2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgy tudom,hogy ahhoz 1000 hsz-t el kell érni a regisztrációtól számított 3héten belül. HajráKash írta:Nem tudom hova kellene ezt irni, de az offtopik szerintem kiválló.
A modiktól kérdezem, főleg Mihii-től, mert ő valszeg tudja miről van szó![]()
Kaphatnék egy olyan titulust a jugador d'estrella helyett hogy: "Szakmai tanácsadó" egy smiley-val a végére? mert ugye nem kell komolyan venni.
Bocsánat, ha ez nem lehetséges.
Szerhió RámoszBob_Marley írta:Meg egy csajnak valaki kirúgta a jégkrémet a kezéből,
Lehet beléd ültettek valamit, amiről nem tudszAmi érdekes, hogy nekem műtötték 7 éve a bal lábamat és azzal pontosabbat lövök mint a jobbal, pedig jobblábas vagyok. Nem tudom miért lehet ez, nem is edzettem rá meg semmi ilyesmi. Csak kialakult vagy nem tudom
Tiszta mintha egy film lenneBarca_10 írta:
köszi szépen!
haha, nemdöntőt 2-1-re nyertük, fordítottunk, mindkettőt én lőttem, 2.tizi volt egy kézikapusnak. Gondoltam magamban, hogy tuti kihagyom erre bevarrom izomból a jobbalsóba, a bíró meg le is fújta. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit cisnáljak, csapattársaim a nyakamban, én feküdtem a földön aztán a nagy extázisban lesmároltam azt a csajt aki nagyon tetszik.. Messi-mezben toltam, nem volt véletlen a jó teljesítmény
igen az ilyesmi volt.Sanama írta: ilyeesmi volt?mármint a gólöröm
köszi szépen!Sanama írta:ilyeesmi volt?csababarca írta:Barca_10 írta:Srácok, ezt nem tudom melyik topicba kell írni, de én ideírom. Személyes dolog, ma volt a sulimban osztályfoci, és totál esélytelenként megnyertük, az elődöntőben és a döntőben a 2 legerősebb csapatot vertük meg, szerény személyem pedig megkapta a legjobb játékosnak járó díjatNagyon örültünk neki, 2 éve járok középsuliba, és mi 5-en végre valami dicsőséget szereztünk az osztálynak
jó öreg osztály bajnokságok:) grat érte![]()
Én 5 évesbe jártam, 3szor sikerült bajnoknak,2szer gólkirálynak lennem,persze tudom semmi jelentősége de büszke voltam![]()
Máig sem felejtem el azt,amikor végzősként a döntőben a dabasi csarnokban ott az egész gimnázium,és lövök a suta ballábammal egy marha nagy kapásgólt,amivel megnyertük a döntőt. reakcióm annyi volt,hogy két kezemet a magasba emeltem,és nem mozdultam a helyről ahonnan rúgtam. csapattársaim nyakamban,lányok sikongatnak,óriási élmény voltmármint a gólöröm
http://www.youtube.com/watch?v=WmJvF9YI ... re=related
![]()
![]()
amúgy jó nektek hogy ilyen középsulikat fogtatok ki, hogy egész gimi ott volt egy ilyen focidöntőnNálunk a röpi meg a kosár megy, a foci senkit nem érdekel
ilyeesmi volt?csababarca írta:Barca_10 írta:Srácok, ezt nem tudom melyik topicba kell írni, de én ideírom. Személyes dolog, ma volt a sulimban osztályfoci, és totál esélytelenként megnyertük, az elődöntőben és a döntőben a 2 legerősebb csapatot vertük meg, szerény személyem pedig megkapta a legjobb játékosnak járó díjatNagyon örültünk neki, 2 éve járok középsuliba, és mi 5-en végre valami dicsőséget szereztünk az osztálynak
jó öreg osztály bajnokságok:) grat érte![]()
Én 5 évesbe jártam, 3szor sikerült bajnoknak,2szer gólkirálynak lennem,persze tudom semmi jelentősége de büszke voltam![]()
Máig sem felejtem el azt,amikor végzősként a döntőben a dabasi csarnokban ott az egész gimnázium,és lövök a suta ballábammal egy marha nagy kapásgólt,amivel megnyertük a döntőt. reakcióm annyi volt,hogy két kezemet a magasba emeltem,és nem mozdultam a helyről ahonnan rúgtam. csapattársaim nyakamban,lányok sikongatnak,óriási élmény volt
Barca_10 írta:Srácok, ezt nem tudom melyik topicba kell írni, de én ideírom. Személyes dolog, ma volt a sulimban osztályfoci, és totál esélytelenként megnyertük, az elődöntőben és a döntőben a 2 legerősebb csapatot vertük meg, szerény személyem pedig megkapta a legjobb játékosnak járó díjatNagyon örültünk neki, 2 éve járok középsuliba, és mi 5-en végre valami dicsőséget szereztünk az osztálynak
belőled még azt is kinézem, hogy itt is offolsz....Kash írta:Na, a Barca vs Real topikban megkaptam a magamét![]()
Takarékra kellene tennem magam, különben "padozhatok".
Offtipok, tehát lehet offolni.
Jól mondta Messa még a D-t is meg kell szerezned.Nem tudom milyen ismeretségi körrel rendelkezel de az kb elengedhetetlen ahhoz,h pro licenced legyen.Mármint a jó ismeretségi kör.Meg kell hozzá rengeteg pénz stb stb...FtcSikiHun írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Hogyha megakarom szerezni az edzői pro lincence-t akkor előtte el kell végeznem az előtte lévő A-B-C típusú vizsgát is?
köszi szépen
Gondolom igen, de én úgy tudom hogy még D is van belőle... Bár nem vagyok túl jártas benne.FtcSikiHun írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Hogyha megakarom szerezni az edzői pro lincence-t akkor előtte el kell végeznem az előtte lévő A-B-C típusú vizsgát is?
köszi szépen