bence0330 írta: ↑2025.04.26. 11:06:47
Alcantara írta: ↑2025.04.26. 11:01:35
Nem tudom mire fel ez a magabiztosság. Szét lesznek alázva stb.. Szerintem kutya kemény meccs lesz, nem vagyok meggyőződve arról, hogy mi nyerjük a kupát. Egy Classicon nem számít semmi, aznap bármi lehet.
Két kívánságom van: ne legyen hosszabbítás, ne sérüljön meg tőlünk senki. El tudnám engedni a győzelmet, ha cserébe szerdán az Intert elkapnánk itthon több góllal. Az én szememben sokkal fontosabb a BL, mint a spanyol kupa.
Egyáltalán nem biztos, oda is írtam, hogy ha kihúzzák jó sokáig, vagy az elején elfutnak, bármi lehet, nyilván egy meccsen minden megtörténhet, nem adnék magunknak 65%-nál több esélyt. De közben ha jól jön ki nekünk a lépés és erősen kezdünk, simán benne van a pakliban egy 7-2 is, ha ők az idén szokásos fejetlen témát hozzák, mi meg épp a gyilkológép énünket villantjuk. Ha így jönnek ki a csapatok a pályára, akkor durva világ lehet, az nem biztos csak, hogy így jönnek ki, ki tudja, egy meccsre összekaphatják magukat, mi meg lehet, hogy kihagyunk közben mindent, de még akkor is rajtunk fog múlni, és nekem ez a tudat már óriási élmény önmagában is.
Flick meg ugye híresen nem bukott még soha döntőt edzőként, reméljük, nem most szakad meg a sorozat.
Én ilyen 5-6-7 gólokon nem is gondolkodom, főleg nem egyet-kettőt kapva. Kicsit úgy érzem a média, klub, szurkolók stb. kicsit próbálják kiénekelni a sajtot a csapat szájából. Mindenképp szoros meccsre számítok legfeljebb két gólos különbséggel.
Kicsit nehéz így, hogy nincs viszonyítási alapunk vesztes meccsek terén erős ellenfelekkel szemben. A BVB-t fel lehet hozni, de az a visszavágó távolról sem úgy nézett ki, nem úgy futottak neki, hogy mindenképp nyerni kell. Most egész más az egész.
Én abban bízom, hogy a helyzetkihasználásunk átlag feletti lesz. Nem kételkedek, hogy meglesznek a lehetőségeink, viszont nem vagyok biztos, hogy ezeket jó százalékkal értékesítjük. A pontvesztéseink zömében is ez volt az igazi baj. Nem kell visszamenni az Atleticoig vagy a Las Palmasig, néhány nappal ezelőtt a Mallorca is elvihetett volna egy pontot az egyetlen helyzetükből, mi hiába dolgoztuk (és hagytuk) ki a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket.
Örülnék, ha Yamalnál most kiszakadna a gólzsák és megtörne az átok. Jobbkor nem is jöhetne. A dolga is könnyebb lehet, Mbappé és Vinicius nem fogja annyira zavarni támadásban és a Real bal oldali védelme sem a legerősebb.
A hiányzók közül egyértelműen Balde a legfájóbb pont. Nemcsak védekezésben javulnánk vele, de Raphinhának is komoly mértékben megkönnyítené a dolgát mind előre mind hátrajátékban.
Jóslásokba nem merek bocsátkozni, valamivel esélyesebbnek érzem magunkat, de nem olyan sokkal. Az biztos, hogy ha mindkét csapat magához képest hasonló formát fog ki, legyen az gyenge vagy kiváló, akkor nem kérdés ki fog győzni.