Segítség kéne
http://www.youtube.com/watch?v=6frUgO8-Tbw&feature=fvsr
Sziasztok ezt a zenét tudja valaki ki énekli és mi a címe ha tudja valaki köszi
LIO
Sziasztok ezt a zenét tudja valaki ki énekli és mi a címe ha tudja valaki köszi
LIO
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Sport 1 20:45lionel_messi írta:Este közvetítik a meccset?

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- lionel_messi
- Jugador del Barça
Este közvetítik a meccset?
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e itt valaki,aki esetleg vásárolt már valamit a Barca hivatalos internetes boltjából? (fcbarcelona.cat)
Ha lenne,valaki,akkor 1-2 PÜ-vel megbombáznám,ha nem gond.
Köszi
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e itt valaki,aki esetleg vásárolt már valamit a Barca hivatalos internetes boltjából? (fcbarcelona.cat)
Ha lenne,valaki,akkor 1-2 PÜ-vel megbombáznám,ha nem gond.
Köszi
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Kell hozzá egy második kábel,aminek az egyik fele a laptop fülhallgató részébe megy,van olyan kimenet,a tv-n pedig szintén van olyan,ahova be lehet dugni,de így látatlanba nem tudok többet,csak ezt,hogy kell még egy kábel.barca99 írta:Tehát megoldhatatlan, hogy a kép és a hang is a TV-ről jöjjön?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Barcaman14
- Director del Fútbol
hali!!!valaki felvilágosítana(aki biztosra tudja..)hogy jövőre az elit bajnokságokat(angol,német,spanyol,olasz,nb1
illetve a bl-t és európa ligát) mi fogja adni és hogy ezek a csatornák benne leszenek-e a T-home csomagjában????

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Becsatlakoznék.Cooltiszo írta:Nekem is hasonló problémám van, csak laptoppal.
Elviekben egy videókártya kimenettel kell összekötni a tv-t, de én se tudom pontosan hogy mivel. Aki esetleg jártasabb ezekben, az segíthetne nekünk
Nekem egyébként Toshiba laptop van integrált videokarival.

Ill. csak félig-meddig, mert ugye nekem sikerült VGA-kábellel összekötnöm a TV-t és a laptopot, FN + F4-gyel pedig váltogatni a kijelzők között. Most viszont az a problémám, hogy a hang a laptopról jön, így azért nem a legjobb. Viszont gyanítom, hogy a VGA-kábel nem igazán továbbít hangot, más kimenetet pedig nem látok a gépen...

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Elvileg van egy olyan opció a Catalyst Control Centerben,hogy két asztal legyen,az egyik legyen a monitor,a másik pedig a tv.Perrero írta:hogy tudom azt megoldani, hogy ha gépet rákötöm tvre, akkor lehessen filmezni tv-n, én meg tudjam másra használni közben a gépet
Megnyitod a CCC-t,azon belül bal oldalt Displays Manager,s ott be lehet állítani.De előtte természetesen kösd össze a tvt a géppel,hogy a CCC érzékelje.Utána katt a tv ikonjára jobb klikkel és ki lehet választani,hogy hogyan akarod beállítani.Angol,de viszonylag egyszerű megérteni.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nekem is hasonló problémám van, csak laptoppal.Perrero írta:hogy tudom azt megoldani, hogy ha gépet rákötöm tvre, akkor lehessen filmezni tv-n, én meg tudjam másra használni közben a gépet
ati kártyám van ha ez számít
Elviekben egy videókártya kimenettel kell összekötni a tv-t, de én se tudom pontosan hogy mivel. Aki esetleg jártasabb ezekben, az segíthetne nekünk

Nekem egyébként Toshiba laptop van integrált videokarival.
kösz, már megtaláltam 30 s-el ezelőttmiihii írta:Asztalon jobb klikk,tulajdonságok,beállítások,képernyőfelbontás,alkalmaz,ok.MichaaBee írta:Nem tudja valaki, hogy hgoyan tudnám visszaállítani a monitor felbontását 1024×768?Nyomtam egy alt+f4-et meg talán vmi más billentyűt és átállt másra.

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- miihii
- KHAL
Asztalon jobb klikk,tulajdonságok,beállítások,képernyőfelbontás,alkalmaz,ok.MichaaBee írta:Nem tudja valaki, hogy hgoyan tudnám visszaállítani a monitor felbontását 1024×768?Nyomtam egy alt+f4-et meg talán vmi más billentyűt és átállt másra.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nem tudja valaki, hogy hgoyan tudnám visszaállítani a monitor felbontását 1024×768?
Nyomtam egy alt+f4-et meg talán vmi más billentyűt és átállt másra.

H a t t r i c k
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A GTA IV-ben a Payback-es küldetésben Pegorino villájából kell egy étteremhez menni. Mikor odaérek, nem tölt be a játék, 15-20 percig kiírja, hogy Loading, majd visszadobja a képet, és jön az sms, hogy ismételjük-e meg a küldetést. De mindig ezt csinálja, a küldetést soha nem tölti be valamiért. Tudna erre valaki egy megoldást?
Köszönöm előre is!
Köszönöm előre is!

-
- Director del Fútbol
Hi! Nekem pedig a Bayern elleni hazai meccs kellene kommentárral honnan szerezted meg?Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Szükségem lenne az idei Lyon elleni hazai BL nyolcaddöntő visszavágójának felvételére, magyar kommentárral. Az egyenes kieséses szakasz összes meccse megvan már egészben magyar adók felvételeivel, csak ez az egy meccs hiányzik! Nem tudja valaki, honnan tudnám letölteni? és biztos vagyok benne, hogy az m1 közvetítette....előre is köszönöm!![]()
![]()

-
- Capitá del Barça
Könyörgöm ha valaki olvassa az próbáljon meg segíteni még ma! Holnapra házi feladat, elemezni kéne!
http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/ ... /anyam.htm
Eddig leírtam hogy mikor keletkezett, meg hogy hány versszak és sor
A verselésről meg rímekről nagyon szépen kérlek titeket! Köszönöm!
http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/ ... /anyam.htm
Eddig leírtam hogy mikor keletkezett, meg hogy hány versszak és sor

A verselésről meg rímekről nagyon szépen kérlek titeket! Köszönöm!
- ..:Poldi:..
- Banner mester
http://www.youtube.com/watch?v=h-0ZKI-3jjk
http://www.youtube.com/watch?v=5CdvxVvAZ48
NAGYON FONTOS LENNE ENNEK A SZÁMNAK A CÍME,ELŐADÓJA!! Mindkettő videóban ugyan az van term.
http://www.youtube.com/watch?v=5CdvxVvAZ48
NAGYON FONTOS LENNE ENNEK A SZÁMNAK A CÍME,ELŐADÓJA!! Mindkettő videóban ugyan az van term.

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Valaki nem tudna egy oldalt ahol megtalálható a Barca himnusza lekottázva-Nagyon kéne!!Előre is thx...

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenkinek!
Szükségem lenne az idei Lyon elleni hazai BL nyolcaddöntő visszavágójának felvételére, magyar kommentárral. Az egyenes kieséses szakasz összes meccse megvan már egészben magyar adók felvételeivel, csak ez az egy meccs hiányzik! Nem tudja valaki, honnan tudnám letölteni? és biztos vagyok benne, hogy az m1 közvetítette....előre is köszönöm!

Légyszíves csinálj vmit az avatároddal és az aláírásképeddel...!
S.
Szükségem lenne az idei Lyon elleni hazai BL nyolcaddöntő visszavágójának felvételére, magyar kommentárral. Az egyenes kieséses szakasz összes meccse megvan már egészben magyar adók felvételeivel, csak ez az egy meccs hiányzik! Nem tudja valaki, honnan tudnám letölteni? és biztos vagyok benne, hogy az m1 közvetítette....előre is köszönöm!

Légyszíves csinálj vmit az avatároddal és az aláírásképeddel...!
S.
Köszi srácok. 

-
- Capitá del Barça
FN + F4barca99 írta:Laptopot szeretném összekötni a TV-vel. Mind a kettőn van VGA csatlakozó, van egy VGA kábelem, de ha összekötöm nem látszik a TV-n semmi, pedig átváltok PC módra a TV-n. Gondolom a laptopon kellene valamit állítani, hogy ne a saját monitorját használja, hanem kábelen keresztül a TV-t. Mit, hol kellene állítani?