Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Még a héten el kellene ezt intézniük Bartoéknak. Amíg a Sevilla él a BL-ben, az ő érdekük is a halasztás lesz, ha meg kiesnek, pont nem fogja őket érdekelni, mikor van a döntő. Kettős nyomás hatására azért csak hajlandóak lesznek áttenni Tebasék a meccset.visca el barca írta:sztem ha kérünk halasztást, akkor bele fog menni a sevilla is meg a szövetség is. ha meg nem, akkor meg kapják be
Én sem igazán szeretném a Madridot. Két meccsen talán mi lennénk az esélyesebbek, de a Bl-ben sose lehet tudni, a Real mindig más arcát mutatja, az pedig dupla pofáraesés lenne, ha pont ők ejtenének ki minket. Amellett kissé el is vesztené a varázsát a Clásicó, ezt megtapasztalhattuk már. Amikor 4-5x játszunk velük egy szezonban már a presztízse se olyan. Ha hivatalosan nem is, de gyakorlatilag már háromszor játszottunk velük, bőven elég ennyi. Szívesebben látnám a Bayernt pl., csak akkor a Real jó eséllyel a döntőben van. Az már mondjuk más lenne, ha a Pool elbénázná a visszavágót és a City jutna tovább. Igazából a játékosállományuk megvan hozzá, és valljuk be nagy a különbség a két csapat közt. Viszont a Cityben vhogy sosem érzem azt, hogy nagyot tudnának robbantani akármilyen erősek is, nemzetközi szinten ilyen tipikus "vesztes" csapat.kristop írta:azert ovatosan ezzel a 'remelem a realt kapjuk' dumaval
az megvan, hogy nekunk elotte harom nappal egy kupadontot kell jatszanunk a sevillaval? akik nem tunnek tul gyengenek mostanaban. igen, beraktak a szezon lenyegi szakaszara, koszi spanyol szovetseg. mig a real, ha megkapjuk egy hetet pihen az elso meccs elott.
sztem ha kérünk halasztást, akkor bele fog menni a sevilla is meg a szövetség is. ha meg nem, akkor meg kapják bekristop írta:azert ovatosan ezzel a 'remelem a realt kapjuk' dumaval
az megvan, hogy nekunk elotte harom nappal egy kupadontot kell jatszanunk a sevillaval? akik nem tunnek tul gyengenek mostanaban. igen, beraktak a szezon lenyegi szakaszara, koszi spanyol szovetseg. mig a real, ha megkapjuk egy hetet pihen az elso meccs elott.
akkor legyen barca-bayern és real- pool, majd barca-pool döntőS.Agüero írta:Nem örülnék két héten belül 3 Clásicónak, szóval jöjjön a Pool. Bár inkább az elődöntőben legyen Clásico, mint a döntőben.![]()
Nehéz szitu.
Csatlakozom, egyik sem látszott egyértelmű tizenegyesnek. Hajdu B. szerint az elsőnél megvolt a kontakt, és lehet, hogy Semedo meglökte Dzekót, ha igen, akkor nagyon finoman csinálta.tengit írta: A büntetőkről.
https://www.youtube.com/watch?v=Ykf48nzMHfo" target="_blankNyiri81 írta:Ce? Az nem jön át a félpályán várja a kapunál a labdát.Cestus írta:Cével/Ramossal rúgassunk azért egy öngólt, bármi is lesz.
A Realt kell kapnunk valóban, felesleges halogatni és könnyebb sorsolásban bízni. Ha pedig kiejtenek minket olyan játékkal, mint amit a Juve ellen mutattak, én nem fogok haragudni senkire. Fantasztikus szezonunk volt így is, és biztos vagyok benne, hogy a csapat mindent meg fog tenni a győzelem érdekében. De ne így legyen, és nyerjük meg mi a párharcot, ez a mi évünk.MessiNeymarSuarez írta:Továbbra is úgy gondolom hogy max mi állíthatjuk meg őket, és nem ijedünk meg a Bernabeuban sem, ezért inkább most kapjuk meg a Realt mint a döntőben.
Mi tudjuk milyen a Bernabeuban győzni, míg másoknak ez utópisztikus álom.
Ismerjük őket, talán ránk nem hat az a hatalmas nagy mítoszuk, és nem jövünk zavarba ellenük, nem úgy mint a legtöbb csapat.
Ez lesz az igazán nagy kérdés majd az elődöntőkre, hogy tudunk-e többet, és én bízok benne hogy tudunk mi ennél sokkal többet is, és remélhetőleg meg is fogjuk mutatni, nem véletlen hogy még kikapni sem kaptunk eddig a Juve-Atleti-Chelsea és egyéb csapatok ellen.brazilfan írta:Nem lehetséges-e, hogy ha a Roma veszélyesebben játszik, akkor mi is jobban felpörögtünk volna? Nem lehetséges, hogy a sűrű szezon miatt a Barca most is csak annyit adott ki magából, amennyit kellett? Nekem gyakran tűnik úgy, hogy (egy-két meccset leszámítva) különösebb erőlködés nélkül állunk még mindig talpon, három fronton is.
Bárcsak a BL-döntőt is ilyen gyengus 4:1-gyel nyernénk meg.
90 000 néző volt kint, szerintem jól szórakoztak, onnan föntről abszolút nem látszik, hogy Umtiti vagy Manolas ért-e bele utoljára a labdába. Az pedig, hogy Semedo és Umtiti megozdulásai 11-esek voltak-e vagy sem, számomra még 4-szeri ismétlés/lassítás után sem volt egyértelmű, bármennyire is be szerette volna fújni Hajdu B. István.