Nos ez lennék én:
Ez a kép tavaly nyáron készült a Balaton átúszás után.
Akkor én is bemutatkoznék kicsit.
26 éves leszek, 1979-ben születtem Székesfehérváron, de 7 éves korom óta Marcaliban élek. Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok.
Csapatok, akiket szeretek:[/img]
Először is mindenek felett a Barca. Angliában a Liverpoolt csípem, Olaszországban pedig a Romát és a Sampdorát. A Barcának 1992 óta szurkolok, akkor láttam őket először játszani a Samp ellen a BL döntőjében, ahol Koeman hatalmas szadrúgás góljával nyertünk.
Szurkolói szintem még az alábbi sportokat szeretem: vizilabda, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, a Sport1-es amerikai foci közvetítéseket is követtem, de szinte bármilyen sportot megnézek.
Sportok, amiket űzök, űztem:
Igazolt labdarúgó voltam 10 évig. Szeretem űzni, hajtani a lasztit és a támadás végén bevágni azt a hálóba. Örök életemben csatár voltam, bár kispályán néha beállok a kapuba és mibvel egész jó reflexeim vannak, a cimborák azt mondják, hogy jól meg a védés.
Még ált. iskolás koromban 7. és 8. osztályban atletizáltam (iskola keretein belül), kézilabdáztam(iskola keretein belül), kosárlabdáztam(iskola keretein belül) és fociztam (a városi futballklun igazol játékosa voltam). Ebből a sok sportágból gimnáziumra csak a kosárlabda és a foci maradt meg, de hosszabb távon csak a foci. Ez teljesen a szenvedélyemmé vált (nem is csoda, hisz olyan nagypapával büszkékedhetem, aki Czibor Zoltánnal futballozott egy csapatban). Végül aztán ezt is abbahagytam.
Jelenleg 3 féle sportot űzök rendszeresen: kispályán focizok egy amatőr csapatban, fallabdázom és tavasztól őszig úszom. Ezek mellett még rendszeresen (hetente 3-szor eljárok gyúrni). Tegnapi nap pl. megkezdtem a felkészülést a Balaton átúszásra, az idei lesz a 3. alkalom, hogy leúszom a távot. Tavaly a 2002-es eredményemhez képest több, mint 1 órát javítottam és idén is szeretnék kb. 30 percet javulni, hogy 2 óra alá tudjak menni.
Ha valakit érdekel még valami velem kapcsolatban, akkor nyugodtan lehet kérdezni, esetleg ha valaki eljönne az idei Balaton-átúszásra, azzal szívesen venném.