Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Gratulálok!tomabence írta:Ma végre, 62 napos várakozás után, megszülettek első kutyám kölykei Fajtiszta boxerbabák, abból is 5 darab. Nagyon gyönyörűek és hálistennek' egészségesek. 18 évesen " ötszörös apukának mondhatom magam" - félreértés ne essék semmi nutella és labrador nem volt a dologban és egyéb nyalánkságok Az apuka 1 "gorilla méretű" boxerkan.
Ez még egy elég gáz álnév rövidítése, egyébként MessiFan elég közel járt hozzá teljesen véletlenülmessideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:
Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli,lui, Varatrix és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga
messideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:
Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli,lui, Varatrix és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga
Valóban hihetetlen sztori. Nem hittem volnabence-barca írta:Nos, h így kérdezed...messideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:
Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli, és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga
Hihetetlen sztorija van az enyémnek: még régebben csináltam az acc omat (2007 asszem) és mivel sokat nem gondolkoztam rajta megkapta a keresztnevem ill szeretett csapatom nevét egybeolvasztva. No meg akkor nem terveztem, h valaha fórumozni fogok, akkor még elég fiatal vtam. Mai fejjel nyilván kreatívabbat találnék ki-
Amúgy Fecoo val mi lett? Régebben aktív tag vt...
Nos, h így kérdezed...messideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:
Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli, és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga
Akkor már áruld el légy szíves, hogy hogyan készül az igazi pörkölt, habár fájó lesz, ha kiderül éveken keresztül nem is pörkölt volt amit csináltam, de kibírom és nagyon kíváncsi vagyok rá, de ígérem nem fogok emiatt az öngyilkosság szélére jutni.El fanático írta:Az embereket az öngyilkosság szélére tudom juttatni azzal, ha nekiállok ecsetelni azt, hogy hogyan is kell az igazi pörköltet elkészíteni, mert szégyen szemre mondom, hogy a legtöbb családban - sőt éttermekben az nem pörkölt, amit adnak, csak annak merik nevezni. Olyan szenvedéllyel tudok róla beszélni, hogy Kalap kolléga szokott, igaz Ő nem a pörkölt védelmében
Shame on you!Mihu írta:Jelen Egyiket se szeretem A kocsonyát semmilyen körülmények között sem eszem meg, a káposztát meg csak akkor ha nincs itthon semmi, csak az, és már az éhenhalás küszöbén állok.lluisllach89 írta:
Más: A kocsonyát hogy nem lehet szeretni? Ennél csak egy durvább létezik: Van olyan aki nem szereti a töltött káposztát?
Egyébként nagyon válogatós vagyok. Kb egy A6-os lapra ráférne azon kaják listája, amit megeszek És szerintem mindenki úgy van vele, hogy anya főztjétől nincs jobb. Nekem egyébként szerencsés a helyzetem, mivel elég sűrűn kajálok a család többi tagjának főztjéből is, és minden nő jól főz. Ráadásul unokatesóm, aki vadász, Ő is kiválóan tudja elkészíteni a vadas kajákat, amiket egyébként szinte kivétel nélkül nagyon szeretek. Sütiból meg nagymamám a No.1 de ez szerintem mindenkinél így van
daffy írta:nem hangzik túl jól...
csak sétálás közben fájesetleg,hogy megbizonyosodjak róla,hogy hasonló a probléma..fáj akkor ha állva, az egyik lábát mereven tartja,másikat pedig próbálja felemelni?
csak sétálás közben fájesetleg,hogy megbizonyosodjak róla,hogy hasonló a probléma..fáj akkor ha állva, az egyik lábát mereven tartja,másikat pedig próbálja felemelni?
Ha hiszed, ha nem, velem ez a herce-hurca játszódik le, lassan második éve. Időközönként előjövő hasfájással küszködöm, küldtek már minden felé, gyomor tükrözéstől kezdve, az idegosztálytól mindenhová. És semmi eredmény.daffy írta:volna egy kis gondom. a barátnőmnek sétálás közben szokott fájni a hasa. a vakbél környékén. az ultrahang és a nőgyógyász szerint semmi,viszont egyre inkább érzi. az orvos szerint nincs baj,ő itt le is zárná az ügyet. mit tudok tenni? hova lehet fordulni ilyenkor? mert ha valami fáj,akkor ott nincs minden rendben...
Nyúlj méllyen a zsebedbe az orvosnál! Most komolyan!Sok orvost így lehet normális vizsgálatra rávenni v menjetek másik orvoshoz, kórházba.daffy írta:volna egy kis gondom. a barátnőmnek sétálás közben szokott fájni a hasa. a vakbél környékén. az ultrahang és a nőgyógyász szerint semmi,viszont egyre inkább érzi. az orvos szerint nincs baj,ő itt le is zárná az ügyet. mit tudok tenni? hova lehet fordulni ilyenkor? mert ha valami fáj,akkor ott nincs minden rendben...
Jelen Egyiket se szeretem A kocsonyát semmilyen körülmények között sem eszem meg, a káposztát meg csak akkor ha nincs itthon semmi, csak az, és már az éhenhalás küszöbén állok.lluisllach89 írta:
Más: A kocsonyát hogy nem lehet szeretni? Ennél csak egy durvább létezik: Van olyan aki nem szereti a töltött káposztát?
Charlie írta: meg nem találkoztam még eddigi életem során olyan emberrel aki édesanyám főztjeit egyáltalán megközelítette volna minőségben.
C.
Na azért régen is volt válogatás, ha nem is olyan szinten, mint most. Ha vki vmitől undorodik, akkor semmi értelme sincs, h magába erőszakolja, mert annak könnyen lehet hányás a vége.daffy írta:ja nem így értettem. hanem hogy régen volt egy disznó,levágták és talán a csontjain kívül semmi nem ért el a kutyákig. nem volt jellemző az a fajta gondolkodás,hogy fúj,ez most a belseje. én is megettem 2 évesen a májat,most csak ha nagyon muszáj. így értettem. van lehetőség válogatnicsababarca írta: Modern? ezt hogy érted?
szeretem én a régi ételeket,de a belsőségeket nem vagyok hajlandó megenni. pedig nem vagyok állatvédő meg semmi ilyen,sőt.
Igen. Különveszem mindig és kiszedem.TT írta:az addig oké, hogy nem akarsz embert enni, de milyen eres kaját ismersz? vagy várjá, lehet rájöttem útközben; pl. amikor a levesben van a csirkeaprólék, meg a láb, na ott undorodsz az eres részektől?Gerard3Piqué írta: Kizárt dolgok : halak , tengeri herkentyűk, pacal, hawaii pizza,legtöbb főzelék ( kivétel : borsó,krumpli és sóska), kínai thaiföldi izék, rák, csiga, kagyló,bogarak, kígyó, ember, spenót,brokkoli, barna és félbarna kenyér
vese és velő pörkölt,nyúl ,szív, tüdő, agy ( régen a csirkéét megettem )
erek stb.
nem, az inakkal keverem, szóval főleg eltévedtem a sűrűben
az addig oké, hogy nem akarsz embert enni, de milyen eres kaját ismersz? vagy várjá, lehet rájöttem útközben; pl. amikor a levesben van a csirkeaprólék, meg a láb, na ott undorodsz az eres részektől?Gerard3Piqué írta: Kizárt dolgok : halak , tengeri herkentyűk, pacal, hawaii pizza,legtöbb főzelék ( kivétel : borsó,krumpli és sóska), kínai thaiföldi izék, rák, csiga, kagyló,bogarak, kígyó, ember, spenót,brokkoli, barna és félbarna kenyér
vese és velő pörkölt,nyúl ,szív, tüdő, agy ( régen a csirkéét megettem )
erek stb.