2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én azért jobban örülnék, ha Abi helyett Masch lenne a középső védő és francia menne balbekknek, mert Adriano sem volt fényes, illetve tegnap Abidalnak voltak hibái középső védőként. Masch viszont jó volt, ezért bíznék benne a védekezésben nálunk a leginkább felelősségteljes kh poszton. A többi oké, menjen csak a gála 11 ( hátvédek kivételével) és mutassuk meg, hogy mi a futballnoname írta:A Real jobban játszott, de ebben semmi meglepő nem volt, hiszen ők voltak hazai pályán, továbbá ők az alapkezdőjükkel álltak ki, nálunk is nagyon megérződött Pique,Xavi és Busquets hinya, továbbá az is látszott h Alves és Messi csak nemrég csatlakozott a kerethez. Messi pl az első félidő végéig jóformán semmit se csinált, a meccs végére azonban egyre jobban belerázódott. Barcelonában már a Valdes-Alves-Abidal-Pique-Adriano-Sergi-Xavi-Ini-Messi-Pedro-Villa
sor állhat ki, így, hogy Messi és Alves valamelyest már belerázódtak a meccsekbe. Egy ilyen csapat lényegesen erősebb, hiszen ott lesz a legjobb védőnk és a legerősebb kp-trió is. Mondjuk az se lepne meg, ha Villa vagy Pedro helyén Alexis kezdene, jó teljesítményt nyújtott, látszott h nincs még beleszokva a csaptba(sok les), de nagyon akart és bár eleinte nem bírt Marceloval, a meccs végére már 2 ember állt rajta és azok se mindig bírtak vele.
Teljesen adom a hozzászólásodat. De a túloldal mentségére szólva, náluk is van jónéhány józan hang, ahogy nálunk is hevesebb vérmérsékletű...adam_1519 írta:Bele olvastam a túloldalra, bár ne tettem volna, ezek túl sokat hisznek, "vége a tili-tolinak ..."
Ombre!Azért halkítottam le,mert nem bírtam hallgatni.Vili?füst írta:Ha "némán" ment, akkor honnan tudod, hogy miről beszélt?A meccs alatt meg szerintem Horváth inkább a Real hátsóját nyalta fényesre,mintsem a Barca-ét.Én pont ezért nem hallgattam csak némán ment![]()
Én aláírom egyébként, hogy a hátvédjeink durvák. Odalépnek ha kell, nem kímélik a támadót. De az ilyen "gerinctöréses" hozzászólásoknak mi értelmük? Valaki mondjon már egyetlen sérülést, amit Pepe okozott az ellenfelének pályafutása során... kár túlozni.
Szégyellem magam, de a második félidő elején elaludtam, még Barca vezetésnél. Sajnos meló után nem bírtam tovább. Tetszett amit odáig láttam, az első félidőben látottak után a végeredménnyel is elégedett vagyok, és azzal pláne, hogy egygólos mérkőzés volt. Várom a viszavágót.Sancheznek szoknia kell még a dolgokat, nem gondoltam volna, hogy pályára lép máris. Marcelónak könnyű dolga volt. A mi oldalunkon Benzemával voltak gondjaim, annyi helyzetből egyetlen gólt sem tudott vállalni, ami szomorú, mert egycsatáros játékban, nem árt, ha az egyetlen csatár nem gólképtelen. Na de majd Barcelonában.
Teljesen egyet értek!Tocy írta:Úgy látom, hogy vannak rossz hatásai a meccsnek...az elért eredmény jó, és javulhatunk a Camp Noura, ezért talán mi állunk közelebb a Kupához. Viszont! A tegnapi játékunk különböző okok miatt és maximálisan érthető módon egy hatalmas nulla volt, lényegi javulás nem várható szerdára. Csak nehogy az legyen, hogy elhisszük, hogy csináltunk egy X-et Madridban, akkor most simán nyerünk otthon. Mert nem, ha nem javulunk nagyot, és nem romlik a Madrid, akkor ugyanúgy ők lesznek fölényben, max nem ekkorában, de arra sem lehet számítani, hogy még1x ilyen szerencsénk lesz mint Messi góljánál, vagy a kihagyott Madrid-ziccereknél. Mindenesetre, most mi vagyunk közelebb a célhoz, otthon nem szabad kikapni, és meglehet a trófea, ami megindíthatja a csapatot felfelé
Ha "némán" ment, akkor honnan tudod, hogy miről beszélt?A meccs alatt meg szerintem Horváth inkább a Real hátsóját nyalta fényesre,mintsem a Barca-ét.Én pont ezért nem hallgattam csak némán ment
Hát nem tudom Te hogy vagy vele,de szerintem "Hegyi úr" korrekt volt most is,nem a játékotokat figurázta,hanem a gyökér favágó játékosaitokat amiben igaza volt.A meccs alatt meg szerintem Horváth inkább a Real hátsóját nyalta fényesre,mintsem a Barca-ét.Én pont ezért nem hallgattam csak némán ment.Mindenesetre nem játszott rosszul a madrid,sőt néhol kifejezetten szépen,de azok a durva,undorító belépők megmaradtak idénre is.Ramos-Khedira-Pepe-Marcelo büdös favágók,az ilyen Pepe féléket meg örökre eltiltanám a pályák környékéről is,meddig hagyják még az ámokfutását amíg valakinek el nem töri a gerincét?A bíró meg hát...Miért nem kérték meg Kassait lehet eljött volna a Loki-Vidi után és levezette volna pihenésképpen ezt.ferninho írta: mindig ez van ott....nem is néztem se a felvezetőt, se a félidei dumát, és a meccsvégiből is csak 1 mondatot bírtam... és nem is szoktam, főleg ha Hegyi Iván úr (aki szerint érdeklődünk NILMAR iránt és a Romával versenyzünk érte) erőlködik a szakértősködéssel...
szánalmas ami ott megy... és a Barca bármit csinál olyan fényesre van mindig nyalva a hátsójuk vagy a Realt szidják ezerrel, hogy csak na... és BÁRMI történik mindig ez van.
gondolom most is megtörtént ez az esemény sorozat a mérkőzés után...
Egyetértek.Léfe írta:Maximálisan elégedett vagyok, ilyen felkészülés után egy kevert csapattal.
De, ha most sem vették észre, hogy kell egy középső védő az nagy baj.
Még lehetne valakit venni, az sem baj ha nem egy ász. Szerencsnk az volt,
bár pl.a második kapott gólunkat elég szerencsétlenül kaptuk. Csak az eredmény jó.
mindig ez van ott....nem is néztem se a felvezetőt, se a félidei dumát, és a meccsvégiből is csak 1 mondatot bírtam... és nem is szoktam, főleg ha Hegyi Iván úr (aki szerint érdeklődünk NILMAR iránt és a Romával versenyzünk érte) erőlködik a szakértősködéssel...kakasugynok007 írta:Hogy fikázták a Realt a sport1en![]()
![]()
Varatrix írta:Értem amit mondasz, és még irigyellek is, hogy ennyire rózsaszínben látod a dolgokat. Komolyan irigylésre méltó. Ugyanakkor el kell fogadni, hogy vannak ilyen pesszimista emberek is mint én akik szeretnek rávilágítani a légyre a levesben. Mégha az a leves nagyon finom is.peccerta írta:Ezért vagyunk mi a LEGNAGYOBBAK mert egy classicon is elég ennyi....
Ezért vagyok büszke hogy 20 éve ennek a csapatnak drukkolok,megértem már mindent,ne hogy azt gondold,mindig így volt hát nem volt így...
Rengeteg olyan meccsünk volt velük amikor partyban voltunk de egy h...e gól ellenünk volt vagy a bírók stb stb.Ami most van a realnal az nálunk is ment,de jött PEP és a srácok és minden megváltozott és ez itt a fontos és persze hogy most is mi vagyunk előbbre..MOU ide vagy oda nem bír PEP team-mal.
Nyilván ezt mindannyian tudtuk,láttuk ez nem a Barca parádé estéje lesz ,de azt is tudtam hogy nem fogunk kikapni...az az helyesebb ha azt mondom erőteljesen reménykedtem benne.Be jött? Be !maki írta:+1, teljesen egyetértek.Stalkyard írta:
Végszóként: egyáltalán nem temetem a csapatot, egyszerűen nem örülök túlságosan, ami egy ilyen meccs után szerintem érhető. Nem számítottam sokkal jobb játékra, ennek ellenére nem örülök. Ennyi. Túl kell ezen lépni, folytatni a felkészülést, és szerdán a régi arcunkat kell mutatni. Vagy legalább a 70%-át.
Amúgy bekövetkezett, ami elképzelhetetlennek tűnt, a Realnál volt többet a labda.
Értem amit mondasz, és még irigyellek is, hogy ennyire rózsaszínben látod a dolgokat. Komolyan irigylésre méltó. Ugyanakkor el kell fogadni, hogy vannak ilyen pesszimista emberek is mint én akik szeretnek rávilágítani a légyre a levesben. Mégha az a leves nagyon finom is.peccerta írta:Ezért vagyunk mi a LEGNAGYOBBAK mert egy classicon is elég ennyi....
Ezért vagyok büszke hogy 20 éve ennek a csapatnak drukkolok,megértem már mindent,ne hogy azt gondold,mindig így volt hát nem volt így...
Rengeteg olyan meccsünk volt velük amikor partyban voltunk de egy h...e gól ellenünk volt vagy a bírók stb stb.Ami most van a realnal az nálunk is ment,de jött PEP és a srácok és minden megváltozott és ez itt a fontos és persze hogy most is mi vagyunk előbbre..MOU ide vagy oda nem bír PEP team-mal.
A Pep-éra alatt először.maki írta:+1, teljesen egyetértek.Stalkyard írta:
Végszóként: egyáltalán nem temetem a csapatot, egyszerűen nem örülök túlságosan, ami egy ilyen meccs után szerintem érhető. Nem számítottam sokkal jobb játékra, ennek ellenére nem örülök. Ennyi. Túl kell ezen lépni, folytatni a felkészülést, és szerdán a régi arcunkat kell mutatni. Vagy legalább a 70%-át.
Amúgy bekövetkezett, ami elképzelhetetlennek tűnt, a Realnál volt többet a labda.
+1, teljesen egyetértek.Stalkyard írta: