Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.17. 13:55:45

Köszi a segítséget fiúk. Nemis tudtam, hogy van görkorcsolya szakosztályunk :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Gergolino
Jugador del Barça

2009.06.17. 13:37:25

kovinho írta:
Fernando írta:Jordi Torrent
Director with responsability for Roller Hockey and Futbol Sala

Ez mit jelent? Ő a Barca vezérkarának egy tagja, de mit jelent a munkája magyarra lefordítva?
Nem ő a sportigazgatója a futsall és a görhoki csapatoknak?
Mint Csiki a focicsapatnak.
jaja, Jordi Torrent a futsal és görhokicsapatért felelős igazgató
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.17. 13:27:33

Fernando írta:Jordi Torrent

Ez mit jelent? Ő a Barca vezérkarának egy tagja, de mit jelent a munkája magyarra lefordítva?
Nem ő a sportigazgatója a futsall és a görhoki csapatoknak?
Mint Csiki a focicsapatnak.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.17. 13:19:44

Jordi Torrent

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lopakodo
Capitá del Barça

2009.06.16. 20:06:35

Sziasztok!

Nem tudtam, hogy hova írjam, de sztem itt tudtok segitení.

Na szóval.Kanye West szemüveget szeretnék venni.Néztem vaterán utóbbi időbe, de irreálisban magas áron adták, ezt onnan tudtam, hogy megnéztem ebayen.Győri vagyok, az iguana fallsba néztem be, de ott nem lehetett venni.Ezért mindenképpen ebayről akarok venni.

Itt a probléma, angolul nem tudok nagyon jól, és az apróbeűs részeket meg főleg.Ezen felül online még csak a vateráról rendeltem, de nem tudom h h tudnák hazaszállitani,meg az mennyibe kerülne(USA-bol).Szóval én ehezz az online vásárláshoz+liciteléshez kb nem értek semmit.(Vaterán is villámárba vittem).

Szóval ha vki ért az ebayhez irhatna egy pmet h h működnek a dolgok.Esetleg ha vki tud böpön egy olyan boltot ahol lehet ilyet venni az is pm.

Előre is kösz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.06.16. 19:49:16

ÉN meg úgy tudtam,hogy elsőre megkapja a kiugró a sárgáját,aztán másodszorra mindegy,hogy ki ugrott ki,az lesz kizárva...
Bár ez nem tűnik értelmes megoldásnak,3-4 éve hallottam ezt 1 versenyen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Primitive
Entrenador del Barça

2009.06.16. 19:42:48

Ronaldinho 17 írta:Sziasztok!

Szakdolgozatomban( Atlétika)azt írtam hogy, "futás rajtjánál, ha először hibázik a versenyző figyelmeztetik, ha másodjára is akkor kizárják"
A tanár szerint ez nem így van, " második hibás rajt után nem zárják ki", kérdése" mi történik a futásoknál ha másodszor is rossz a rajt"

Én továbbra is azt találom mindenhol amit én írtam... :roll: :oops:

Nagyon fontos lenne, ha tudnátok segíteni, tegyétek meg :wink: köszi szépen
Most kérdeztem az egyik haveromat, aki tesi tanárnak készül, és emellett junior bajnok 100 méteren, válogatott stb. Szóval biztosan jól tudja.

No, így megy a dolog :

Első hibánál, akárki lépett ki előbb, sárga lap jár az egész mezőnynek. Másodjára akárki hibázik azt zárják ki. Ezt a szabályt azért hozták, mert, amikor mindenkinek volt 2 hibázási lehetősége, volt hogy 7-8-szor visszarendelték a rajtot.

Remélem ez a helyes megoldás :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ultrasur
Madridista

2009.06.16. 19:33:08

Nem tudna valaki valami linket adni melyen Ipod nanohoz vannak kiegészítő programok.
Tim
Mezei fórumozó

2009.06.16. 18:59:45

M19 írta:Sziasztok!

Nagyon bosszantó problémával szembesültem: a Windows tűzfalat minden egyes gépbekapcsoláskor külön be kell kapcsolni, és magától mindig ki van kapcsolva. Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával?
Előre is köszi!
Én igen.Annak idején mikor elkezdtem netezni,beszedtem egy csomó vírust
többek közt legalább egy olyat ami kikapcsolta a tűzfalat.Futtas le egy teljes körű keresést valami tisztességes vírusírtóval.
Kép
M19
Barça B

2009.06.16. 14:49:43

Sziasztok!

Nagyon bosszantó problémával szembesültem: a Windows tűzfalat minden egyes gépbekapcsoláskor külön be kell kapcsolni, és magától mindig ki van kapcsolva. Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával?
Előre is köszi!
barca tomi
Barça B

2009.06.16. 12:47:05

Szevasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy pl. be szeretnék állítani bármilyen témát, és ezt írja ki:

http://kepfeltoltes.hu/view/090616/ssho ... es.hu_.jpg

Mi lehet a baj?
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.16. 02:33:26

Szakdolgozatomban( Atlétika)azt írtam hogy, "futás rajtjánál, ha először hibázik a versenyző figyelmeztetik, ha másodjára is akkor kizárják"
A tanár szerint ez nem így van, " második hibás rajt után nem zárják ki", kérdése" mi történik a futásoknál ha másodszor is rossz a rajt"

Szerintem léteznie kell valamiféle hivatalos szabálykönyvnek, pl. a Magyar Atlétikai Szövetségnél? Fordulj hozzájuk!
Velük tán a tanárod sem vitatkozhat?!
Amúgy régebben tényleg elszórakoztak több rajttal is, de jópár éve már, h módosítottak, és valóban kizárják a versenyzőt a második elrontott rajt után... :)
A módosítás pedig éppen azért történt, mert többen arra használták a többszöri rajt lehetőségét, h idegeljék a mezőnyt... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.06.16. 01:56:21

TZS írta:

Hali!

Én is úgy tudom, hogy a második hibás rajtnál kizárják a versenyzőt!! (de lehet történt valami szabálymódosítás)
Hol csináltad a tesi szakot? Én is most államvizsgázom ELTE-n, testnevelés-rekreáció párosítással! :)
Én mint rendszeres atlétika-néző, -űző úgy láttam nem egyszer, hogy a
második fals start esetén a rajtakapott versenyzőt azonnal kizárják.
Nem tudom hogy a tanárod milyen bolygón él?
K.
TZS
Capitá del Barça

2009.06.15. 23:17:09

Hali!

Én is úgy tudom, hogy a második hibás rajtnál kizárják a versenyzőt!! (de lehet történt valami szabálymódosítás)
Hol csináltad a tesi szakot? Én is most államvizsgázom ELTE-n, testnevelés-rekreáció párosítással! :)
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.15. 23:14:53

Én nem vagyok ilyen nagy atlétika fan de én is így tudom... Néztem olimpiát és ha jól emlékszem ott is így volt, de ez nem 100% :roll:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2009.06.15. 23:08:55

Sziasztok!

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.06.15. 22:20:08

oké, ügyes voltam:D
köszi az infókat srácok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.06.15. 22:11:05

Ebay-en is találtam: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0212525307
Ha az amerikai Ebayen nem találsz meg vmit akkor keress rá ebay global-on. :wink:
Snide
Barça C

2009.06.15. 21:59:49

Badi! A hivatalos shopról szállítanak Magyarországra. Méghozzá kb 10 nap alatt ideér a cucc!
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.06.15. 21:45:23

Nem tudja valaki, honnan lehet új S-es mezt rendelni netről?
ha jól tudom, hivatalos shop nem szállít Mo-ra, vaterán meg e-bayen meg csak M-estől felfele vannak..
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.15. 15:24:38

TZS írta:
szajko írta:Sziasztok!

Rendeltem tesómnak egy 8ms frissítésű LCD monitort.
És azt szeretném megkérdezni, hogy ezen jól fognak e majd menni a játékok, vagy esetleg látható lesz a frissülés? :roll:

Előre is köszönöm a segítségeteket!
Mikor én vettem LCD monitort, utánakérdezgettem ugyanennek. A legtöbben azt mondták, hogy annyira minimál a különbség a 8-4-2ms között, hogy ezeknél nem látszik a frissülés, és teljesen jók játékra.
Tehát szerintem jó lesz.
Akár 12ms-osat is vehettél volna. Ezek olyan nüansz különbségek amit az ember nem is képes érzékelni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Hunter91
Capitá del Barça

2009.06.15. 15:06:49

de elsősorba a hűtőventilátorra figyelj, hogy ne maradjon benne semmi, és működni fog. :wink:
(legalább is remélem :roll: )[/quote]

Csak az a baj hogy meg van benn olvadva az a kis s..r!
Ja és nem ventis volt hanem hűtőbordák voltak rajta ami nem sokat ér nyáron.(most ventiset vettem,talán jó lesz)
Üdv
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.06.15. 14:52:46

Hunter91 írta: Köszi a gyors választ!
Minden nyaram így kezdődik,hogy javíttatom a gépem :roll: :cry:

de elsősorba a hűtőventilátorra figyelj, hogy ne maradjon benne semmi, és működni fog. :wink:
(legalább is remélem :roll: )
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Hunter91
Capitá del Barça

2009.06.15. 14:47:08

Puyol05 írta:
Hunter91 írta:Sziasztok!
Olyan gondom van hogy,a számítógépem nem kapcsol be.most a haverom laptopjáról írok)
Ez lehet videokártya hiba?
Lebontottam a burkolatot és a videokarin egy ellenállás meg van olvadva és az ezt fedő porcelán burkolat meg van kormosodva(fehér volt).
Ez okozhatja a fennt említett problémát?

sztem igen okozhatja. nekem is volt multkor ilyen gondom, hogy nem kapcsolt be aztán fogtam magam és kitakarítottam a házat. (mármint a számítógépét :D ) egy rakat kosz, meg port szedtem ki belőle. azóta tökéletesen működik. szóval sztem vegyél egy másik vidokártyát, és takarítsd ki néha a gépedet. nekem bevált.
Köszi a gyors választ!
Minden nyaram így kezdődik,hogy javíttatom a gépem :roll: :cry:
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.06.15. 14:39:15

Hunter91 írta:Sziasztok!
Olyan gondom van hogy,a számítógépem nem kapcsol be.most a haverom laptopjáról írok)
Ez lehet videokártya hiba?
Lebontottam a burkolatot és a videokarin egy ellenállás meg van olvadva és az ezt fedő porcelán burkolat meg van kormosodva(fehér volt).
Ez okozhatja a fennt említett problémát?

sztem igen okozhatja. nekem is volt multkor ilyen gondom, hogy nem kapcsolt be aztán fogtam magam és kitakarítottam a házat. (mármint a számítógépét :D ) egy rakat kosz, meg port szedtem ki belőle. azóta tökéletesen működik. szóval sztem vegyél egy másik vidokártyát, és takarítsd ki néha a gépedet. nekem bevált.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Válasz küldése