Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
JA! Es nem is nehéz! Be mész 1 uszodába vki olyannal aki tud uszni, és akkár 1 nap alatt elsalyátíthatod az alapokat. No meg nyáron...1 nyár alatt meg aztán igazán meglehett tanulni, majdnem hogy profi szinten.Silvanus írta:Miárt lenne szégyen? NEM AZ!!! De az úszás fontos, igen is végy erőt magadon, és menj el, tanulj meg úszni!!! Fantasztikus dolog ám!!!...Zsolti írta:Lehet,hogy szégyen,de én a minap töltöttem a 17et, és nem tudok úszni.![]()
Miárt lenne szégyen? NEM AZ!!! De az úszás fontos, igen is végy erőt magadon, és menj el, tanulj meg úszni!!! Fantasztikus dolog ám!!!...Zsolti írta:Lehet,hogy szégyen,de én a minap töltöttem a 17et, és nem tudok úszni.![]()
Kis úszóbajnokok...ronaldinho írta:lujo én is már 3 szor átusztam a hosszabik távot és 2szer a rövidebbet ám sztem nehezebbet ugyh lehet h mehetünk együtt v ott talizhatunk!!!![]()
Nem jó...ronaldinho írta:http://iaro.srv.hu/kep/Én.jpg
ez vok én nem tul jo mer telcsivel csináltam majd én is irok egy-két sort magamról
Megszűntettem.utazo írta:kösz, új témát indítottam , igy tisztességes. Nézétek csak a meccset, nem zavarok.
AZ EUROBARCA ARCHIVban van, már lezárva.utazo írta:Segítsetek . Ebben a fórumban láttam mozgást. Tudom, hogy mindenki a meccset nézi, de hátha van valaki itt is. Én Utazó felesége vagyok és szerettem volna írni az "Utazás Barcelonába " fórumhoz, de nem tudtam. Át van helyezve , de hova??