Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez sajnos egyértelmű. Nem tudom mi kerülhetett Gomes kezébe, hogy nem lehet kihagyni, tán valami kompromittáló fotó Luchoról, vagy ilyesmi.csababarca írta:ne reménykedj.Rivaldo11 írta:Nem tudom mi Lucho terve, de remélem Robi játszik majd Busquets helyén, és nem Gomes. Labdabiztos, játékot jól olvasó ember kell oda. A portugál egyik kitételnek sem felel meg.
előbb hagyja ki Messit mint a portugál cimbijét.
pedig ordít,hogy Robi a legjobb opciónk oda (is).
ne reménykedj.Rivaldo11 írta:Nem tudom mi Lucho terve, de remélem Robi játszik majd Busquets helyén, és nem Gomes. Labdabiztos, játékot jól olvasó ember kell oda. A portugál egyik kitételnek sem felel meg.
Azt nézem mintha mostanában a hétköznapi meccsekre jobban fel lennék pörögve mint hétvégén.De hogy őszinte legyek nem is merek tippelni.Olyan kétarcú a csapat hogy hihetetlen.palesz77 írta:Na, most a temetői hangulatba kíváncsi vagyok ki mit gondol..Szerdai játékot látjuk, vagy a mait.
Menni fognak a srácok, mint a mérgezett egér. A Juve nem Málága.palesz77 írta:Na, most a temetői hangulatba kíváncsi vagyok ki mit gondol..Szerdai játékot látjuk, vagy a mait.
simán benne van,hogy nyerünk, vagy x.palesz77 írta:Na, most a temetői hangulatba kíváncsi vagyok ki mit gondol..Szerdai játékot látjuk, vagy a mait.
BL és a Liga nagyon más. Juve és szerencsétlenkedik rendszeresen mostanság. Ki tudja milyen formában lesz. Nem írnám le a csapatot. Simán lehet hogy szenvedős X. Tippelni se mernékpalesz77 írta:Na, most a temetői hangulatba kíváncsi vagyok ki mit gondol..Szerdai játékot látjuk, vagy a mait.
ezeket nagyjából én is így gondolom, de vannak játékelemek amikben ők jobbak. nem véletlen vezetik a tabellát, és állnak a bl-ben is.Rivaldo11 írta:Bőven van klönbség a javunkra játékban. Pl, a mi tegnapi első fél óránk, 40 percünk a Realnak elérhetetlen szint mind sebeségben, mind technikailag, a passzjátékról meg beszélni sem érdemes. Ennek ellenére a látható különbséget a futballban sok tényező eltüntetheti, épp ezen tényezők miatt nem vezetjük a tabellát, illeltve szórtunk el elég sok pontot...
Huha, annyira de lathatoan annyira varod a bukasunkat minden porondon, hogy az ilyen helyzetekben lehet hatalmas pofara eses. Messiaskent varod Griezmant es a lengyelt hogy megteremtsek az almod, de ugye nem leszel nagyon osszetorve ha nem sikerul nekik? Mert elegge beleeled magad mar.Nero. írta:Ha neked nem ordít a két csapat mutatott játék közti különbség akkor egyikünknek nagyon rossz a szeme.
Nálam az otthoni klasszikuson is jobbak voltunk.
Mindegy, vége a simlinek. Jönnek a nagy meccsek nekik meglátjuk mit alkotnak. De egy Griezmannak, Lewandovskinak vagy egy Suareznek már nem fog megremegni a lába éles helyzetben mint egy Villarreal, Las Palmas vagy egy Alaves játékosnak.
Nero. írta:Elnézve a Juve két legutóbbi meccsét (mindketto a Napoli ellen akiket a nálunk gyengébb Real lesimázott) nem vagyok hanyatt vágódva az olaszoktól. Persze tudom hogy ők megtehetik hogy tartalékolnak meg alázatosnak kell maradni de most szerintem mi vagyunk nagyobb lendületbe.
veb jegyezd meg, ahova mi megyünk ott mindig megszenvedünk és mindig csak ellenünk hajtanak 120 %-osan, aki nem ezt állítja, hazudik!visca el barca írta:ahhoz képest az uccsó 9 malagai fellépésünkön 8x győztünk, és volt egy 0:0MessiNeymarSuarez írta:Csababarca:A Malaga engem is jobban aggaszt, mindig megszenvedünk ellenük.