2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nekem is sokszor gáz van vele... sztem bugos ez a verzió...sjd írta:Valami gáz van a skype-ommal, csak rövidebb-hosszabb ideig tudok online lenni, elég gyakran megszakad a kapcsolat (pedig net van)
Valaki tud segíteni?
(ja és már az új, 5.0 van fenn)
magyaritasok.huBarcaman14 írta:Ehhez a játékhoz keresek magyarositást: Retunr to Castle Wolfenstein!
Eddig nem találtam használhatót.Aki tud az segítsen! Köszi!
Ja, unokahúgomnak szeretném kiírni dvd-remessideco írta:Annyira fontos volt?
Köszi szépen! Karácsonyt mentettélmessideco írta:Feleségül ne vegyünk-e?bence-barca írta:Valaki tudna adni egy linket, ahonnan le tudom tölteni a Fel!-t? Regelés nélkül, ingyenesen és szinkronosan.
Sürgős!
Megy privát
igen, és ott is csak 12-esig van fent a program.lui1698 írta: serials.ws-t nézted már?
Gauchomester írta:Srácok
Bocsi, hogy még egyszer leírom, de nagy szükségem lenne rá.
MME Edit Pro 17-hez kéne száriaszám, mert lejárt a tesztprogram, és napokon belül be kell fejeznem vele egy kisfilmet.
Sehol sem találok ilyet a neten, segítsetek.
Köszönöm!
és még sokan mások! (Élő közvetítések topic)messideco írta:rojadirecta.com a nagynénéd
És itt hogyan találom majd meg a meccshez vezető utat?:Dmessideco írta:Én a Sopcastot ajánlom. A google-n le lehet tölteni
uhh, nem vagyok valami nagy számítógép zseni:S Megpróbálod elmagyarázni, hogy azt hogy csinálom?Charles Carmichael írta:Formázd meg ntfs-re. Alapból fat fájlrendszer van a usb-n, ami nem kezeli a 4 gb-nál nagyobb fájlokat.18Barca99 írta:Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ma vettem egy 8 gigás Kingston pendrive-t. Van egy 6.53gigás fájl a gépemen amit rászeretnék tenni de egyszerűen akárhányszor másolni akarom rá, mindig azt írja ki, hogy már nincs elegendő hely. A pendrive-ra azt írja ki, hogy 7.45 giga hely szabad. Akkor mi lehet a gond?