Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Biztosat én sem tudok de múltkor is Nikolicsot hoztam fel példának. Ő ugye télen hagyta el a Legiat, nélküle megnyerték a bajnokságot, mégis kapott érmet, és a Wikipedia oldalán is az van, hogy 2x lengyel bajnok.Gauchomester írta: No de például Mascherano neve mellett ott lehetne az idei BL-győzelem is a sikereinél felsorolva? Ő ugye nem tagja a tavaszi szezonra nevezett keretnek, de ősszel az volt, sőt pályára is lépett a klub színeiben, segítve ezzel a győzelemig tartó menetelést. A csoportból való továbbjutást mindenképp...
Valaki, aki tudna hasonló cipőben járó játékosokról az elmúlt évtizedből, írjon már pár példát, mert a munkatársaimmal ezen megy a vita... persze egyikőnk sem olvasott ennek utána, de hirtelen nem ugrik be ilyen játékos...

Lehetetlent kívánsz.Fecooo írta:Oszmán legyen a kezdőben, gomes ne legyen a kezdőben (lehetőleg be se álljon...), és gyorsan közé kellene tenni 2 gólt, hogy elmenjen a kedvük kelsziéknek...
Bele nem szolnék és nem is kívánok senki védelmére kelni, főleg h. én is rosszul jövök ki belőle, de alább már veb is leoltotta samper-t, minek kell megint így bele szállni? Azon felül hogy igazad van, akkora ordenáré butaságot nem mondott, ennél 10000 x nagyobb hülyeségek, idegesítő közlések, közhelyek mellett elsétálunk a fórumon naponta. Én is sokszor írok figyelmetlenül, vagy reagálok, idézek pontatlanul, ég is miatta a képem mikor rám írnak és szembesítenek a hülyeségemmel. Szóval tudom milyen sz@r érzés...Fecooo írta:ty captain obvious... Szerintem Ernőbá pedig pont dinnyét akarta berakni, egyértelműen kellett hozzá a szakértő hsz-ed, hogy ez ne történhessen meg... sztem fordítsd le spanyolra és küldd el a hivatalos Barca oldalra a felvetésed, hátha megdicsérnek, mennyire ügyes voltál...Samper írta:Ha a 3 hátvéd megoldás felmerül, akkor semmiképpen nem Digne, hanem Verma lenne a megfelelő erre.
igen, majd pont a csúzli ellen fog kísérletezgetniSamper írta:Ha a 3 hátvéd megoldás felmerül

Így van. Nem mondom, hogy garancia a sikerre, de nem lenne rossz.BarcafanTomee írta:
A betömörülő Chelsea ellen alapból a szélek meghúzása lehetne a fegyver, és ott mögéjük kerülni. Jó ötletnek tartom, de Valverdét ismerve nem fog változtatni egy ilyen meccs előtt. Pep húzott nagyokat még régen nagy derbik előtt. Mikor először Messit berakta hamis 9-esbe egy Classicó előtt, egy másikon meg Alves berakta ugyanígy szélsőnek.
Az Alenád eddig minden meccsen ahol pályára lépett, a láthatatlan ember szerepkörét töltötte be.Samper írta: Legfőbb ideje lenne Alenat legalább egyenjogúsítani a Paulinho, Gomes. Vidal, Denis négyessel. Ehhez pedig perceket kéne neki adni a nem billegő meccsek második félidejében. Akkor tudna kiderülni, mennyire értik meg egymást Messivel, Coutinhoval, SR-rel,Albaval, Rakiticcsel. Ettől még időnként visszajátszhatna a B-ben is.
Legfőbb ideje lenne Alenat legalább egyenjogúsítani a Paulinho, Gomes. Vidal, Denis négyessel. Ehhez pedig perceket kéne neki adni a nem billegő meccsek második félidejében. Akkor tudna kiderülni, mennyire értik meg egymást Messivel, Coutinhoval, SR-rel,Albaval, Rakiticcsel. Ettől még időnként visszajátszhatna a B-ben is.nagyatyesz írta:Iniesta után kiesett Denis is. Bár utóbbi nem gondolom, hogy valós alternatíva lett volna EV-nek.
Szóval ha a védelmet nem bolygatja meg az edző, és marad a 442es hadrend, akkor innentől a Vidal, Paulinho, Gomes, Dembelé 4-es maradt csak 2 posztra.
Akár ő is lehetne , de attól inkább isten ments:D Egy sérült Iniestával is többre mennénk szerintem.Yokozuna írta:Sérült játékos szerepeltetése nagyon rossz ötlet. Nem hiszem, hogy Valverde ezt tervezi, bárkiről legyen is szó.
Iniestát Sergi Robertóval pótolnám a középpályán, a jobbhátvéd akár Vidal is lehetne.
Az elmúlt napokban annyi szélsőséges hozzászólás született, hogy már nehéz megmondani ki viccel és ki nem.Az első irónia volt (főleg a Realra utalva), gondoltam mindenkinek leesik.
Szerintem nem. Ez a Chelsea koránt sem olyan rossz csapat, és én a bajnoki eredményeikből is inkább arra következtetek, hogy ők már mindent a BLre tettek fel. Lehet, hogy nem, de "érdekesebb" meccset játszottuk velük mint mondjuk a Reallal vagy a Juvéval.fél óra alatt ki lehetne őket végezni,
Nem, de soha nem is próbáltunk még így játszani. Talán még Martinoval de az teljesen más keret volt, meg egy másik történet. Ezek a játékosok szerintem alkalmasak erre a focira, és szerintem jelenleg simán ott vagyunk a BLre 3 legesélyesebb csapat közt, mindeközben az egyik kezünk meg már rajta van a Ligán meg a CdRen.életben nem nyertünk még így és nem is fogunk BL-t nyerni.
Tudom hogy valószínűleg nem fognak jönni, de akkor nem jönnek, így jártak, nem hiszem hogy egy 1-1, 0-0-al kiesni hatalmas dicsőség lenne. Ha az a tervük hogy végig bekkelnek, az utolsó 10 percben meg majd előrevagdossák a labdákat Moratának meg Giroudnak akkor csináljak, túl sok sansz nem lesz abból betalálni, de bármennyire is "melós" kezdő megy fel, deffenzív mentalitással, minimum lesz 4-5 sanszunk, mi is lőhetünk.Pont leírod, h a Chelseanek kell jönnie, te is tudod, h nem fognak jönni,
Nekem erre a választ Valverde adja meg hétről hétre. De egyébként nem nehéz kitalálni miért nem játszik a gyerek, pont azért amiért nyáron elleneztük a leigazolását. Mindenki tudja hogy mi a gond vele, aki akarja megérti, aki nem az nem. Gomes tényleg katasztrófa volt legutóbb, Vidal nekem speciel tetszik (nem is értettem miért akarta eladni a fórum télen). A franciába egyedül ötször annyi tehetség és foci van mint a két kollegájában összesen együtt, de most nem erre van szükség.írja már le nekem valaki, h mennyivel kockázatosabb Dembele, mint Gomes vagy Vidal játszatásaha erre te értelmes választ adsz, akkor megemelem a kalapom.
Az első irónia volt (főleg a Realra utalva), gondoltam mindenkinek leesik.Nero. írta:Juve: 3-0, 0-0Ez is jogos, mondjuk normális csapattal még nem találkoztunk
Atletico: 1-0, 1-1
Real Madrid: 0-3
Chelsea 1-1 (vendégbe)Továbbjutásra állunk, nekik kell jönniük, ha kitámadnak akkor sokkal sebezhetőbbek hátul. Miért kéne nekik esni? Kiknek estünk neki idén? Szokásos türelemjáték lesz, félidő 0-0al és az ellenfél kifárasztása lesz a fő célpont.Normális esetben ennek a Chelseanek ilyen szituban neki kéne esni, mint hülyegyerek az anyjának...szerintem.