Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VALVERDE A LEGNAGYOBB EUROBARCA FANsoadroli írta:elvileg Dembélé kezd de még nem hivatalos
szerk:
Barça XI v Chelsea: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitic; Dembélé, Messi, Suarez
most már az
Legjobb kezdő. Remélem Don 100%-os.soadroli írta:elvileg Dembélé kezd de még nem hivatalos
szerk:
Barça XI v Chelsea: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitic; Dembélé, Messi, Suarez
most már az
ha ez hivatalos, többet nem szidom EV-t .soadroli írta:elvileg Dembélé kezd de még nem hivatalos
szerk:
most már az
te honnan szeded ilyen korán a kezdőket?soadroli írta:elvileg Dembélé kezd de még nem hivatalos
szerk:
most már az
+1visca el barca írta:abszolút benne van a pakliban, hogy ülünk a 0-0-ás eredményen, aztán a 70-80. percben elszaladnak, onnan meg már hiába erőlködünk...az elejét meg kell nyomni (persze nem ész nélkül, de támadni kell), hátha vhogy el tudunk rakni egy-két gólt és akkor onnantól lehet "buszoznunk", azt már jobban lenyelem.
Lucho sem volt hülye, mégsem tanult belőre.recrea írta:Én is így érzem mind a két dolgot. Tavaly Torinoban, tavalyelőtt meg Madridban feküdtünk (volna) rá az eredményre, ha nem jött volna a szokásos bekapott gól, aztán meg néztünk ki a fejünkből. Hozzáteszem, ez a csapat klasszisokkal jobban védekezik, mint azok a csapatok, emiatt lehet max a dologban ráció, meg amiatt, h azért láthatóan EV nem hülye a szakmáhozvisca el barca írta:h ini kezd akkor dembi nem fog, ha viszont a kopasz nem tudja vállalni a játékot érzésem szerint a francia kezdő lesz. jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Én is így érzem mind a két dolgot. Tavaly Torinoban, tavalyelőtt meg Madridban feküdtünk (volna) rá az eredményre, ha nem jött volna a szokásos bekapott gól, aztán meg néztünk ki a fejünkből. Hozzáteszem, ez a csapat klasszisokkal jobban védekezik, mint azok a csapatok, emiatt lehet max a dologban ráció, meg amiatt, h azért láthatóan EV nem hülye a szakmáhozvisca el barca írta:h ini kezd akkor dembi nem fog, ha viszont a kopasz nem tudja vállalni a játékot érzésem szerint a francia kezdő lesz. jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Az lehet, de én meg csak azt írom itt le, ami nekem is tetszik.MessiNeymarSuarez írta:Mundo és Marca pedig azt, hogy Iniesta-Paula kezd![]()
Mindkettővel előrébb lennénk mint a Gomes-Paula tengellyel, nagyon remélem hogy nem most akar Valverde jófejkedni, mert különben végünk.
Mundo és Marca pedig azt, hogy Iniesta-Paula kezdCestus írta:A Cope nagyon írogatja, hogy a szokásos kezdőbe Iniesta és Dembélé kerül be.
úúúúúúúúúúúú az úgy túl támadó, nincs meg a STABILITÁSCestus írta:A Cope nagyon írogatja, hogy a szokásos kezdőbe Iniesta és Dembélé kerül be.
Volt vagy 3-4 meccsünk, amikor így volt.Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
Igen, kicsit rosszul fogalmaztam. Tudom. Amikor nem sérült, ez a felállás akkor sem opció soha. Pedig S. Roberto jobb kozeppalyas, mint jobb bekk.Barca_10 írta:Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
Semedo sérült.
Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?