2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kézzel nem ért hozzá, de a lábak koccantak, Suarez rátett egy lapáttal az esésével, de attól még jogos volt.visca el barca írta:megnéztem a második tizit vagy 10x, teljesen kamu volt. évekig hallgahatjuk
Érdekel?visca el barca írta:megnéztem a második tizit vagy 10x, teljesen kamu volt. évekig hallgahatjuk
Ne, jövőre tuti nem tudna még1szer így visszajönni a csapat.hdavid írta:Na most akkor lehet jobb lenne ha Enrique maradna?? Xd
El se tudod képzelni mióta hallgatom ezt... No comment.hady írta:Vége egy korszaknak....na persze
Én is leírtam őket, meg szerintem 3-1nél mindenki, sőt ők se igazán hitték ezt már el, látszódott az intenzitáson. Köszönjük meg a PSG-nek, mi ketten örülhetük a legjobban. Így jár, aki a Marseille-jel kibabrál.visca el barca írta:őszinte leszek. 3-1-nél lefeküdtem aludni. aztán a nagy fetrengés közepette a 87. percben vhogy ráfeküdtem a távirányítóra és a tv visszakapcsolódott, látom 3-1. tv kikapcs, azán eszembe jutott, hogy vmit meg kell még nézni a telón és félálomban vhogy a livescore kapcsoltam. azóta úgy pörgök mint aki felnyalt 3 csík kokót. teljesen kész vagyok.
elnézést kérek a csapattól, amiért leírtam őket. ezerszeresen is.
![]()
![]()
![]()
Nem tudod miről maradtál le.visca el barca írta:őszinte leszek. 3-1-nél lefeküdtem aludni. aztán a nagy fetrengés közepette a 87. percben vhogy ráfeküdtem a távirányítóra és a tv visszakapcsolódott, látom 3-1. tv kikapcs, azán eszembe jutott, hogy vmit meg kell még nézni a telón és félálomban vhogy a livescore kapcsoltam. azóta úgy pörgök mint aki felnyalt 3 csík kokót. teljesen kész vagyok.
elnézést kérek a csapattól, amiért leírtam őket. ezerszeresen is.
![]()
![]()
![]()
Új korszak jon 3-4-3-malhady írta:Vege egy korszaknak....na persze