Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen Afellay is nagyon ott van, őt nemtudom miért nem írtamszajko írta:Honnan szűrted azt le,hogy csak Bojanon látszik?LM10 írta:Fontás nagyon szépen játszik, jövőre remélem megkapja a profi szerződést. Amúgy ebben a "meccsben" Bojanon látszik egyedül, hogy akar valamit.Afellay,Jeffren vagy az általad említett Fontás és az összes olyan aki kevés lehetőséget kap,az akar és hajt.
A középpályánk haloványabb egyelőre, de az első hármas nagyon él. Viszont nálam Fontas eddig a meccs embere, látszik, hogy középső védő, itt sokkal magabiztosabb mint a szélen volt.szajko írta:Honnan szűrted azt le,hogy csak Bojanon látszik?LM10 írta:Fontás nagyon szépen játszik, jövőre remélem megkapja a profi szerződést. Amúgy ebben a "meccsben" Bojanon látszik egyedül, hogy akar valamit.Afellay,Jeffren vagy az általad említett Fontás és az összes olyan aki kevés lehetőséget kap,az akar és hajt.
Honnan szűrted azt le,hogy csak Bojanon látszik?LM10 írta:Fontás nagyon szépen játszik, jövőre remélem megkapja a profi szerződést. Amúgy ebben a "meccsben" Bojanon látszik egyedül, hogy akar valamit.
Volt egy két veszélyes akciónk járatjuk a labdát, jól szűkít a Depor, de a meccs legnagyobb helyzete Valerón előtt adódott!De nekünk is volt több jó elfutás a szélen Afellay révén!Alberto10 írta:Sziasztok! Most kapcsolódtam be a meccsbe, kérnék egy rövid összefoglalót, ha lehet, hogy mi történt eddig, ki játszik jól, ki nem. köszi
És átadták már a kupát, vagy a végén lesz a ceremónia??
ki érti őt...szajko írta:Bojan baloldalt,Afellay meg középen... nem értem Guardiolát
Ilúvatar írta:legjobb barátom, akit testvéremnek tekintem, az éppen ott ül valahol a stadionbana kis rohadék