Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ugyan. Ahogy mostanában játszunk és az alapján amit ma csinál a 2 Madridi csapat jobb ha be se jutunk a döntőbe. Real ma darabokra szedett volna minket, atma csak jól védekezik (többnyire)
Valamiért nem akar indulni. Az viszont elég érdekes, hogy a 6 gólból a Griezmannét leszámítva mindet a védők szerezték.grgly50 írta: ↑2024.01.10. 21:16:58Ez nem működik?
https://h5.365streams.world/football/re ... ?player=40
Ez nem működik?Chino írta: ↑2024.01.10. 21:13:56Ez azért nem meglepő, mindketten komolyan veszik, elég megnézni a kezdőket, mindkét madridi a gálatizenegyét pakolta fel.Mascherano14 írta: ↑2024.01.10. 20:45:53Ja, az igaz, hogy barátságos meccs szintű a védekezés, de küzdés az van.
Nem működik a stream, de statok alapján kiegyenlítettnek tűnik a meccs.
Valaki esetleg mondana kicsit bővebb értékelést a félidőről?
Ez azért nem meglepő, mindketten komolyan veszik, elég megnézni a kezdőket, mindkét madridi a gálatizenegyét pakolta fel.Mascherano14 írta: ↑2024.01.10. 20:45:53Ja, az igaz, hogy barátságos meccs szintű a védekezés, de küzdés az van.
" Panem et circenses"! mondhatnánk. Talán ezt is akarják mutatni a nézőknek.Andris írta: ↑2024.01.10. 20:43:00Nemtom nézi-e valaki a meccsetDe elég durva... mármint a gólok száma: 4 gól 36 perc alatt, jelenleg 2-2.
Nagyon gyenge mindkét csapat védelme, kb mintha a sajátunkat látnám vagy még annál is rosszabb.. sokszor minden erőfeszítés nélkül mennek teljesen végig támadások. Cserébe van sok szép gól, jó nézni.
Persze, ezt meg is szívhatjuk, de gondolj bele, mekkora katalizátor volt tavaly. Kupával a hátunk mögött sokkal jobbak lettünk fejben, és jött a hosszú jó sorozat, még ha szűkebb eredményekkel is. A kupa mindig jól jönne. Annál többet ér, hogy két meccset kell hozzá nyerni.
Nem hinném, hogy így lesz. De a két madridi klubból is jó eséllyel kimaradhat az egyik, hisz a kupában egymást húzták, egy kiesik, és ha ez az Atleti lesz, gyanús, hogy ők nem lesznek ott. Simán elképzelhető, hogy 2 is kimarad a 3 nagyból. Legkisebb esélye erre nyilván a Reálnak van.
Először le kellene szögezni kinek mit jelent a szép játék vagy kinek mi tetszik leginkább. Nyilván az egyik halmaz sokkal méretesebb, legtöbben a látványt díjazzák, de sokaknak például a küzdés, fordítások vagy olyan taktikai elemek is fontosak, amit egy másik tábor kevésbé vesz figyelembe vagy éppen nem értékel.gránit írta: ↑2024.01.10. 00:12:31Nem is a szép focit és a csúnya focit szeretők között van a törésvonal. Nyilván mindenki szeretne szép focit látni. Aki szerint nálunk ilyen már jó ideje nincs, annak valószínűleg hiába írják a türelmet, mert már elfogyott, vagy erősen fogy. Sőt, én azt látom, hogy ez a tábor inkább igazolva látja a véleményét, és ahogy telik az idő, egyre inkább úgy véli, hogy ez nem akaródzik megváltozni. Náluk a türelem már nem játszik. Szerintem egy nagy töréspont van (és ezalatt még számtalan kisebb). Vannak, akik szerint ez fog majd javulni, és vannak, akik kételkednek ebben. Ez minden, Xavit és a helyzetet védő témakörben megjelent. Vannak, akik idővel elmozdulást várnak, és vannak, akik szerint ez nem mozdul előre, sőt, olyan vélemény is van, hogy idővel romlott inkább a helyzet.
A hagyományos és a nem hagyományos fő töréspontot a magam részéről abszolút cáfolom, ezzel szerintem a legtöbben így vannak, akik kritikusak. Pont a Barca DNS-t szeretem, és pont azt hiányolom. Pont azt nem látom. Sokan pont azt nem látják, ami miatt a Barcelonát megszerették, és hát valljuk be, már jó ideje nem látjuk, ez még csak nem is Xavi vagy nem Xavi kérdés, ez már előtte is így volt, Valverde, Koeman alatt is, és már Luis Enrique utolsó éve is elég nyögvenyelős volt, 2016-ban már olyan szerzemények jöttek, akik abszolút nem ütötték meg a szintet. Persze olyan vélemény is van, hogy a Barca DNS elavult. Ilyen vélemény is van.
A panaszkodás miatt meg nem kell aggódni, bőven vannak, akik kiállnak Xavi mellett. Nem emlékszek olyan edzőre, aki mellett így kiálltak volna. Amikor Rijkaard BL-elődöntőt játszott és 3. helyen végeztünk a bajnokságban, mindenki tudta, hogy vége. Én nagyon elérzékenyültem a búcsúmeccsén, szerintem sokan mások is, de nem emlékszek arra, hogy ennyire bevédték volna. Valverde majdnem veretlenül lett bajnok, talán vezettük is a tabellát, amikor kirúgták, nem tüntettek érte a szurkolók. Sőt, azért tüntettek, hogy rúgják ki ("Valverde Out"). Xavi mellett nagyon is sokan kiállnak, ezen a fórumon legalábbis mindenképp.
Ezt se értem miért kapnak különböző pénzeket akik kvalifikálták magukat egy tornára. És miért a kluboknak kell összedobni a különbözetet a Liga helyett?