Portrék...
- Lujo
- Capitá del Barça
Bizony nem szégyellnivaló dolog, ha nem tudsz úszni, viszont csak azt tudom tanácsolni, hogy tanulj meg. Szinte mindent fejleszt, kiváló állóképességet is szerezhetsz vele. Én pl. tavaly június 2-tól szeptember végéig minden hajnalban 2 km-t úsztam és valószínüleg ennek volt köszönhető, hogy 1 órát javult az időm.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
JA! Es nem is nehéz! Be mész 1 uszodába vki olyannal aki tud uszni, és akkár 1 nap alatt elsalyátíthatod az alapokat. No meg nyáron...1 nyár alatt meg aztán igazán meglehett tanulni, majdnem hogy profi szinten.Silvanus írta:Miárt lenne szégyen? NEM AZ!!! De az úszás fontos, igen is végy erőt magadon, és menj el, tanulj meg úszni!!! Fantasztikus dolog ám!!!...Zsolti írta:Lehet,hogy szégyen,de én a minap töltöttem a 17et, és nem tudok úszni.![]()

-
- Director del Fútbol
Miárt lenne szégyen? NEM AZ!!! De az úszás fontos, igen is végy erőt magadon, és menj el, tanulj meg úszni!!! Fantasztikus dolog ám!!!...Zsolti írta:Lehet,hogy szégyen,de én a minap töltöttem a 17et, és nem tudok úszni.![]()

"Més Cuen un Club"
- Lujo
- Capitá del Barça
OK Silvanus és ronaldinho! Örömmel venném, ha minél többen lennén a Balaton átúszáson. Az esetleg közben felmerülő dolgokat pedig majd itt meg tudjuk beszélni.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Kis úszóbajnokok...ronaldinho írta:lujo én is már 3 szor átusztam a hosszabik távot és 2szer a rövidebbet ám sztem nehezebbet ugyh lehet h mehetünk együtt v ott talizhatunk!!!![]()

Egyébként rakd be ezt aláírásodhoz:
(Idézz meg, aztán ott ki tod másolni a szöveget, aztán csak be kell illesztened az aláírásodhoz...)
- ronaldinho
- Barça B
lujo én is már 3 szor átusztam a hosszabik távot és 2szer a rövidebbet ám sztem nehezebbet ugyh lehet h mehetünk együtt v ott talizhatunk!!!

-
- Director del Fútbol
Én már évek óta tervezgetek egy Balaton átúszást, mert nagyon érdekesnek találom, és persze jó kihívás! Sajna mindig lusta voltam rá készülni! Most viszont nagyon elszántan elkezdtem edzeni, mert elegem lett a hurka testem látványából, ami nagyrészt a rossz étkezési szokásaimnak, illetve a munkámnak köszönhető (egész nap a szgép előtt ülök!!!).
Remélem ez az edzés meghozza a várva-várt eredményét, és akkor ismét elégedett lehetek magammal! No de LUJO - visszatérve kérdésedhez én lehet, hogy veled tartanék egy kellemes augusztusi baráti, Barcás Balaton átúszásos programra... ha nem bánod?!... Aztán 1-2 virsli, boros-kóla meg ilyesmi...
Addig még sok víz folyik le a Dunán, még egyeztetünk...

Addig még sok víz folyik le a Dunán, még egyeztetünk...
"Més Cuen un Club"
- Lujo
- Capitá del Barça
Szóval ha van kedve valakinek átúszni a Balatont augusztus 6-án, akkor örülnék, ha reagálna, hátha összefutunk Révfülöpön, vagy Balatonbogláron. De arról is lehetne szó pl., hogy augusztus 6-án csináljunk Balatonbogláron egy Eurobarcás találkozót, esetleg Siófokon, bár oda már nem vállalom az úszva érkezést B.boglárról, úgyis 6-a szombat és aznap mindíg egy csomó rendezvény van ott.

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ha már így mindenki bemutatkozott,akkor én is megtesze!
1989 -ben születtem Dunaujvárosban.Most tolnán lakom.Szexárdra járok Gimmnáziumba!Imádok focizni,de csak hobby szinten,meg jó lenne,ha tudnék is..
Többet nem is tudok magamról írni...talán ezek a legfontosabbak!
Forca Barca!

1989 -ben születtem Dunaujvárosban.Most tolnán lakom.Szexárdra járok Gimmnáziumba!Imádok focizni,de csak hobby szinten,meg jó lenne,ha tudnék is..

Többet nem is tudok magamról írni...talán ezek a legfontosabbak!

Forca Barca!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Lujo
- Capitá del Barça
Nos ez lennék én:

Ez a kép tavaly nyáron készült a Balaton átúszás után.
Akkor én is bemutatkoznék kicsit.
26 éves leszek, 1979-ben születtem Székesfehérváron, de 7 éves korom óta Marcaliban élek. Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok.
Csapatok, akiket szeretek:[/img]
Először is mindenek felett a Barca. Angliában a Liverpoolt csípem, Olaszországban pedig a Romát és a Sampdorát. A Barcának 1992 óta szurkolok, akkor láttam őket először játszani a Samp ellen a BL döntőjében, ahol Koeman hatalmas szadrúgás góljával nyertünk.
Szurkolói szintem még az alábbi sportokat szeretem: vizilabda, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, a Sport1-es amerikai foci közvetítéseket is követtem, de szinte bármilyen sportot megnézek.
Sportok, amiket űzök, űztem:
Igazolt labdarúgó voltam 10 évig. Szeretem űzni, hajtani a lasztit és a támadás végén bevágni azt a hálóba. Örök életemben csatár voltam, bár kispályán néha beállok a kapuba és mibvel egész jó reflexeim vannak, a cimborák azt mondják, hogy jól meg a védés.
Még ált. iskolás koromban 7. és 8. osztályban atletizáltam (iskola keretein belül), kézilabdáztam(iskola keretein belül), kosárlabdáztam(iskola keretein belül) és fociztam (a városi futballklun igazol játékosa voltam). Ebből a sok sportágból gimnáziumra csak a kosárlabda és a foci maradt meg, de hosszabb távon csak a foci. Ez teljesen a szenvedélyemmé vált (nem is csoda, hisz olyan nagypapával büszkékedhetem, aki Czibor Zoltánnal futballozott egy csapatban). Végül aztán ezt is abbahagytam.
Jelenleg 3 féle sportot űzök rendszeresen: kispályán focizok egy amatőr csapatban, fallabdázom és tavasztól őszig úszom. Ezek mellett még rendszeresen (hetente 3-szor eljárok gyúrni). Tegnapi nap pl. megkezdtem a felkészülést a Balaton átúszásra, az idei lesz a 3. alkalom, hogy leúszom a távot. Tavaly a 2002-es eredményemhez képest több, mint 1 órát javítottam és idén is szeretnék kb. 30 percet javulni, hogy 2 óra alá tudjak menni.
Ha valakit érdekel még valami velem kapcsolatban, akkor nyugodtan lehet kérdezni, esetleg ha valaki eljönne az idei Balaton-átúszásra, azzal szívesen venném.

Ez a kép tavaly nyáron készült a Balaton átúszás után.
Akkor én is bemutatkoznék kicsit.
26 éves leszek, 1979-ben születtem Székesfehérváron, de 7 éves korom óta Marcaliban élek. Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok.
Csapatok, akiket szeretek:[/img]
Először is mindenek felett a Barca. Angliában a Liverpoolt csípem, Olaszországban pedig a Romát és a Sampdorát. A Barcának 1992 óta szurkolok, akkor láttam őket először játszani a Samp ellen a BL döntőjében, ahol Koeman hatalmas szadrúgás góljával nyertünk.
Szurkolói szintem még az alábbi sportokat szeretem: vizilabda, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, a Sport1-es amerikai foci közvetítéseket is követtem, de szinte bármilyen sportot megnézek.
Sportok, amiket űzök, űztem:
Igazolt labdarúgó voltam 10 évig. Szeretem űzni, hajtani a lasztit és a támadás végén bevágni azt a hálóba. Örök életemben csatár voltam, bár kispályán néha beállok a kapuba és mibvel egész jó reflexeim vannak, a cimborák azt mondják, hogy jól meg a védés.
Még ált. iskolás koromban 7. és 8. osztályban atletizáltam (iskola keretein belül), kézilabdáztam(iskola keretein belül), kosárlabdáztam(iskola keretein belül) és fociztam (a városi futballklun igazol játékosa voltam). Ebből a sok sportágból gimnáziumra csak a kosárlabda és a foci maradt meg, de hosszabb távon csak a foci. Ez teljesen a szenvedélyemmé vált (nem is csoda, hisz olyan nagypapával büszkékedhetem, aki Czibor Zoltánnal futballozott egy csapatban). Végül aztán ezt is abbahagytam.
Jelenleg 3 féle sportot űzök rendszeresen: kispályán focizok egy amatőr csapatban, fallabdázom és tavasztól őszig úszom. Ezek mellett még rendszeresen (hetente 3-szor eljárok gyúrni). Tegnapi nap pl. megkezdtem a felkészülést a Balaton átúszásra, az idei lesz a 3. alkalom, hogy leúszom a távot. Tavaly a 2002-es eredményemhez képest több, mint 1 órát javítottam és idén is szeretnék kb. 30 percet javulni, hogy 2 óra alá tudjak menni.
Ha valakit érdekel még valami velem kapcsolatban, akkor nyugodtan lehet kérdezni, esetleg ha valaki eljönne az idei Balaton-átúszásra, azzal szívesen venném.

- Lujo
- Capitá del Barça
Na találtam magamról végre egy fényképet a neten. Igaz, hogy közvetlenül a Balaton átúszás után készült, de mivel nincs másik ezért ezt fogom feltenni, mindjárt rakom is.

- ronaldinho
- Barça B
mér nem jo
oks majd du.-n kisebbre cserélem
bocsi

oks majd du.-n kisebbre cserélem
bocsi

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem jó...ronaldinho írta:http://iaro.srv.hu/kep/Én.jpg
ez vok én nem tul jo mer telcsivel csináltam majd én is irok egy-két sort magamról

Ja és vedd kisebbre az aláírásképedet, vagy cseréld le, mert túúl big!

Thnx!
- ronaldinho
- Barça B
http://iaro.srv.hu/kep/Én.jpg
ez vok én nem tul jo mer telcsivel csináltam majd én is irok egy-két sort magamról
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Én is irok magamról pár sort
1989 11. 05-én szulettem, es azóta Környén élek egy Tatabánya melletti községben. Tatabányai Árpád Gimnáziumba járok ami Tb. legjobb sulija (+Bárdos). A tanulás is elég jol megy most félévkor is 1db 4esem volt a tobbi 5os es sikerult letennem az angol középfokut is.
Hobbim a foci a helyi csapatban játszom a serdulo es ifi korosztályban es ha minden igaz nyáron megyek tbre.
szoktam még fallabdázni es most télen beleszerettem a síelésbe is. Ja meg a versírás a Barcarol
Tobbszor jártam spanyolba es 1szer sikerult bejutni a barca muzeumba meg a stadionba. fantasztikus volt. egyik nagy álmom hogy lássak eloben egy barca meccset.
Roviden ennyi
1989 11. 05-én szulettem, es azóta Környén élek egy Tatabánya melletti községben. Tatabányai Árpád Gimnáziumba járok ami Tb. legjobb sulija (+Bárdos). A tanulás is elég jol megy most félévkor is 1db 4esem volt a tobbi 5os es sikerult letennem az angol középfokut is.
Hobbim a foci a helyi csapatban játszom a serdulo es ifi korosztályban es ha minden igaz nyáron megyek tbre.
szoktam még fallabdázni es most télen beleszerettem a síelésbe is. Ja meg a versírás a Barcarol

Tobbszor jártam spanyolba es 1szer sikerult bejutni a barca muzeumba meg a stadionba. fantasztikus volt. egyik nagy álmom hogy lássak eloben egy barca meccset.

Roviden ennyi

Forza Barca!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Megszűntettem.utazo írta:kösz, új témát indítottam , igy tisztességes. Nézétek csak a meccset, nem zavarok.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Rapika
- Entrenador del Barça
Bemutatkozom én is!
Én 1987 október 13-án születtem Vácon és itt is lakok!
A Váci Piaristákhoz járok és tanulni kell nagyon!
Mondjuk én nem nagyon erőltetem!
Én sem tudom még mi legyek felnőtt koromban.
Az utóbbi időben nagyon ellustultam,nem nagyon sportolok,csak a tesi órákon!
Kissebb voltam,akkor jártam egyesületbe focizni az ikertesómmal,de ma már csak ő nyomja az ipart!
Hobbi:internet,játékok,barátok,sport(foci,forma1)
A Barcának a Van Gaal korszakban kezdtem szurkolni,de arra még nem emléxem,hogy a Barca megnyerte vele a bajnokságot!
The End

Én 1987 október 13-án születtem Vácon és itt is lakok!
A Váci Piaristákhoz járok és tanulni kell nagyon!
Mondjuk én nem nagyon erőltetem!

Én sem tudom még mi legyek felnőtt koromban.
Az utóbbi időben nagyon ellustultam,nem nagyon sportolok,csak a tesi órákon!
Kissebb voltam,akkor jártam egyesületbe focizni az ikertesómmal,de ma már csak ő nyomja az ipart!

Hobbi:internet,játékok,barátok,sport(foci,forma1)
A Barcának a Van Gaal korszakban kezdtem szurkolni,de arra még nem emléxem,hogy a Barca megnyerte vele a bajnokságot!

The End

kösz, új témát indítottam , igy tisztességes. Nézétek csak a meccset, nem zavarok.
-
- Llegenda del Barça
AZ EUROBARCA ARCHIVban van, már lezárva.utazo írta:Segítsetek . Ebben a fórumban láttam mozgást. Tudom, hogy mindenki a meccset nézi, de hátha van valaki itt is. Én Utazó felesége vagyok és szerettem volna írni az "Utazás Barcelonába " fórumhoz, de nem tudtam. Át van helyezve , de hova??
PUYOL-XAVI-INIESTA
Segítsetek . Ebben a fórumban láttam mozgást. Tudom, hogy mindenki a meccset nézi, de hátha van valaki itt is. Én Utazó felesége vagyok és szerettem volna írni az "Utazás Barcelonába " fórumhoz, de nem tudtam. Át van helyezve , de hova??