A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Igen, én is úgy szeptember közepe óta amit néhányszor leírtam, gyönyörűen visszaköszönt.
Tavaly is nagyon kikaptunk a CDR elődöntő visszavágóján, nem dőlt össze a világ...baas11 írta: ↑2024.01.14. 22:20:23Érdekes h a passz pontosság 90-90% volt …. vag
A baj az h a Real jatekosok passzainak tudatos iránya es sebessége is van ( vajon maguktól találják ki ?!?… nálunk meg Balde - visssza - kicsit jobbra hatra - Balde vissza ….
En nem értek hozza de higy ez lenne a Barca DNS meg a Cruiijfizmus..
Sztem ma kb mindenki alulteljesített, nem hiszem, h ilyenkor kéne a játékoskba rúgni.

Hát, amikor megláttam azt a böszmeséget, hogy az Uru van a szélen, rögtön megtettem volna 3 kapott gólt én is.
Hat, ugy érzem az én tippem jon be. Akartam fogadni minimum 3 gólos Madridi sikerre komoly összegben (20 éve barca szurkolokent ennyire nyugoz le a mostani jatrkunk) , de nem ment át időben a pénz, kár érte

Balde-Gündogan-SR 3 tuti gólhelyzetet jelent a Realnak, Lewa-Torres pedig 2 kihagyott ziccert, így félő, hogy 3:0-ra bukjuk a meccset, de ne így legyen !