visca el barca írta:TripleH írta:Érdekel?
annyira nem, csak megjegyeztem. az sem zavart volna ha 3 kamu pirossal meg 6 kamu tizivel jutunk tovább
Én az ismétlésekben azt láttam, hogy a térdével megrúgja a jobb lábát. Persze jól ráhomorított Lajos.
Amúgy meg ha a Madridot nem érdekli a rengeteg kamutizije (pl mikor Modric fellökte Benzemát, és az lett tizi), akkor téged egy darab mit izgat?
A meccsről:
A PSG ezt magának köszönheti. LEgalább annyira elbénázták ezt a meccset, mint mi az elsőt. Mikor jöttek ki az öltözőből, látszódott rajtuk, hogy meg sem fordul a fejükben, hogy kieshetnek. ISzonyatosan elbízták magukat. Aztán a gyors kapott gól kissé szétzilálta őket. Kapkodtak, idegesek voltak. 3-0 után kezdtek vakarózni, hogy ez így nem lesz jó. Aztán a rúgott gól után megint megnyugodtak.
Taktikájuk: Di Mariara nekik szükségük van rettenetesen. Függnek tőle, ez meglátszódott a tegnapi meccsen is. Meg a kintin is. Nélküle képtelenek támadni. Ezért is hozta be Emery, még sérülten is.
Az első félidőben a PSG-t nem hagytuk élni. Ez az intenzív letámadás már nagyon régóta nem volt meg a csapatban. A PSG játékosai eszetlenül vagdosták előre a labdát. Pep óta nem láttam ilyen nagyszerű egész pályás letámadást. 2-3 játékos támadta a labdást, a többiek lezárták a passzsávokat. LEhetett volna itt élete formájában a PSG, ezt nem tudták volna még úgy sem megoldani. 3-1-nél én is úgy éreztem, hogy a csapat feladta a továbbjutást. Az jó volt, hogy nem hülyült meg a csapat, hanem igyekezett helyre rázódni, megnyugodni. Nem szaladgáltak fejetlen csirke módjára.
Lehet itt bírózni, meg övrebőzni, meg uefalonázni, de legalább úgy súlytottak minket is a tévedései. Többször is lehetett volna előnyszabályt alkalmazni, ráadásul ígéretes helyzeteket fújt vissza. Több sárgát is adhatott volna a PSG-nek, nem tette. Ha minket tolt volna, akkor miért nem fújta be már az első LS-féle műesést? Ráadásul hagyta bűntetlenül a PSG látványos időhúzásait. Ment percenként a fetrengés, meg a pontrúgásoknál az időhúzás.