2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
köszönöm haverom !Barcafan9 írta:disney magic artist studio
disney magic artist studioMessa írta:Help srácok. Volt régen egy játék amivel játszottam egy csomót egyik ismerősömnél, de már ő sem emlékszik a nevére. Unokahúgomat meg akarom lepni vele, de nem tudom mi a neve a gémnek.
valami disney-s cucc, festeni is lehetett benne meg mindenféle effekt amit el tudtok képzelni, de ennél még bőven összetettebb volt. arra emlékszem még, hogy amikor új lapot akartam kezdeni festésnél, egy wc lehúzóval lehetett.
valaki?
Egyszerű ez,mivel egyrészt fakultatív a programshutterisland írta:ebben a pep-es egységes avatarban egy dolog miatt nem vagyok benne, az pedig az, hogy szerintem ez már egy rossz ómen.
rémlik valami az inter elleni visszavágó előtti hatalmas szurkolói összefogásról -> kiestünk.
most nyomtuk az egyenavákat -> clasicón otthon kikaptunk, a bajnokság elment + a bl-ből is kiestünk.
nem kísértem a sorsot, nehogy egy pep-es egyenavával tito szezonját elrontsuk
Ez esetben...ebben a pep-es egységes avatarban egy dolog miatt nem vagyok benne, az pedig az, hogy szerintem ez már egy rossz ómen.
rémlik valami az inter elleni visszavágó előtti hatalmas szurkolói összefogásról -> kiestünk.
most nyomtuk az egyenavákat -> clasicón otthon kikaptunk, a bajnokság elment + a bl-ből is kiestünk.
nem kísértem a sorsot, nehogy egy pep-es egyenavával tito szezonját elrontsuk
Kivel fogadtál és miben?daffy írta:a két úriember,akivel fogadtam év elején ,azok megúszták a milka csoki vásárlást,ellenben én jövök két sörrel. a fizetés mikéntjén töprengek,javaslatokat várok tőlük.
Magától értetődikBob_Marley írta:
miihii remélem egyet ért velem
Igen arra gondoltam,h valószínűleg nem nagyon akarnak kifizetni.Azért jó tudni,hogy úgy van ahogy gondoltam és elméletileg járna a pénz.Tim írta:Igen ki kellene fizetnie. Igen,megteheti hogy nem fizet. Ezesetben aBányász írta:Ki kell fizetnie a munkáltatónak a 3.a és 9.e közötti időszakot?Megteheti,h nem fizet ki?
Munkaügyi Bírósághoz fordulhatsz,aki majd egyszercsak dönt valahogy..
Például úgy hogy a cégnek fizetnie kell. A cég tudomásul veszi,és nem fizet.
Erre te ügyvédhez fordulhatsz,és küldesz egy fizetési meghagyást. A cég tudomásul veszi,és nem fizet. Újfent ügyvédhez fordulhatsz,ekkor már a költségek jóval meghaladják ugyebár a táppénz összegét..![]()
Szóval elméletben járna neked,de a gyakorlatban kétséges hogy látsz belőle valamit.
a nemen van minden értesítés már jó idejeTim írta:Legegyszerűbb megoldás talán az lenne,ha kikapcsolnád a profilodban ezt a funkciót.
Igen ki kellene fizetnie. Igen,megteheti hogy nem fizet. Ezesetben aBányász írta:Ki kell fizetnie a munkáltatónak a 3.a és 9.e közötti időszakot?Megteheti,h nem fizet ki?