Messithebest írta:Húú akkor azt vissza kell néznem!:D Szép lehetett mindjárt rá is keresek.
most van félidőnek vége. mutatni fogják majd a studiórizsa alatt
Alves papa.. nem is gyengét! xDMessithebest írta:Na kicsit késve bekapcsolódtam én is! Látom hogy 1-0. ki lőtte a gólt?
Húú akkor azt vissza kell néznem!:D Szép lehetett mindjárt rá is keresek.Ilúvatar írta:alves méghozzá jó messziről, kapáslövésselMessithebest írta:Na kicsit késve bekapcsolódtam én is! Látom hogy 1-0. ki lőtte a gólt?
Dani egy hatalmas kapas bombagol volt.Messithebest írta:Na kicsit késve bekapcsolódtam én is! Látom hogy 1-0. ki lőtte a gólt?
alves méghozzá jó messziről, kapáslövésselMessithebest írta:Na kicsit késve bekapcsolódtam én is! Látom hogy 1-0. ki lőtte a gólt?
Igen...de hogy sárgát nem ért az biztos.Lionel Kicsi Messi írta:De az első Villa esést le kellett volna fújni!!Ilúvatar írta:sztem jogosan nem adta meg a 11est a bojannak, mert ő esett el, nem lökték le.
igen! meg a Murikával is...Jess írta:Még hogy azért nyerünk mert nekünk ítél a bíró. Meg kéne nézetni ezt a meccset Wengerrel.
De az első Villa esést le kellett volna fújni!!Ilúvatar írta:sztem jogosan nem adta meg a 11est a bojannak, mert ő esett el, nem lökték le.
Nem hivatalos adat, de szerintem 2, max 3.Bányász írta:Mostmár érdekelne,h hány tizenegyest rúgtunk idén...annyira ide fújnak a sporik,h ezt se adták meg...
Azért kapta mert eljátszotta.Ilúvatar írta:érdekeset fúj a spori. sárgát kapott a villa. sztem a reklamálásért.