Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sport 1 20:45lionel_messi írta:Este közvetítik a meccset?
Kell hozzá egy második kábel,aminek az egyik fele a laptop fülhallgató részébe megy,van olyan kimenet,a tv-n pedig szintén van olyan,ahova be lehet dugni,de így látatlanba nem tudok többet,csak ezt,hogy kell még egy kábel.barca99 írta:Tehát megoldhatatlan, hogy a kép és a hang is a TV-ről jöjjön?
Becsatlakoznék.Cooltiszo írta:Nekem is hasonló problémám van, csak laptoppal.
Elviekben egy videókártya kimenettel kell összekötni a tv-t, de én se tudom pontosan hogy mivel. Aki esetleg jártasabb ezekben, az segíthetne nekünk
Nekem egyébként Toshiba laptop van integrált videokarival.
Elvileg van egy olyan opció a Catalyst Control Centerben,hogy két asztal legyen,az egyik legyen a monitor,a másik pedig a tv.Perrero írta:hogy tudom azt megoldani, hogy ha gépet rákötöm tvre, akkor lehessen filmezni tv-n, én meg tudjam másra használni közben a gépet
Nekem is hasonló problémám van, csak laptoppal.Perrero írta:hogy tudom azt megoldani, hogy ha gépet rákötöm tvre, akkor lehessen filmezni tv-n, én meg tudjam másra használni közben a gépet
ati kártyám van ha ez számít
kösz, már megtaláltam 30 s-el ezelőttmiihii írta:Asztalon jobb klikk,tulajdonságok,beállítások,képernyőfelbontás,alkalmaz,ok.MichaaBee írta:Nem tudja valaki, hogy hgoyan tudnám visszaállítani a monitor felbontását 1024×768?Nyomtam egy alt+f4-et meg talán vmi más billentyűt és átállt másra.
Asztalon jobb klikk,tulajdonságok,beállítások,képernyőfelbontás,alkalmaz,ok.MichaaBee írta:Nem tudja valaki, hogy hgoyan tudnám visszaállítani a monitor felbontását 1024×768?Nyomtam egy alt+f4-et meg talán vmi más billentyűt és átállt másra.
Hi! Nekem pedig a Bayern elleni hazai meccs kellene kommentárral honnan szerezted meg?Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Szükségem lenne az idei Lyon elleni hazai BL nyolcaddöntő visszavágójának felvételére, magyar kommentárral. Az egyenes kieséses szakasz összes meccse megvan már egészben magyar adók felvételeivel, csak ez az egy meccs hiányzik! Nem tudja valaki, honnan tudnám letölteni? és biztos vagyok benne, hogy az m1 közvetítette....előre is köszönöm!![]()
![]()
FN + F4barca99 írta:Laptopot szeretném összekötni a TV-vel. Mind a kettőn van VGA csatlakozó, van egy VGA kábelem, de ha összekötöm nem látszik a TV-n semmi, pedig átváltok PC módra a TV-n. Gondolom a laptopon kellene valamit állítani, hogy ne a saját monitorját használja, hanem kábelen keresztül a TV-t. Mit, hol kellene állítani?