Mozi & Filmek
-
- Entrenador del Barça
Ide tartozik, és teljesen az utóbbi témába vág, hogy a Chef bácsi figuráját kölcsönző Isac Hayes 65 éves korában meghalt. Nyugodjék békében!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Torrent oldalakon,vagy egyenként a www.sp.hoff.hu -rol!
Én csak neten nézem néha-néha. évadokat hol tölthetem le?soadroli írta:South park a kedvenc! 1-11.évadig meg van az összes magyarul!
A 12.évadot miko nyomják majd?
South park a kedvenc! 1-11.évadig meg van az összes magyarul!
A parkot nem szeretem anyira , de néha azér megnézem vannak jó poénok , mint az a kis törülköző ember , meg a medvedisznóemberes részek. De akkor már inkább Ed,EddnEddy , Billy és Mandy , Edzőtársam 1 majom , George a dzsungelban... érdekes mesék az biztosbouba írta:Az 1. jó ,a 2. is elmegy viszont a 3. már kicsit gagyi ,a 4.-ről nem is beszélve...
Inkább nézem a South Parkot..

- miihii
- KHAL
Én is néztem.Az animációs filmeket imádom,ebből nem lehet kinőnisoadroli írta:Kungfu panda?tom hogy mese meg minden,de szét röhögtem az agyam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

De nekem óriási csalódás volt,egy-két mosolyt csalt ki belőlem,oszt sanyi.10-es skálán köbö 4.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Az 1. jó ,a 2. is elmegy viszont a 3. már kicsit gagyi ,a 4.-ről nem is beszélve...

Kungfu panda?tom hogy mese meg minden,de szét röhögtem az agyam

Már elégszer szóltunk hogy vedd kisebbre az aláírásodat, mostantól minden új hsz-edet törlöm, amíg nem vagy képes változtatni rajta!
S.

Már elégszer szóltunk hogy vedd kisebbre az aláírásodat, mostantól minden új hsz-edet törlöm, amíg nem vagy képes változtatni rajta!
S.

Ha valakit érdekel a Film+ on 21:05 kor kezdődik a Taxi2
Nagyon birom azokat a filmeket.

Nagyon birom azokat a filmeket.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Ha ennyire tetszett szerintem letölthetnéd... Én már letöltöttem, sajna csak javított mozis verzió ami az eddigi legjobb. De az nézhetőEnrique írta:Megnéztem másodszorra is a Dark Knightot... Még mindig szenzációs, mindenképpen menjetek el rá.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tegnap néztem
Bár nem vagyok valami nagy rajongó, de bejött a film
Mindenesetre az én toplistámon van ennél jobb is. 

in to exile
-
- Director del Fútbol
Ennyire üt, hogy 2x láttad mester?Enrique írta:Megnéztem másodszorra is a Dark Knightot... Még mindig szenzációs, mindenképpen menjetek el rá.

Most már tuti beülök rá:)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
http://xnato.gportal.hu/horvimate9 írta:hello!
kellene nekem a Szökés 1. 2. 3. évada de nem tudom megszerezni.Ha valaki tud egy linket ahonnan letöltető és megosztaná velem annak hálás lennék!előre is kösz
innen letöltheted, csak regisztrálni kell, de az ingyenes.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Entrenador del Barça
Na, a filmek miatt visszakapcsolok tv2re. Utolsó erőd Robert Redford-dal és James Gandolfini-vel! Mingyááá !!!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
hello!
kellene nekem a Szökés 1. 2. 3. évada de nem tudom megszerezni.Ha valaki tud egy linket ahonnan letöltető és megosztaná velem annak hálás lennék!előre is kösz
Campeones 2009
A Szigorúan piszkos ügyek (Infernal affairs)1-2-3 című filmekhez nem tudna valaki linket adni.. Ez az a film aminek a remake-je a Tégla..
Állítólag ez sokkal jobb,úgyhogy kiváncsi vagyok..
Állítólag ez sokkal jobb,úgyhogy kiváncsi vagyok..
Nagyon jó! Az IMDB pontozás reális! Kihagyhatatlan... Joker játsza benne a legnagyobbat, de még van benne 3-4 hatalmas alakítás. A legjobb szuperhősös film.gekkodan írta:Milyen a Batman srácok? Állítólag nagyon üt. Ráadásul a 9.3-as imdb osztályzat nem gyenge. Letaszította a jó öreg keresztapát a trónról. Gondolkodom, hogy beülök rá egy moziba.
Vélemények?
Nem az a baj hogy néhányan divatból rámondják az ilyen filmekre hogy "csupa púder" meg hogy túl egyszerű , nincs benne 2000000 szál ami csavarodik , és menőznek azzal hogy ők az egyszerű filmeket szeretik.lui1698 írta:A Wanted a leglátványosabb film?Ne röhögtess már!Csak azért mert hiperszuperultrakirály módon csavarodnak a golyók és mert minden 2. jelenetet pc-vel csináltak?
Ez a baj a mai közönséggel!Igénytelen!Már bocs, de tényleg!Csak az a lényeg, hogy puff-puff durr-durr meg minden!Színészi játék változatosság sztori az bezzeg luxus.Egyre több ilyen film lesz, mint a Wanted(ennek te majd örülsz gondolom)mert ezekkel ki lehet szúrni a nép szemét.
Hol vannak már a régi szép idők a Ponyvaregény, a Kutyaszorítóban, a Keresztapa, a Forrest Gump, a Schindler listája?De csak, hogy néhány olyat is amiben már rendesen ott van a modern technika: Gyűrűk Ura, Ryan közlegény megmentése. Ezek olyan filmek amiket az ember többször is megnéz, elég gyakran(még a Gyűrűk Urát is ami azért nem rövid!!!).
Szóval ennyi!
MAXIMUM KETTŐT IDÉZZ, többször nem szólunk.
E.
Én nem csak a látványra megyek (Hulk , Hacock féle szarságok) de ebben a filmben rágyúrtak és összejött nekik

Most nem akarok puncsolni , de felsoroltad a kedvenc filmjeimet mint jó példa , a Schindler lisáját nem láttam de biztos jó , de kihagytad a régi Star Wars filmeket , meg a Csupasz pisztojt , Nagy Durranás , Wayne világa... , a Gyűrük Ura meg a könyvhöz képest egy mocsok ugyhogy azt nem szoktam nézni , max az 1et.

-
- Director del Fútbol
Milyen a Batman srácok? Állítólag nagyon üt. Ráadásul a 9.3-as imdb osztályzat nem gyenge. Letaszította a jó öreg keresztapát a trónról. Gondolkodom, hogy beülök rá egy moziba.
Vélemények?
Vélemények?
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Adam04
- Jugador del Barça
Én már láttam nagyon jó film!!!MeNnOn írta:Múmia 3. at látta márvalaki ? ma voltam Mamma mian és trailer nagyon megtetszett..![]()
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... unty_id=10
itt meg tod miről szól videó is van fent róla +képek is

- danianevem
- Entrenador del Barça
Ok, kösz. Akkor már várom is a 3. részt.bouba írta:Lesz. A főszereplőt és a rendezőt már eleve egy trilógiára szerződtették.