Barca_10 írta:
köszi szépen!
haha, nem

döntőt 2-1-re nyertük, fordítottunk, mindkettőt én lőttem, 2.tizi volt egy kézikapusnak. Gondoltam magamban, hogy tuti kihagyom erre bevarrom izomból a jobbalsóba, a bíró meg le is fújta. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit cisnáljak, csapattársaim a nyakamban, én feküdtem a földön aztán
a nagy extázisban lesmároltam azt a csajt aki nagyon tetszik.. Messi-mezben toltam, nem volt véletlen a jó teljesítmény

Tiszta mintha egy film lenne

Grat a győzelemhez, meg remélhetőleg a csajnak is rúgtál gólt ezek után
Én a fordítottját tudom elmesélni a nagy góloknak, szintén középiskolás foci Budapest bajnokság, támadunk előre vágják egyik srác felé száll a bogyó de a félpályánál járunk, gondoltam onnan ki az a birka aki rálőné, leveszi majd, testtel odalépek megszerzem

Hát jah a csávó félpályáról mint utólag kiderült a gyengébbik lábával lőtt egy bődületes nagy gólt kapásból, kapusunk is csak nézte, kapufáról meg bepattant, s ezzel estünk ki

Na ott én álltam és nem akartam elhinni, hogy ilyen van
Jó sulibajnokságok de szép visszaemlékezni rá

Nálunk nagyon vérre mentek a dolgok a Kassákba jártam a suli 1/3ada Vasas másik harmada Honvéd és a maradék a Fradiban játszott, volt olyan amikor verekedésig ment a csata
Egyszer én is lőttem nagy gólt kispályán

Kevés volt hátra, 1el égtünk középkezdésből hátra gurították a csatárunk (akit Henrynak hívtunk mert félvér volt

) előre rohant zavarni én meg megtoltam-bumm s kikerült mindenkit és be az alsóba, de ott is kikaptunk ha jól emlékszem 7esekkel
Meg még eszembe jutott még egy

Bár az csak egymás közötti tesi óra volt, döntetlen a tanár mondta utolsó perc, szitu ugyanaz volt, félpályáról izomból be a sarokba, a gólörömöm annyi volt leültem a padra, s mondtam akkor srácok mehetünk pihenni