2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
jaja, Jordi Torrent a futsal és görhokicsapatért felelős igazgatókovinho írta:Nem ő a sportigazgatója a futsall és a görhoki csapatoknak?Fernando írta:Jordi Torrent
Director with responsability for Roller Hockey and Futbol Sala
Ez mit jelent? Ő a Barca vezérkarának egy tagja, de mit jelent a munkája magyarra lefordítva?
Mint Csiki a focicsapatnak.
Nem ő a sportigazgatója a futsall és a görhoki csapatoknak?Fernando írta:Jordi Torrent
Director with responsability for Roller Hockey and Futbol Sala
Ez mit jelent? Ő a Barca vezérkarának egy tagja, de mit jelent a munkája magyarra lefordítva?
Most kérdeztem az egyik haveromat, aki tesi tanárnak készül, és emellett junior bajnok 100 méteren, válogatott stb. Szóval biztosan jól tudja.Ronaldinho 17 írta:Sziasztok!
Szakdolgozatomban( Atlétika)azt írtam hogy, "futás rajtjánál, ha először hibázik a versenyző figyelmeztetik, ha másodjára is akkor kizárják"
A tanár szerint ez nem így van, " második hibás rajt után nem zárják ki", kérdése" mi történik a futásoknál ha másodszor is rossz a rajt"
Én továbbra is azt találom mindenhol amit én írtam...![]()
![]()
Nagyon fontos lenne, ha tudnátok segíteni, tegyétek megköszi szépen
Én igen.Annak idején mikor elkezdtem netezni,beszedtem egy csomó vírustM19 írta:Sziasztok!
Nagyon bosszantó problémával szembesültem: a Windows tűzfalat minden egyes gépbekapcsoláskor külön be kell kapcsolni, és magától mindig ki van kapcsolva. Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával?
Előre is köszi!
Szerintem léteznie kell valamiféle hivatalos szabálykönyvnek, pl. a Magyar Atlétikai Szövetségnél? Fordulj hozzájuk!Ronaldinho 17 írta:Sziasztok!
Szakdolgozatomban( Atlétika)azt írtam hogy, "futás rajtjánál, ha először hibázik a versenyző figyelmeztetik, ha másodjára is akkor kizárják"
A tanár szerint ez nem így van, " második hibás rajt után nem zárják ki", kérdése" mi történik a futásoknál ha másodszor is rossz a rajt"
![]()
Én mint rendszeres atlétika-néző, -űző úgy láttam nem egyszer, hogy aTZS írta:Hali!Ronaldinho 17 írta:Sziasztok!
![]()
Én is úgy tudom, hogy a második hibás rajtnál kizárják a versenyzőt!! (de lehet történt valami szabálymódosítás)
Hol csináltad a tesi szakot? Én is most államvizsgázom ELTE-n, testnevelés-rekreáció párosítással!
Hali!Ronaldinho 17 írta:Sziasztok!
![]()
Én nem vagyok ilyen nagy atlétika fan de én is így tudom... Néztem olimpiát és ha jól emlékszem ott is így volt, de ez nem 100%Ronaldinho 17 írta:Sziasztok!
![]()
Akár 12ms-osat is vehettél volna. Ezek olyan nüansz különbségek amit az ember nem is képes érzékelni.TZS írta:Mikor én vettem LCD monitort, utánakérdezgettem ugyanennek. A legtöbben azt mondták, hogy annyira minimál a különbség a 8-4-2ms között, hogy ezeknél nem látszik a frissülés, és teljesen jók játékra.szajko írta:Sziasztok!
Rendeltem tesómnak egy 8ms frissítésű LCD monitort.
És azt szeretném megkérdezni, hogy ezen jól fognak e majd menni a játékok, vagy esetleg látható lesz a frissülés?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Tehát szerintem jó lesz.
Hunter91 írta: Köszi a gyors választ!
Minden nyaram így kezdődik,hogy javíttatom a gépem![]()
Köszi a gyors választ!Puyol05 írta:Hunter91 írta:Sziasztok!
Olyan gondom van hogy,a számítógépem nem kapcsol be.most a haverom laptopjáról írok)
Ez lehet videokártya hiba?
Lebontottam a burkolatot és a videokarin egy ellenállás meg van olvadva és az ezt fedő porcelán burkolat meg van kormosodva(fehér volt).
Ez okozhatja a fennt említett problémát?
sztem igen okozhatja. nekem is volt multkor ilyen gondom, hogy nem kapcsolt be aztán fogtam magam és kitakarítottam a házat. (mármint a számítógépét) egy rakat kosz, meg port szedtem ki belőle. azóta tökéletesen működik. szóval sztem vegyél egy másik vidokártyát, és takarítsd ki néha a gépedet. nekem bevált.
Hunter91 írta:Sziasztok!
Olyan gondom van hogy,a számítógépem nem kapcsol be.most a haverom laptopjáról írok)
Ez lehet videokártya hiba?
Lebontottam a burkolatot és a videokarin egy ellenállás meg van olvadva és az ezt fedő porcelán burkolat meg van kormosodva(fehér volt).
Ez okozhatja a fennt említett problémát?