Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Miért kinek a kerete jobb??fanbarca írta:Most ki merem jelenteni, hogy ez mára már túlzás. Egyáltalán nem mély a keretünk, 5-6 játékos van, aki igazán értékes, a többiek közül bárki cserélhető. Át kell gondolni itt a dolgokat - én örülnék, ha kezdőbe igazolnánk csak s a többi helyet a fiataljaink töltenék be. Lassan a Margit is több saját nevelésű játékost épít be.pep71 írta:Azért arra jó volt ez a meccs, hogy kiderüljön, azért a Barca kerete még mindig elég komoly, top 3 a világon!
Most ki merem jelenteni, hogy ez mára már túlzás. Egyáltalán nem mély a keretünk, 5-6 játékos van, aki igazán értékes, a többiek közül bárki cserélhető. Át kell gondolni itt a dolgokat - én örülnék, ha kezdőbe igazolnánk csak s a többi helyet a fiataljaink töltenék be. Lassan a Margit is több saját nevelésű játékost épít be.pep71 írta:Azért arra jó volt ez a meccs, hogy kiderüljön, azért a Barca kerete még mindig elég komoly, top 3 a világon!
bárkit, Dybala most írta alá az új szerződését és 7 milliót fog keresni évente, ezt mondták az M4-en, ha ez igaz, akkor a Barca-nal ez egy átlag pénz, úgyhogy ne erre fogja a vezetőség, hogy nem lehet igazolni...van itt pénz, csak nem hülye módjára kéne elkölteni.Tobias88 írta:A fizetés így is a plafont verdesi már sajnos, nem tudom hogy kit lehetne kevés fizetéssel erősítésnek szánni ehhez a csapathoz. Több védőmunka kellene az első hármastól és akkor nem lenne gond a jelenlegi kerettel sem azt hiszem, csak néhány embertől kellene megválni. Nem tudom, hogy erre egy új edző képes e, de azt kétlem, hogy Unzué igenNero. írta:Suárezt már én is írtam korábban, de most hosszabbítottunk vele sajnos biztos hogy nem adjuk el. Rakitic helyére is hoznék egy játszósabb középpályást a kezdőbe.
A fizetés így is a plafont verdesi már sajnos, nem tudom hogy kit lehetne kevés fizetéssel erősítésnek szánni ehhez a csapathoz. Több védőmunka kellene az első hármastól és akkor nem lenne gond a jelenlegi kerettel sem azt hiszem, csak néhány embertől kellene megválni. Nem tudom, hogy erre egy új edző képes e, de azt kétlem, hogy Unzué igenNero. írta:Suárezt már én is írtam korábban, de most hosszabbítottunk vele sajnos biztos hogy nem adjuk el. Rakitic helyére is hoznék egy játszósabb középpályást a kezdőbe.
Pfff...szerintem akkor ülj be a DeLoreanbe és menj vissza a 10-15 évet R9, Batistuta, Henry idejébeaki képes kettő értelmeset passzolni 90 perc alatt
érdekes ez a Suarezes dolog nekem is megfordult a fejemben. Neymar és közüle én is inkább Suarezt adnám el, csak az a baj, hogy nem igen találni jobb 9-est...olyat se aki több gólt tud rúgni és olyat se aki jobban tud passzolni, kényszerítőzni(bár ilyen azért biztos vancsababarca írta:Én nem köszönöm meg annyira, mert oké hajtottunk,de hogy egy barca ne találjon kaput tiszta lövőhelyzetekből egész meccsen, az szánalmas. és most még Messi is beállt a sorba, ő is ezekből máskor elrak 2-t, most meg átlag 5 méterrel lőtte fölé/mellé a lehetőségeit.
most nem leszek népszerű, és jönnek a " csak az idegesség beszél belőled meg a csalódottság " riposztok, de Suareztől érzékeny búcsút vennék, és hoznék előre egy olyan centert, aki képes kettő értelmeset passzolni 90 perc alatt. nem tudom van e ilyen, de rossz nézni mennyire nem illik a képbe elől.
bocs, de így gondolom, pedig nekem nagy kedvencem az uru, de hihetetlen gyatra összjátékban.
vagy találjon ki valamit az új edző, mert ez így jövőre is kevés lesz.
4 év alatt harmadszor búcsúzunk a 8 között. az igen.
Hadd ne kelljen felsorolni, hány nagy meccsen játszott jól. Mondjuk nem tudom, mi volt ma a probléma vele.Atalanta írta:Most nem azért de ez a Neymar teljesen használhatatlan egy komolyabb csapat ellen. Egyszerűen nem képes odapasszolni saját emberhez!