Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszerű ez,mivel egyrészt fakultatív a programshutterisland írta:ebben a pep-es egységes avatarban egy dolog miatt nem vagyok benne, az pedig az, hogy szerintem ez már egy rossz ómen.
rémlik valami az inter elleni visszavágó előtti hatalmas szurkolói összefogásról -> kiestünk.
most nyomtuk az egyenavákat -> clasicón otthon kikaptunk, a bajnokság elment + a bl-ből is kiestünk.
nem kísértem a sorsot, nehogy egy pep-es egyenavával tito szezonját elrontsuk
Ez esetben...ebben a pep-es egységes avatarban egy dolog miatt nem vagyok benne, az pedig az, hogy szerintem ez már egy rossz ómen.
rémlik valami az inter elleni visszavágó előtti hatalmas szurkolói összefogásról -> kiestünk.
most nyomtuk az egyenavákat -> clasicón otthon kikaptunk, a bajnokság elment + a bl-ből is kiestünk.
nem kísértem a sorsot, nehogy egy pep-es egyenavával tito szezonját elrontsuk
Kivel fogadtál és miben?daffy írta:a két úriember,akivel fogadtam év elején ,azok megúszták a milka csoki vásárlást,ellenben én jövök két sörrel. a fizetés mikéntjén töprengek,javaslatokat várok tőlük.
Magától értetődikBob_Marley írta:
miihii remélem egyet ért velem
Igen arra gondoltam,h valószínűleg nem nagyon akarnak kifizetni.Azért jó tudni,hogy úgy van ahogy gondoltam és elméletileg járna a pénz.Tim írta:Igen ki kellene fizetnie. Igen,megteheti hogy nem fizet. Ezesetben aBányász írta:Ki kell fizetnie a munkáltatónak a 3.a és 9.e közötti időszakot?Megteheti,h nem fizet ki?
Munkaügyi Bírósághoz fordulhatsz,aki majd egyszercsak dönt valahogy..
Például úgy hogy a cégnek fizetnie kell. A cég tudomásul veszi,és nem fizet.
Erre te ügyvédhez fordulhatsz,és küldesz egy fizetési meghagyást. A cég tudomásul veszi,és nem fizet. Újfent ügyvédhez fordulhatsz,ekkor már a költségek jóval meghaladják ugyebár a táppénz összegét..![]()
Szóval elméletben járna neked,de a gyakorlatban kétséges hogy látsz belőle valamit.
a nemen van minden értesítés már jó idejeTim írta:Legegyszerűbb megoldás talán az lenne,ha kikapcsolnád a profilodban ezt a funkciót.
Igen ki kellene fizetnie. Igen,megteheti hogy nem fizet. Ezesetben aBányász írta:Ki kell fizetnie a munkáltatónak a 3.a és 9.e közötti időszakot?Megteheti,h nem fizet ki?
Game90 írta:Ezek a Barca-s/RMadrid-os avák és sigek szerencsét hoztak mindkét csapatnak.
Ezt pont te mondod? Múlt héten még RMadrid-os avád meg siged volt...Bob_Marley írta:a kedvenc kifejezésem a divatdrukker.![]()
EDIT: na mindegy, megyek, keresek egy jó Chelsea-s avát.
JUDIT: vagy visszateszem a Bosh-os avámat, biztos hiányzik a fórum 99%-ának.
Ezt pont te mondod? Múlt héten még RMadrid-os avád meg siged volt...Bob_Marley írta:a kedvenc kifejezésem a divatdrukker.