Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Tökéletesen egyetértek veled,nem kell sopánkodni és sírni egy ilyen meccs után.Bestbarca írta:Én nem tudom mit kell sopánkodni,meg aggodalmaskodni...Tegnap felkészülés nélkül,egy strandról befutott csapat leixelt,egy fullos állapotban lévő Reallal...Öhhh mit lehet még elvárni???
Persze ki is kaphattunk volna,de ha a realitásokat nézzük a madridnak 8 emberrel kellett volna befejeznie a meccset...Nekünk szerencsénk volt egy két szitunál,nekik is ennyi...Simán becsúszhatott volna nekik legalább egy piros,és akkor más a meccs,és mi is simán bekaphattunk volna még egy gól és akkor is teljesen más...Sztem az ocsmánykodások miatt így igazságos a meccs...Jobbak voltak,tény,de 1-2 pirost kellett volna kapniuk ez is tény...
Amúgy meg ezért sztárok a sztárok,hogy helyzet nélkül is tudtunk 2-t vágni...A visszavágó más tészta lesz,azért félig sérült játékosok már kezdhetnek szerdán az tuti...
Tehát Pique lesz a védelemben,Busi és Xavi lesz a kpn,szal az már onnatól más meccs...Ugyanis Busi és Xavival kiegészülve nem fognak tudni így átpasszolni minket, nomeg ha összeáll a félelmetes Busi-Ini-Xavi középpálya,akkor nem sokat lesz náluk a labda,pláne nem a Camp Nouban,az tuti...Pique egymaga kb 2 védőt ér,sztem magasan a legjobb védő a világon,ahogy helyezkedik,szerel,indít,és mellette nem kicsit szervezi össze az egész védelmet,hiába látszik Puyol mester keze rajta...Szal ha hátra is megy a labda más lesz...És ha Messi sem fog hányingerrel küzködni,már megint más...Pedro is fix kezdő,jól pörgött,azért ő sokkal többet tud csapatjátékban még mint a frissen érkezett Alexis,aki jó,de még bele kell szoknia...
Azért ezek elég jelentős változások lesznek,kb. egy másik csapat...Tavaly is emlékezzünk hogy levert minket a Sevilla az első meccsen,aztán hogy lefociztuk őket a Camp Nouban...Okés ez a Real jobb,mondjuk most nem is kell 1-3ról fölállnunk...Mindenesetre csak arra akartam ezzel utalni,hogy tavaly a VBről visszaérkező hulla fáradt keret mennyit volt képes javulni játékban pár nap alatt...Szal think again...
Chino írta:Lehet, hogy nem az ő posztjuk, de az a kapkodás, pontatlan passzok nem tudhatóak be ennek, a helyezkedési hibák stb igen. Abidal komolyan kicsit olyan volt néha, mint egy kapkodó idegbolond, pont a rá jellemző elegancia hiányzott. lehet, hogy nem középső védő, de nem egy meccset lehozott már azon a poszton, szóval nem lehet annyira idegen már neki.
Masch az más tészta ő tényleg nem bekk.
Ezt a kezdő kp sort pedig nem értettem. Biztos megvan az oka Pepnek, miért ezt játszatta, de nem a Real ellen kellene kísérletezgetni. Azt láthatjuk, hogy Keita nem elég ilyen meccsekre, kezdő vkp-ként legalábbis, de amúgy se nagyon. Ő egy eredménystabilizátor.
Messi tényleg olyan rosszul volt meccs előtt? tud vki erről vmi pontosabbat?
Van videó?Lionel85 írta:sajnos Messit is.Kash írta:Amikor a Real megszerezte a vezetést, akkor nagyon rosszul éreztem magam, szinte a hányinger kerülgetet

Egyrészt: kinek akart imponálni? Barátnőnek/feleségnek?mess2009 írta:Idézet

Ha szabad, elméleti síkon hozzászólnék:-)Bob_Marley írta:Most ha jól tudom nem nyilatkozott Mourinho, a védekezéshez meg hozzátartozik, ha megbomlik a rendszer taktikai faultolni kell!Persze voltak pokróc kemény belemenések, de az év 60 meccséből legtöbbször nem alattomos suttyó futballt játszanak!Szabálytalanságokba ne menjünk bele, mert végtelenbe tartó vita lenne!Tegnap Pepe oldalvonalas rúgása az véleményes, Khedira veszélyes játék, de ezért nem jár piros!Rivaldo11 írta:Pont most szerkesztettem a lenti hsz-em, hogy portóban a depor elleni párharcig még szimpatikus is volt. De nekem nem jön be a második szándékú, alattomos suttyó futball, nem tehetek róla. És ezt nem szabad a szervezettséggel összekeverni...unom már, hogy ez a gyökér akkor is hisztizik, és húzza a száját, ha egyik játékosa lerúgja Abidal fejét.
Nyomorult.
El lehet ítélni Mourinhot, mindenkinek szíve joga, de suttyózni, s elküldeni jó messzire nem etikus!Ráadásul az egyik legjobb edzőt és csapatát legyőzni, ráadásul úgyhogy ez a RM még nemesebbé teszi egy adott győzelem értékét, úgyhogy maradjon még pár évig a RM edzője, s győzzük le, ezzel is bizonyítva milyen remek csapatunk van!
Én megfordítanám a dolgot és egyben ezzel fel is menteném a védelmünket, mert a középpályánk hibája volt szerintem tegnap, hogy a védőink bizonytalanabbak voltak és számos pontatlanságot elkövettek.barcalaci84 írta: Abidalt nem is értemennyi eladott labda, kapkodás a tavalyi legelegánsabb védőnktől... de lesz ez jobb is
Mascherano: szintén zenész, teljesen dekoncentráltan játszott, kapkodó idegbetegként , ráadásul a labdakezelés is elvétve sikerült...
Adriano illetve Dani Alves is rettentő pontatlan volt nem csoda hogy nem tudtuk játszani a tiki-takát, hisz a védekezésért felelős játékosaink gyakorlatilag olyan pontatlanok voltak , hogy esély se volt még a középpályáig se eljutni...
Busit vkp-nak szerdára, illetve egy kicsit több koncentráltság és nem lehet baj...
rosszul értelmezted,semmi gondRivaldo11 írta:Csak onnan, hogy a soraidból azt éreztem, Te is magyarázkodásnak veszed a felkészületlenségünket. Pedig az, hogy nincs kész a Barca a szezonra, az tény ( sajnos...)
Ha rosszul éreztem, akkor elnézést érte.
nem teljesenlluisllach89 írta: Úgy hogy felületesen és sarkalatosan több embertől származó véleményt összeollóztál
ez világos és írtam is pár napjaEzzel elsősorban a madridi szurkolók jöttek elő...
Az a tény, hogy mi alaposan le vagyunk maradva a felkészülésben, nem is kérdéses. A kérdés inkább az, hogy ki tudjátok e használni ezt, vagy sem.
honnan jött ez?De ha szeretnéd, hidd azt, hogy ezentúl ilyen lesz a meccsek képe, amilyen tegnap volt.
ez pedig valószínű,mert egy kicsit is összeszedett barca a 4-2-3-1es realnak úgy elkeni a száját,hogy a második félidőre nem marad kérdésMondjuk a sanszosabb az, hogy ősszel mentek vissza bunkerezni majd.
Az előszezonban nem az a fontos, hogy ki az ellenfél, hanem hogy a csapat mennyit készül együtt. Mi pl. 1 hetesen szétkaptuk a Bayernt és a felkészülése végén járó MU-tól úgy kaptunk 1-gyel, hogy Keita barátunk miatt kaptunk egy elég érdekes gólt. A Real tegnap egyértelműen jobb volt, ezzel nem lehet vitatkozni, de nem ez a valós erőviszony a klubok között. Piqué és Sergio nagyon hiányoztak, míg Xavi szintén. A saját játékunkat kellett volna játszanunk, tartani a labdát, kicsit játszani az idővel, 1-2 támadást vezetni. Ehelyett állandóan föl lettek a labdák ívelve előre és nem csoda, hogy emiatt állandóan elvesztettük azt. A 4-3-3 teljesen befuccsolt a tegnapi meccsen. Ennek a felállásnak akkor van értelme, ha a csapat együtt mozog és mindenki egyszerre lecsap a labdás emberre. A csatáraink nem igazán támadtak le, míg a kp-nkon simán átrohantak. A bírót meg már meg se említem. Ez egyszerűen vmi siralmas volt. Khedira mikor fejbe rúgta Abit még 1 sárgát sem kapott, Pepe az undorítósága után szintén. Marcelo meg teljesen nem volt képben. A srácnak bele kellett nézni a szemébe és az ember látta, hogy csak arra vár, hogy még1x oda rúgjon. Emellett Ronaldo buktatása egyértelmű tizi volt. Nem is értem VV mire gondolt? Ahogy nem fújta be a bíró, úgy simán meg is tehette volna. Pedrot mikor szerelték a 16-oson belül az megint elég véleményes volt. Remélhetőleg normális bíró lesz a következő meccsen, mert ez egyik csapat részére sem volt fair. Viszont végre ismét láthattunk egy olyan Klasszikust, amikor a foci és a szép játék volt a középpontbandaffy írta:azért vicces azt olvasni,hogy a real a végtelenségig kihegyezve lépett pályára,komoly előszezont futott,stb. ugyanakkor tegnap ilyenkor még csak pár kínai amatőr csapat volt,akiket legyőztek... hogy is van ez?
én 2004 óta utálom, a Depor elleni párharc óta, de 2005-ös Frisk-eset óta meg a feketelistám első helyén díszeleg és nem hiszem, h mostanában eltűnne onnan... egyébként azt hozzáteszem, h én szégyelltem magam azok helyett is, akik követelték ide edzőnek...Sanama írta:Mourinhohoz hozzátartozik, hogy nem kevesen követelték őt ide 2008 nyarán... Rengetegen húzták a szájukat,hogy Pep és nem Mou jött.
Azóta utálják sokan,mióta a Realban van,persze ez érthető
Ezzel elsősorban a madridi szurkolók jöttek elő...daffy írta:azért vicces azt olvasni,hogy a real a végtelenségig kihegyezve lépett pályára,komoly előszezont futott,stb. ugyanakkor tegnap ilyenkor még csak pár kínai amatőr csapat volt,akiket legyőztek... hogy is van ez?