Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.04.30. 20:12:16

gránit írta:
2025.04.30. 10:22:00
Ő Koch Máté, olimpiai-, világ- és Európa-bajnok párbajtőröző.
Igen. Remélem, nem bántódik meg, ha inkább szurkolónak, mintsem szakembernek nevezném, egyáltalán nem rontja a színvonalat, ha szurkolók beszélgetnek, nem pedig szakértők, láttam én már kiöregedett focistákat a stúdiókban, akik a közhelyeken kívül egyetlen összetett mondatot sem tudtak megfogalmazni.
Azonban Koch Máté, én legalábbis így éreztem, el lett nyomva, mintha Hegyi Iván azt éreztette volna, hogy mit tudhat a futballról egy vívó, és sajnos Koman Vladimir súlytalan volt (vagy lámpalázas?), a műsorvezető pedig mintha nem akart volna konfrontálódni Hegyivel. De az is lehet, hogy ezt csak én képzelem bele.
Viszont Faragó Richárd szerintem rendben volt, a szabálytalanságokat és a 11-eseket is jól ítélte meg, és szóvá is tette. A góloknál is egyforma hangosan kiabált.
gránit
Director del Fútbol

2025.04.30. 10:22:00

Ő Koch Máté, olimpiai-, világ- és Európa-bajnok párbajtőröző. Ő és Hegyi Iván is Vasas-szurkolók, Koch Máté ki is tűzte a zakójára Vasas-logót, a másodlagos kedvencekben akadt eltérés közöttük. Hegyinek is a Vasas az első, az ő generációjában még alap volt, hogy egy magyar ember magyar egyesületnek szurkol. Mára odáig jutottunk, hogy általában elsősorban külföldi kluboknak szorítanak itthon az emberek.

A meccs nagy részében mi játszottunk fölényben, a Madridnak az első félidőben kaput eltaláló lövése sem volt, lövése is csak egy. Nagyon régóta látványtalan, semmilyen, minimalista játékot képvisel a Real Madrid, de mostanában a szokásosnál is üresebb, ötlettelenebb, céltalanabb a játékuk, emellett rengeteg gólt kapnak, alig tudnak kapott gól nélkül lehozni egy meccset. A meccs nagyobbik részében mi domináltunk, a Madridnak volt a második félidőben egy erős periódusa, Mbappé beszállása adott nekik egy nagy löketet, de ebben a periódusban, én úgy láttam, felélték minden tartalékukat, és a hajrára kifújtak. Rüdiger lassúsága meglepett, olvastam, hogy sérülten játszik, így jár az a csapat, amelyik tartalékosan vág neki a szezonnak. Középhátvédposzton főleg nem lehet viccelni, minden mezőnyjátékos közül a középhátvéd engedheti meg magának a legkevesebb hibát. A Madrid pontrúgásokból szerezte a két gólját, de a pontrúgások ugyanúgy hozzátartoznak a játékhoz, semmivel nem érnek kevesebbet az így szerzett találatok, mint az akciógólok. 1-2-nél izgultam, de azt gondolom, a Madrid minden erőtartalékát felemésztette az a periódus, utána látványosan szétestek, és megint mi kerültünk fölénybe.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.04.29. 01:58:29

A “szakértők” a klasszik 1 barcás (fogalmam sincs a nevére, egy reálos (Hegyi), és egy “független” (Koman) voltak.

Egyébként Hegyi kb abból indult ki, hogy a real az első félidő utolsó periódusára magához tért, majd a másodikban jobbak voltak.
Az egyenlítő gólunk a semmiből jött.

De aztán mi játszottunk megint fölényben, veszélyesebben.
Majd a vezetésünk után próbálkozott és nyomott a real.

Volt igazság abban amit mondott, szerintem.

A barcás srác elmondta, hogy azért a real góljainál jegyezzük meg, hogy pontrúgásból születtek, szóval az is egy hazugság amit alul írtok, hogy ezt se említette meg senki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.04.29. 00:44:48

Peter írta:
2025.04.28. 22:42:58
Ha már szakértősdi.... :D

Amikor a La Liga meccseit még a sport tv közvetítette, nekem olyan emlékem maradt meg (lehet, simán tévesen), hogy Nyilasi, Hajdú és Hegyi mindhárom Real szurkoló.
Teljesen jól emlékszel, ez pontosan így volt. Az öreg Vincze Ottót meg a Harsányi Levit szokták néha beültetni melléjük balanszírozni a classicokra. :D
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Peter
Director del Fútbol

2025.04.28. 22:42:58

Ha már szakértősdi.... :D

Amikor a La Liga meccseit még a sport tv közvetítette, nekem olyan emlékem maradt meg (lehet, simán tévesen), hogy Nyilasi, Hajdú és Hegyi mindhárom Real szurkoló.

Egyébként Hegyire visszatérve, ha Real meccseket kivesszük a paklijából - bár voltak alkalmak, amikor képes volt ő kritikusnak is lenni -, általában megfelelően objektívnek tűnt a pali és nem sokszor tituláltam zöldségeket reklámozónak.... :D
ElBartimaeus írta:
2025.04.28. 22:24:13
Nem lattam sajnos a mecset, megeri visszanezni?
Ha van rá időd és lehetőséged, a 2. félidőt és hosszabbítást - szerintem - igen.... :D
Ez a meccs kupadöntő volt inkább, nem a szemetgyönyörködtető játékról szólt
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.04.28. 22:24:13

Nem lattam sajnos a mecset, megeri visszanezni? Az osszefoglalot, meg par tizigyanus esetet lattam belole. Azon tul, hogy hosies gyozelmet arattunk, volt szemetgyonyorkodteto jatek is?
Troym
Director del Fútbol

2025.04.28. 20:29:40

Cseri írta:
2025.04.28. 19:54:22
Hegyi meg nyiltan madridista,így a helyzetértékelése minden csak nem objektív.
Ezzel semmi probléma, csak akkor átlag madridi szurkolóként mutassák be, ne szakértőként. Azért egy téma szakértője legalább próbáljon már meg tárgyilagos lenni.

A fórumon lévők viszont mind szurkolók, de egyrészt nem is állítanak mást magukról és gondolom egyikünk sem kap százezreket, milliókat, mert hozzászólásokat írogat ide, innentől nem tűnik problémásnak a szubjektív helyzetértékelés.
Hegyi ezzel szemben 20+ éve ebből él.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.04.28. 19:54:22

brazilfan írta:
2025.04.28. 19:00:29

Mondjuk nemcsak Hegyi Iván látja így, hanem a fórumon is ugyanez ment két éve, amikor Xavival bajnokok lettünk.
Az volt az érdekes, hogy a Sport TV stúdióban senki nem mondott ellent Hegyinek, senki nem mondta neki, hogy a Real az állítólagos fölénye ellenére csak pontrúgásokból tudott gól lőni, mi meg akciókból. Védekezésben és ziccerek kialakításában is középszerűek voltak.
Kishazánkban gondolom Puskás miatt,van egy Real érzület. A hazai sportújságírás zászlóshajójának vezetője meg a Puskás örökség helytartója is egyben,így nyilvan nem vádolható elfogulatlansággal. Hegyi meg nyiltan madridista,így a helyzetértékelése minden csak nem objektív. A fórum meg fórum. Novemberben már egyszer eldölt,hogy nem nyerünk semmit.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.04.28. 19:00:29

recrea írta:
2025.04.28. 17:35:59
Btw, nem tudtad, hogy mi csak azért nyerjük Spanyolországban a kupákat, mert Real elrontja az adott szezont?
Mondjuk nemcsak Hegyi Iván látja így, hanem a fórumon is ugyanez ment két éve, amikor Xavival bajnokok lettünk.
Az volt az érdekes, hogy a Sport TV stúdióban senki nem mondott ellent Hegyinek, senki nem mondta neki, hogy a Real az állítólagos fölénye ellenére csak pontrúgásokból tudott gól lőni, mi meg akciókból. Védekezésben és ziccerek kialakításában is középszerűek voltak.
ktm
Capitá del Barça

2025.04.28. 18:19:31

recrea írta:

Hegyi azt is mondta, h Yamal gólpassza egy elrontott átadás volt...sírsz :D #-o
Mondjuk itt kivetelesen mondott valamit, Yamal lasztija visszakanyarodott Rudiger fele, ha nem az a szerencsetlen van ott, hanem egy gyorsabb meg futni tudo jatekos, akkor az siman kipockoli szogletre legrosszabb esetben es akkor meg Courtois rossz kijovetele se szamitott volna.
recrea
Llegenda del Barça

Messa írta:
2025.04.28. 16:18:41
Sonoma írta:
2025.04.27. 00:58:54
Örömmel nézem Hegyi Iván szomorú tekintetét.
Azért megmagyarázza, hogy a madrid sokkal jobb volt.
Még véletlenül sem említik a "szakértők" a meg nem adott 11-eseket...
Azért ennél patkányabb dumát, mint ez a "Nem a Barcelona nyert, hanem a Madrid veszítette el a meccset, a Madrid saját magát verte meg" nem sokat hallani. Klasszikus kicsinyeljük le az ellenfelet, véletlenül se ismerjük el hogy jobb volt nálunk. Sokat nézek nb1et, kb minden magyar edző ezt tolja 1-1 vereség után. Legalja duma, Hegyi kimaxolta.
Hegyi azt is mondta, h Yamal gólpassza egy elrontott átadás volt...sírsz :D #-o

Btw, nem tudtad, hogy mi csak azért nyerjük Spanyolországban a kupákat, mert Real elrontja az adott szezont, de egyébként ők a jobbak? Ha meg nem rontják el, akkor a játékvezetők miatt nem nyernek. Mert a szurkolók körében általában ez a narratíva. Esetleg, ha negyedszerre is kifújjuk az orrukat idén, 1-2 belátja, de nem jellemző.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.28. 17:09:33

Messa írta:
Sonoma írta:
Azért ennél patkányabb dumát, mint ez a "Nem a Barcelona nyert, hanem a Madrid veszítette el a meccset, a Madrid saját magát verte meg" nem sokat hallani. Klasszikus kicsinyeljük le az ellenfelet, véletlenül se ismerjük el hogy jobb volt nálunk. Sokat nézek nb1et, kb minden magyar edző ezt tolja 1-1 vereség után. Legalja duma, Hegyi kimaxolta.
Van néha, hogy igaz, de amúgy itt még csak így sem volt, egyébként nem egy korrekt duma, azt tény (edzőzől még kevésbé, mint "szakértőtől"). Azért a meccs nagyobb részében mi voltunk a jobbak (nem sokkal). Ha a 2 bírói tévedést nem veszem, igazságos eredmény született, amúgy meg megúsztak megint egy verést.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Sonoma írta:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Chino
Llegenda del Barça

2025.04.27. 17:10:02

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.27. 12:04:48
Barcaman1993 írta:
2025.04.27. 11:10:46

Biztos, hogy fáradt a csapat, az nem kérdés. Ahogy az sem, hogy 2 büntető elmaradt, amikkel a Reál sehol nem lett volna. Teszem hozzá, hogy a hosszabbításban egy csapat volt a pályán.
Szerintem kicsit visszább vettek(túlságosan is) a második félidőben, aztán az Mbappe-jelenség belezavart a meccsképbe, de a RM vezetés megszerzése után újból csak 1 csapat volt a pályán, ami nagy erény. Örülök hogy nem lett tizipárbaj mert as RM 15-20 percén kívül ég és föld volt a 2 csapat között mezőnyben a különbség, egy Baldéval még a mostani bíróval is bedaráltuk volna őket az első félidőben. Nagy kár azért az Mbappe szabadrúgásgólért(Jóisten se tudja hányezer nap után rúgott újra), nagyon rosszul lett felállítva a sorfal ezt a kommentátor is megemlítette hogy ezt így nem lehet. Azért le a kalappal a srácok előtt hogy a szokásos RM-féle hengerlés "a semmiből kiegyenlítünk és megszerezzük a vezetést pár perc alatt" nem hatotta meg őket(nem úgy mint a csapatok 99%-át) hanem még ők raktak rá egy lapáttal és 7 perc alatt jött az egyenlítés is.

Raphinha-Yamalon látni hogy nem annyira koncentráltak mint amikor 100%-osak, mellé Baldé hiánya is nagyon látványos, sokkal több ember jut Raphira úgy hogy egyedül van, egy jó Lewandowski is hiányzik mert Ferran sokszor eltűnik a sűrűben, ezen kell még fejlődnie hogy sokkal többször megjátszható legyen.

Brutál menetelésen vannak túl, csak ezt a 2 sorsdöntő BL meccset húzzák be valahogy, ott úgy fel kell szívniuk magukat mintha életük meccsét játszanák és ha sikerül akkor utána a BL döntőig lesz 1 hónap a legjobb formába kerülni, pihentetni, félgőzzel hozni a bajnokikat.
Én azért azt sem hanyagolnám el, hogy mindkét góljuk pontrúgásból született, a második ráadásul egy direkt szabadrúgásból, amiben Tek is bőven benne volt. Szóval nem mondanám, hogy annyi helyzetük volt, hogy 3-4 gólt verjenek belőle. Ami inkább idegesített, hogy a második félidő első húsz percében volt három olyan kontránk is amikor 3vs2-ben vihettük a védőkre, de mindet sikerült elrontani valahogy. Rossz ütemű vagy pontatlan passz, rossz helyzetfelismerés és hasonlókon mentek el.
Részrehajlás nélkül, de nekem inkább azért tűnt úgy a második félidő, hogy a Real fölényben van, mert magukhoz képest javultak fel, szignifikánsan egyik csapat sem nőtt a másik fölé.

Azért is örömteli ez a győzelem, mert sem egy Yamal, Raphinha, Pedri, Olmo nem hozott brutális vagy kiemelkedő meccset, összképét tekintve mégis bőven megérdemelt a végeredmény. Sőt a brazil kifejezetten maga alatt teljesített, de Yamal is csak egy átlagosat hozott, míg a Real a szezon legjobb félidejét tette az asztalra.
Ez még frusztrálóbb lehet a madridiaknak. Ha egy top Raphinha lett volna ott 4-5 gól alatt most sem ússzák meg.
Nálam Koundé mögött szorosan Cubarsi volt a MOM, a francia is inkább a gólja/offenzív játéka miatt.
Amennyire előzően nem pörgetett fel a meccs és a presztízs, a kezdőrúgás után annál jobban ment fel a pulzusom. Az, hogy idén már két kupát vettünk el tőlük a döntőben, nagyon sok mindent megédesít, remélem ez számukra inkább negatívan csapódik le a bajnokságban. Egy 4/4 túl szép hogy igaz lenne, nem is érzem még zsebben a hazai duplázást, szerintem meg kell még küzdeni érte, bár sok szezon után most el tudom képzelni.
Hatalmas grat a srácoknak, remélem ez inkább boostot jelent a Bl-re, mint nagyobb fáradtságot vagy földtől való elrugaszkodást. (mondjuk nem hiszem, hogy ezt Flick hagyná)
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.27. 12:04:48

Barcaman1993 írta:
LG írta:
2025.04.27. 10:12:35

Nagy győzelem volt, de én azért félek, hogy a 2. félidős Real javuláshoz kellett a mi fáradásunk is. Nemcsak a tegnapi miatt mondom ezt, az utolsó meccseken már azt érzem, hogy fárad a csapat. De a csapatban van tartás és lelki erő, szóval még akár így is összejöhet a csoda, de nagyon rezegni fog a léc. Itt már nem lesznek gálák, hanem kínkeservesen meg kell küzdenünk a bajnokságban és a BL-ben is.
Biztos, hogy fáradt a csapat, az nem kérdés. Ahogy az sem, hogy 2 büntető elmaradt, amikkel a Reál sehol nem lett volna. Teszem hozzá, hogy a hosszabbításban egy csapat volt a pályán.
Szerintem kicsit visszább vettek(túlságosan is) a második félidőben, aztán az Mbappe-jelenség belezavart a meccsképbe, de a RM vezetés megszerzése után újból csak 1 csapat volt a pályán, ami nagy erény. Örülök hogy nem lett tizipárbaj mert as RM 15-20 percén kívül ég és föld volt a 2 csapat között mezőnyben a különbség, egy Baldéval még a mostani bíróval is bedaráltuk volna őket az első félidőben. Nagy kár azért az Mbappe szabadrúgásgólért(Jóisten se tudja hányezer nap után rúgott újra), nagyon rosszul lett felállítva a sorfal ezt a kommentátor is megemlítette hogy ezt így nem lehet. Azért le a kalappal a srácok előtt hogy a szokásos RM-féle hengerlés "a semmiből kiegyenlítünk és megszerezzük a vezetést pár perc alatt" nem hatotta meg őket(nem úgy mint a csapatok 99%-át) hanem még ők raktak rá egy lapáttal és 7 perc alatt jött az egyenlítés is.

Raphinha-Yamalon látni hogy nem annyira koncentráltak mint amikor 100%-osak, mellé Baldé hiánya is nagyon látványos, sokkal több ember jut Raphira úgy hogy egyedül van, egy jó Lewandowski is hiányzik mert Ferran sokszor eltűnik a sűrűben, ezen kell még fejlődnie hogy sokkal többször megjátszható legyen.

Brutál menetelésen vannak túl, csak ezt a 2 sorsdöntő BL meccset húzzák be valahogy, ott úgy fel kell szívniuk magukat mintha életük meccsét játszanák és ha sikerül akkor utána a BL döntőig lesz 1 hónap a legjobb formába kerülni, pihentetni, félgőzzel hozni a bajnokikat.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.04.27. 11:26:47

https://youtu.be/MklS04nfjxk?si=nxdYLVBlottqOsQX
Aki lemaradt volna az ünneplésről.
bence0330

2025.04.27. 11:15:42

Barcaman1993 írta:
LG írta:

Nagy győzelem volt, de én azért félek, hogy a 2. félidős Real javuláshoz kellett a mi fáradásunk is. Nemcsak a tegnapi miatt mondom ezt, az utolsó meccseken már azt érzem, hogy fárad a csapat. De a csapatban van tartás és lelki erő, szóval még akár így is összejöhet a csoda, de nagyon rezegni fog a léc. Itt már nem lesznek gálák, hanem kínkeservesen meg kell küzdenünk a bajnokságban és a BL-ben is.
Ja, ahogy korábban írták, ha a bíró jól fúj, ez ugyanolyan alázás lett volna, mint a többi. 3-0 első félidő után nem jöttek volna már fel, mi meg nem pánikoltunk volna. A fáradás egyértelmű, de a mi fizikai felkészítésünk jobb, a Madrid is fáradt volt, nekik is csak most kezd el megszűnni a heti kettő. A madrid amúgy egész szezonban fáradékony volt, valami nagyon félrecsúszott náluk ilyen téren is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barcaman1993
Director del Fútbol

LG írta:

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Damask
Barça B

2025.04.27. 10:53:29

Köszönjük meg a bírónak a tegnapi meccset, ha nem úgy ténykedik ahogy tette, akkor megint egy sima unalmas 5-0 / 5-2 lett volna a vége ennek is. Kemény munkával sikerült meccsben tartania a Realt és szoros látszatot adnia a meccsnek. Remélem megkapta érte a meccs MVP-je díjat.
Tobias88
Entrenador del Barça

2025.04.27. 10:45:56

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.27. 01:08:03
Troym írta:
2025.04.27. 01:07:09
soadroli írta:
2025.04.27. 01:06:14
ünneplést adja valami?
sport2 időnként Hegyi Iván falcsali fejével váltva
Eközben az ESPN azt elemezgeti hogy Cubarsi-eset egyértelmű hogy bűntető, főleg a VAR-eraban :lol: :lol:

Le a kalappal a srácokkal hogy a RM ellen, ilyen helyzetben, ilyen lendületben sikerült 1-2-ről megfordítani =D> Nagyon-nagyon kevés csapatnak sikerül ez, sőt nem is tudom kinek sikerült utoljára
Marcan volt róla szavazás, ott is az jött ki. Persze oda a meg egyértelműbb ferran eset be se került 😅
94:39 6 - 1
LG
Az Év fórumozója 2016

bence0330 írta:
2025.04.27. 01:22:22

És a RM a szezonjuk egyik legjobb félidejét hozta! Ijesztőek voltak egy ideig, kiderült, hogy amúgy Vini meg Mbappé tud futni labda nélkül, máris máshogy néztek ki. És ezt a Reált tudtuk ilyen szembeszéllel együtt megtartani, nem az elmúlt szezon hullagyenge csapatát.

davi10
Llegenda del Barça

2025.04.27. 10:10:08

Komoly meccs volt ez, bár az első fél ora után nekem kicsit USA felkészülési meccsnek tűnt. Mi se ugrottunk nekik úgy, ahogy azt már párszor megmutatták a srácok, hogy tudnak, a Real pedig kb. a döntetlent őrizte az elejétől.
Nagyon fáradt csapat benyomását keltettük, Pedri hatalmas gólt vert, de így is hónapok óta talán most volt a legpontatlanabb. Elöl a támadóknál már hetek óta szenvedősebb a dolog, sajnos ma is, csomó rossz döntés, elrontott "könnyű" utolsó passzok, 4-5 gólt simán verhettünk volna. Kounde-nak külön örülök, nagyon komoly, amit idén hoz.

Abszolút lehetett érezni a feszültséget a bíró és a Real játékosok között, már csak ezért is örülök, hogy mi húztuk be a végén. Ferran esete egyértelmű tizi, Cubarsi-é is inkább az, mint nem. Raphinha tényleg dobta magát, kapott egy ütést a hátára, de elfogadom, hogy elvették.
Ha ez nem lett volna elég, a végén az a műsor nagyon kellemetlen volt, tisztára mint egy politikai propagandától megbolondult csürhe. Élén az évről-évre beszámithatatlanabb Rüdiger-rel, de ha jól láttam Bellingham és Vini is kapott pirosat utólag. Elképesztő ez a tahóság, ami ott megy, tisztelem Carlo-t de nem tudja már féken tartani őket.

A korrektség jegyében azért kiemelném a másik oldalról Bellingham-et. Egyáltalán nem a kedvencem, még mindig tartom, hogy túl van fújva, és belőle is egyre gyakrabban előjön a suttyó, de tegnap nagyon komoly volt az a kaparás, amit letett az asztalra.

Ja és Hegyi Iván borzasztóan öregedett, nagyon kellemetlen volt tegnap hallgatni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.04.27. 08:34:31

bence0330 írta:
2025.04.27. 01:33:37
No meg adott két gyönyörű gólpasszt is. :)
Nem adott két gólpasszt- by Hegyi Iván :)

Szerk: MD-n a meccs előtt azt írták, a győztes hazaviszi az eredeti kupát.
Akkor tényleg odaadják, vagy meggondolják magukat? :)
bence0330

2025.04.27. 01:33:37

No meg adott két gyönyörű gólpasszt is. :)
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.04.27. 01:31:04

Asensi írta:
2025.04.27. 01:20:15
Valaki szólhatna Yamalnak, hogy ne a meccs előtt, hanem utána fesse a haját aranyszínűre!
Nem ertem ezeket a beszolasokat.

Szoboszlai tetovaltat, Yamal megfesti a hajat, stb.

A jatekukkal kellene foglalkozni, fiatalok meg, nem a hajuktol vagy tetkojuktol nem fognak tudni jatszani.
Válasz küldése