Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na igen ez az én fejemben is megfordult. Annyit a producerek védelmében, hogy az embereknek jó szokása, hogyha valamit ingyen is megszerezhetnek, akkor azért minimális összeget sem adnak ki...Fernando írta:Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Kb ilyen ez is
Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Kb ilyen ez isDrigo írta:Én nem azért töltöm le a filmeket, mert az olyan hú de jó dolog. Jóval kevesebb lenne az illegális letöltés, hogyha nem irreális összegeket kérnének el egy-egy filmért. Én legalábbis inkább megvenném eredetibe kicsit (nem 20x) drágábbért a filmeket.Fernando írta:Azért ennek van egy másik oldala is hogy most védjem a gyártókat forgalmazókat, ha mindenki letölti kevesebb a bevétel ezért ilyen drágák a dvd-k
Egyértelmű, bár már tuti láttad, ezt mindig és mindenkor meg lehet nézni: Tégla.bouba írta:Tudna valaki ajánlani valami jó gengszter ,vagy "agyafúrt bűnözős " filmet ?
A 88 minutes-t látta valaki?Jó film?
Az édesmindegy, hogy számításba veszi-e a nagytudású gazdasági szakemberei biztos mindenféle elemzéseket csinálnak mást úgysem tudnak, mint jósolgatni.Messi-#19 írta:jó de azt nem gondolod komolyan, hogy aki ebből él nem veszi számításba az árak csökkentésétDrigo írta:Egy kis észszerűséggel (csökkenteni a jegy és DVD árakat), sokkal nagyobb bevételre tehenének szert a kiadók/szerzők stb, de ők erre nem gondolnak.
jó de azt nem gondolod komolyan, hogy aki ebből él nem veszi számításba az árak csökkentésétDrigo írta:Egy kis észszerűséggel (csökkenteni a jegy és DVD árakat), sokkal nagyobb bevételre tehenének szert a kiadók/szerzők stb, de ők erre nem gondolnak.
Én nem azért töltöm le a filmeket, mert az olyan hú de jó dolog. Jóval kevesebb lenne az illegális letöltés, hogyha nem irreális összegeket kérnének el egy-egy filmért. Én legalábbis inkább megvenném eredetibe kicsit (nem 20x) drágábbért a filmeket.Fernando írta:Azért ennek van egy másik oldala is hogy most védjem a gyártókat forgalmazókat, ha mindenki letölti kevesebb a bevétel ezért ilyen drágák a dvd-k
Azért ennek van egy másik oldala is hogy most védjem a gyártókat forgalmazókat, ha mindenki letölti kevesebb a bevétel ezért ilyen drágák a dvd-kDrigo írta:Mostanában nagyon sok klasszikus filmet veszek 990 v 950 forintos akcióban, és kövezzetek meg, de nem fogok 5-6-7 ezret fizetni egy legújabb filmért, na meg arra sincs pénzem h minden új filmet megnézzek a moziban ilyen jegyárak mellett.
Egy kis észszerűséggel (csökkenteni a jegy és DVD árakat), sokkal nagyobb bevételre tehenének szert a kiadók/szerzők stb, de ők erre nem gondolnak.
Mondjuk megveszek pár hónap alatt 5-6 filmet, mikor mennyi pénzem van, milyen filmet látok az 6000 ez ft körül van, nem annyi a részesedés belőle, mint ha egy filmet adnának annyiért, de mégis több, mivel azt nem veszem meg.
Nem azzal van a baj h fizetni kell érte, hanem azzal, hogy mennyit kell érte fizetni...
Bocsi,de most rosszul látod!Krojf írta:Komáim!
Ha jól látom, wutang85 koma is egy filmet készül leszedni ingyen
a netről...
És mi lesz akkor, ha egyszer eljut a dolog odáig, hogy csak
fizetés ellenében tölthetitek majd le a várva várt alkotásokat???
Akkor is ilyen lelkesek maradtok???
Bár ugye ez lenne a természetes, hogy valamit fizettek is érte,
mert a filmek sem 0 pénzből készültek el!!!
Szerintem záros határidőn belül eljutunk idáig is...
Véli a Ti Krojf komátok.
De amíg nem jutunk el idáig, kár róla beszélniKrojf írta:Komáim!
Ha jól látom, wutang85 koma is egy filmet készül leszedni ingyen
a netről...
És mi lesz akkor, ha egyszer eljut a dolog odáig, hogy csak
fizetés ellenében tölthetitek majd le a várva várt alkotásokat???
Akkor is ilyen lelkesek maradtok???
Bár ugye ez lenne a természetes, hogy valamit fizettek is érte,
mert a filmek sem 0 pénzből készültek el!!!
Szerintem záros határidőn belül eljutunk idáig is...
Véli a Ti Krojf komátok.
Na megnéztem és sztem egész jóra sikeredett. Ez a fajta klasszikus horror az igazi, sokkal jobb mint a fűrészes-gyilkosos modern horrorok.Slither írta:Vki látta már a The Mist című Stephen King-es horror-feldolgozást? Tényleg olyan jó, mint amilyenek mondják?
Nézd meg itt esetleg:http://niptuckfans.com/music/Bányász írta:Kés/alatt rajongók segítsenek lécci!
Azt hiszem ebbe a topicba is elfér ha nem bocs.
Arról lenne szó,h a sorozatból kéne nekem az egyik zene.
Általában a szomorú vagy elgondolkodtató részeknél szól az a szám ami kellene.
Pl akkor is ez szól amikor az első évadban a MacNamara szeretőjét(azt az emlőrákos nőt) temetik.
Sajnos ennyit tudok elmondani róla,ha valaki tud lécci segítsen.