Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, én is egyedül LE menesztésének tudok örülni.visca el barca írta:3-0-ig néztem, gratulálok a psg-nek, felnőttek a feladathoz. próbálok vmi pozitívumot megragadni, talán annyi, hogy jövőre már nem LE lesz az edző
Egyszerűbb azt mondani, hogy nincs mint rendesen körbenézni a piacon.roby122 írta:Menuier lett a meccs legjobbja. Nincs jobbhátvéd a piacon...
Jó felvetés. Lehet alá is becsültük őket, mert eddig rendre simán hoztuk a párharcokat ellenük.Bob_Marley írta:Kiesés mértéke az szerintem teljesen mindegy, megkontráztak itt a végén többször is minket. Inkább az a fájó, hogy eddig egész szezonban a rangadókon ott voltunk fejben, hoztuk őket, élesek voltuk. Ma viszont üresben mindenki és labdát csak akkor szereztünk, ha odapasszolták véletlenül valakinek. Nem értem.
https://www.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU" target="_blankWaleba10 írta:valaki tud valami jó nyugtató, relaxációs zenét? rám férne
Tessék, ezt nyomatom ezerrelWaleba10 írta:valaki tud valami jó nyugtató, relaxációs zenét? rám férne
Azért még vannak a csapatban, akikkel lehet számolni hosszabb távon. A középpályát kell rendbe tenni, és akkor lehet még bőven keresnivalónk. Egy 2015-ös formában lévő Ini-Busi-Rakéta kp-val más lett volna most is.Atalanta írta:Nem. Mindenki látja. Vigye magával ezt a Gomest is. ÉS EGY KORSZAK VÉGE....