkoló lenne, jelzem nem Katalánok, hanem magyarok vagyunk, tehát az érvelésed azon része, hogy Barcelonában ki milyen szurkoló lenne, okafogyott. Másrészt még egyszer elmondom mert úgy veszem észre az értő olvasás nem jön össze, senkit azaz senkit nem érdekel, hogy milyen a Culék értékrendje katalán vidéken. Ez itt egy magyar fórum és mindenki azt a játékost szereti amelyiket akarja...ntibi67 írta:Azoknak akik meg akartak győzni arról hogy valaki lehet Cule attól még hogy mondjuk real játékos is kedvence.Ugy írok erről a témáról hogy igen sokat járok ki Barcelonába.Azok akik igy vélekednek Barcelonában esetleg Espanol szurkolok lennének.Mert lehet egy Culénak tisztelni vagy értékelni az ellenfél játékosát de sosem lesz egy real játékos a kedvence.Mondok egy egyszerű példát.Százezrek kedvence volt Figo amíg a Barca játékosa volt.Amikor el igazolt az ősi ellenfélhez szerintetek hánynak maradt a kedvence?Elárulom egynek se!
visca el barca írta:hát ez a tegnapi meccs vmi borzalom volt
Miért provokálnám. Olyan összeszedett játékot, amit az elsőben csináltunk rég nem láttam. Jöttek-jöttek, de megfojtottuk őket és jöttek az ellentámadások, gólok. Másodikat is uraltuk, végére valóban feljött a Bilbao, de a gól egy buta hibából jött. Egy nagyon éles csapatot láttam, pedig még hiányzók is voltak.visca el barca írta:van egy olyan érzésem, hogy Te mostanában provokálod a népetBob_Marley írta:Nekem mostanában ez a meccs tetszett talán a leginkább
Ha Bilbao drukker lennék, én is ezen a véleményen lennék. A Barca szemszögéből viszont (és a hiányzókat is figyelembe véve) ez egy nagyon jól összerakott játék volt. Az első félidőben szinte kifogástalan volt a játék, a labdakihozatalok nagyon jól működtek, a labdavesztés utáni letámadás is nagyon kontrollált volt. A második félidőben nyilván kicsit visszaesett a tempónk, a Bilbao is emelt egy kicsit a fordulatszámon és a cseréink sem tudtak pluszt adni a játékunknak, ezért volt törvényszerű a kapott gólunk. De hogy borzalom lett volna a tegnapi meccs, az egy vicc. Szvsz még semleges szurkolóknak is rendkívűl élvezetes, látványos meccs volt a tegnapi (egy kretén bíróval megfűszerezve). Ha neked csak az 5-6 nullás gurigázások a szórakoztatók, akkor valóban kínszenvedés lehetett számodra a tegnapi meccs.visca el barca írta:hát ez a tegnapi meccs vmi borzalom volt
Ha ez borzalom volt, nem tudom elképzelni milyen jelzőket használtál a szuperkupa meccs utánvisca el barca írta:hát ez a tegnapi meccs vmi borzalom volt...
én is sokat agyaltam a második félidőn...talán éppen az lehetett az ok amit írsz! az már korábban is feltűnt, hogy ennyi futásra mostanában nem kényszerítettek bennünket (stat.nélkül érzésre.) és ha így van , talán éppen ez lehet a gond...noname írta:I Az utolsó 20 percre a mieink kifáradtak, miközben a Bilbao abszolút mindent beleadott. Nem látom hol itt a gond.A Bilbao nagyon nagyot küzdött. Ezzel együtt tulajdonképpen simán nyertünk.
van egy olyan érzésem, hogy Te mostanában provokálod a népetBob_Marley írta:Nekem mostanában ez a meccs tetszett talán a leginkább
Én is had áruljak el valamit, ez nagyjából senkit nem érdekel, az meg már had legyen mindenki személyes döntése, hogy kinek ki/kik a kedvenc játékosa(i), Meg ha ne te döntsd már el, hogy valaki így csak Espanyol szurkoló lenne, jelzem nem Katalánok, hanem magyarok vagyunk, tehát az érvelésed azon része, hogy Barcelonában ki milyen szurkoló lenne, okafogyott. Másrészt még egyszer elmondom mert úgy veszem észre az értő olvasás nem jön össze, senkit azaz senkit nem érdekel, hogy milyen a Culék értékrendje katalán vidéken. Ez itt egy magyar fórum és mindenki azt a játékost szereti amelyiket akarja...ntibi67 írta:Azoknak akik meg akartak győzni arról hogy valaki lehet Cule attól még hogy mondjuk real játékos is kedvence.Ugy írok erről a témáról hogy igen sokat járok ki Barcelonába.Azok akik igy vélekednek Barcelonában esetleg Espanol szurkolok lennének.Mert lehet egy Culénak tisztelni vagy értékelni az ellenfél játékosát de sosem lesz egy real játékos a kedvence.Mondok egy egyszerű példát.Százezrek kedvence volt Figo amíg a Barca játékosa volt.Amikor el igazolt az ősi ellenfélhez szerintetek hánynak maradt a kedvence?Elárulom egynek se!
Ez azért van,mert a szurkolók nem egy játékossal szimpatizálnak,hanem egy csapattal. Épp magasról tesznek rá,hogy Neymart,vagy Balet vesszük meg addig, amíg az nem látszik a csapat teljesítményén.ntibi67 írta:Azoknak akik meg akartak győzni arról hogy valaki lehet Cule attól még hogy mondjuk real játékos is kedvence.Ugy írok erről a témáról hogy igen sokat járok ki Barcelonába.Azok akik igy vélekednek Barcelonában esetleg Espanol szurkolok lennének.Mert lehet egy Culénak tisztelni vagy értékelni az ellenfél játékosát de sosem lesz egy real játékos a kedvence.Mondok egy egyszerű példát.Százezrek kedvence volt Figo amíg a Barca játékosa volt.Amikor el igazolt az ősi ellenfélhez szerintetek hánynak maradt a kedvence?Elárulom egynek se!