Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
12
24%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 49
miihii
KHAL

2012.05.23. 00:19:07

lui1698 írta:
egyszerűbb amiket nem eszek: palacsinta.
Te nem vagy ember :shock: :D

Akarsz róla beszélni?Neked olcsón megszámítom :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.22. 23:08:01

Közben látom lemaradtam a zabálós témáról.
Azé' betolom az enyémeket:

egyszerűbb amiket nem eszek: paprikás krumpli, palacsinta, tökfőzelék.

kb. ennyi minden más jöhet.

pizza, milánói talicskával,
pacal, köröm, rántott velő ifával,
csirke vödörrel, de szárnyasok közül a sült kacsa a szerelmem.
marha jó.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 22:49:28

Köszönöm amúgy hogy válaszoltatok.
Én maradok továbbra is a hagyományos módszernél :D De nagyjából azokat kaptam amikre számítottam.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.22. 22:29:41

Bob_Marley írta: Amúgy felteszem kérdésként miért jó a Facebook?
Én nem vagyok rajta elvből :D Akit ismerek elérem telefonon, beszélek vele, vagy küldök e-mailt amit azonnal lát telefonon.Míg a FB-n rengeteg reklámot kapnék amik nem érdekelnek, simán bekerül az ember adatbázisba, ahova nem akar
Alapvetően én is mindenkit elérek, de gyakorlatilag két kattintással tudok rajta összejövetelt szervezni 15 telefon helyett, és így jutok el az összes ilyen bulira is. Valamint pl. nálunk az osztálynak is van csoportja, ami sokkal egyszerűbbé teszi a sulival, ill. egymással kapcsolatos hírek áramlását (arról nem is beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb lesz majd osztálytalálkozót szervezni). Illetve a legfrissebb példa, hogy ha a durván 200 nem annyira közeli ismerősömből (akinek se telefonja, se emailje nincs meg nekem) mégis el akarok érni valakit, azt instant meg tudom tenni rajta
Másra egyébként nem használom, a nagyon gyökér emberekről le is vagyok iratkozva, kb. havonta egyszer, ha kiposztolok valamit. Gyakorlatilag számomra egy leegyszerűsített adatbázis, ahol mindenkit könnyen, gyorsan el tudok érni (sokkal könnyebben, és sokkal több embert is, mint telefonon/emailen)

A reklámokra meg AdBlock-ot használok, az adatbázisról meg ne legyenek ilyen illúzióid, ha kicsit jobban belemélyedsz a dologba, akkor meg fogsz lepődni, hogy a gmail-ed kapcsán is mennyi adatod került a google-höz. Ahhoz képest a facebook nem is tűnik majd veszélyesnek

szerk.: ja és van egy barátom, aki állandóan tőlem kérdezgeti azokat az infokat, amiket én facebookról tudok, persze neki tökéletes, mert én kvázi szűrőként és közvetítőként működök közre neki, de nekem már nagyon elegem van belőle, hogy mindenhova külön meg kell hívni, mindent külön el kell mondani neki :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 19:42:28

lui1698 írta: akkor még 1 cuki állatos videó
http://www.youtube.com/watch?v=xXwLR9J-oMM
Jancsi :D

Az új videója még gázabb :D

Amúgy ha már állatos, nem találom pedig egyszer kaptam e-mailen egy videót amiben egy gorilla az állatkertben az ablaknál van, s veri a fejével, s a túloldalt egy kisgyerek csak ül faarccal, a gorilla még hátra is megy és nekifut, meg lábbal üti a plexit, s semmi reakció, majd a gyerek megmozdul s a gorilla fut el ijedten :lol:

Facebookot értem, hogy kapcsolattartás, meg amit írt csababarca, hogy erre kellene használni, érteni értem elfogadni nem tudom :D
lui1698 írta:Ez a gugül dokk ez milyen sátáni eszköz, hogy még nem hallottam felőle? :D
(leírtak alapján simán jó amúgy.)
Online bármikor eltudsz érni google táblázatot, szöveges dokumentumot ha van hozzá jogosultságod.Csinálok egy excel féleséget google-el csak be kell írni a szavazatokat és rendesen a gép számol, s online van.,Ennyi
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.22. 19:39:08

kanty írta:Melyik vagy Te? :)
Természetesen az amelyik az elsötétített barlangban kémleli a fiatal thai lányok legfrissebb videóit a neten.

akkor még 1 cuki állatos videó
http://www.youtube.com/watch?v=xXwLR9J-oMM
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.22. 19:22:06

lui1698 írta: cserébe:
http://www.youtube.com/watch?&v=Lbs9VANrosw
akár magamat látnám. :lol:
Melyik vagy Te?

Facebook:

Az információ miatt. Én mire használom: egyetem miatt 250kmre lakom az otthonomtól, facebook segít, h tudjam éppen mi történik otthon. Oké nem mindent, de egy pletykás véncsaj szintjét hozza. Különböző csoportok-ez ugyancsak információ. Könnyebb ott megkérdezni, h mi, merre meddig, minthogy 50 sms-t írni. Plusz még pl. rengetek eurobarcás tagot facebooknak hála "megismertem", nem csak egy nick van, hanem az adott fórumozót egy archoz is tudom kötni. Ja és még valami: sokszor vicces az emberek tudatlansága/butasága, ami a megosztásaikból, posztjaikból látszik.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.22. 18:37:54

lui1698 írta:cserébe:
nekem egybol ez ugrott be.

http://www.youtube.com/watch?v=2F2SLLu3kq0

kár hogy magyarországon nem látni ilyen reklámokat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.22. 18:37:08

Én sem vagyok rajta Facebookon, szinte meg sem fordult a fejemben a dolog. Pedig az egész baráti köröm (ami egyébként nem valami széles, már ami a szó szoros értelmében barátokat jelent) azt használja, az MSN kezd kihalni. Volt már, hogy lemaradtam egy-két dologról csak azért, mert nem vagyok tag, de mind olyan volt, amit másnap be lehet pótolni. Nem is nagyon tervezek regisztrálni, amíg égető szükségem nincsen rá.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.22. 18:28:55

Miért jó a facebook? ingyenes kommunikációs csatorna. reklám minimális van rajta,főleg,ha nem "Tetszik"elsz minden hülyeséget.
Ismerkedni is könnyebb,eseményekről is előbb szerzek onnan tudomást,mint máshonnan. kapcsolattartásra és építésre tökéletes,kár hogy szinte alig használja valaki erre. főleg a tizenévesek. azt hiszik,arra való,hogy az életük minden apró mozzanatát ott közvetítsék :D
Szóval én nem bánom,hogy rajta vagyok,mert telefon egyrészt nem olcsó,másrészt volt hogy a buliba elfelejtettem beírni egy számot...másnap facebookon meg megtaláltam az illetőt 8)
Szóval nem hülyeség,de hülyeségre használják sokan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 18:23:38

Vuvuzela megunhatatlan :D
lui1698 írta:
cserébe:
Ezt köszi, így legalább tudom, mit is csinál valójában egy rozmáridomár, meg egy rozmár :D Ha kérdezi valaki, s éppen rozmáridomár vagyok :D

De én is küldök egyet:
http://www.youtube.com/watch?v=SubVmPFM9zI
Benne van a bugi a lábában :D

Amúgy felteszem kérdésként miért jó a Facebook?
Én nem vagyok rajta elvből :D Akit ismerek elérem telefonon, beszélek vele, vagy küldök e-mailt amit azonnal lát telefonon.Míg a FB-n rengeteg reklámot kapnék amik nem érdekelnek, simán bekerül az ember adatbázisba, ahova nem akar.
Nem meggyőzni kell, mert nem lehet :D csak tényleg érdekelne miért jó a mai fiataloknak öregeknek, generációnknak?
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.22. 18:05:26

Bob_Marley írta:Lassan it az Eb, de kicsit visszaemlékezve a legutóbbi VB-re:
http://www.youtube.com/watch?v=-E6ljLSO ... 7F76092751
5:42:27 = best and most emotional part! :mrgreen:
ó,a régi ismerős hang. mennyire utáltam eleinte,a végére meg teljesen megszoktam már a szúnyog-légy együttes hangját :D
De azért jó,hogy európába nem férkőzött be :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.22. 18:05:16

Bob_Marley írta:Lassan it az Eb, de kicsit visszaemlékezve a legutóbbi VB-re:
Ó, hogy orgonázzon egy horda vezérbuzi a mellkasodon. Már kezdett múlni a fejfájásom, így két év múltán és most ismét szétszedett ez a mocsok.

cserébe:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 17:57:47

Lassan it az Eb, de kicsit visszaemlékezve a legutóbbi VB-re:
Kép
Kép
Kép
tomabence
Jugador d'estrella

2012.05.22. 17:41:52

messideco írta:Bolhapiac topic hasznosabb lenne?
Amúgy milyen fajták? Engem max. magyar vizsla érdekelne.
Fajtiszta boxer kiskutyák. Egyébként leírtam az első hsz-emben azt hiszem :)
messideco
Presidente del Barça

2012.05.22. 17:35:26

Bolhapiac topic hasznosabb lenne?
Amúgy milyen fajták? Engem max. magyar vizsla érdekelne.
Kép
"And my heart will leave you never."
tomabence
Jugador d'estrella

2012.05.22. 17:30:57

Kash írta: Gratulálok!
Sajnos az én kutyám egy alattomos "betegségben" elhunyt. :(
Persze azóta van új kutya, ám mégsem olyan, mint aki nem túl sokáig, ám 2 hónapon keresztül velem volt.
Sajnálom, részvétem :? Nekem is átfutott a fejemen már párszor, hogy mi lesz majd ha.....de jobb nem is beszélni erről.

Egyébként ha valakit érdekel, 6-8 hét múlva pár kölyköt eladásra szánunk, úgy 4et, az 5ből. Ha van érdeklődő képet is és egyéb dolgokat tudok küldeni ( oltásról infók stb.. ) Ár megegyezés alapon :)

( Hírdetésnek hírdetés /vagynem?! :lol: / de remélem nem problem, a modik részéről. Nem az a weblap vagy bolt vagy akármi hírdetés amit szoktak itt néha.. )

Szerk.: Megszületett a hatodik is. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomabence 2012.05.22. 17:41:12-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.22. 17:11:11

tomabence írta:Ma végre, 62 napos várakozás után, megszülettek első kutyám kölykei :D Fajtiszta boxerbabák, abból is 5 darab. Nagyon gyönyörűek és hálistennek' egészségesek. 18 évesen " ötszörös apukának mondhatom magam" - félreértés ne essék semmi nutella és labrador nem volt a dologban és egyéb nyalánkságok :lol: Az apuka 1 "gorilla méretű" boxerkan.
Gratulálok!
Sajnos az én kutyám egy alattomos "betegségben" elhunyt. :(
Persze azóta van új kutya, ám mégsem olyan, mint aki nem túl sokáig, ám 2 hónapon keresztül velem volt.
Kép
tomabence
Jugador d'estrella

2012.05.22. 17:07:56

Ma végre, 62 napos várakozás után, megszülettek első kutyám kölykei :D Fajtiszta boxerbabák, abból is 5 darab. Nagyon gyönyörűek és hálistennek' egészségesek. 18 évesen " ötszörös apukának mondhatom magam" - félreértés ne essék semmi nutella és labrador nem volt a dologban és egyéb nyalánkságok :lol: Az apuka 1 "gorilla méretű" boxerkan.
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.21. 21:52:19

messideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:

Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli,lui, Varatrix és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga :)
Ez még egy elég gáz álnév rövidítése, egyébként MessiFan elég közel járt hozzá teljesen véletlenül :D

Mindenesetre 2008 óta már kb. mindenhol danialves nickkel futok
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.21. 20:57:59

messideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:

Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli,lui, Varatrix és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga :)

A Samballa-t kinőttem.
Sokáig a Samballa nicskneveket használtam, nem tudom miért, csak tetszett.
Majd jöttek sorban a Kash nevek az oldalakon:
Focikatalógus.hu, Grepolis(7 várossal fejeztem be :lol: ), Eurobarca.hu.
Valószinűleg a pénzhez köthető, ám ha akkor jobban figyelek, akkor C-vel irom, és most mikor regisztráltam, már nem akartam megváltoztatni, mivel ez egy Különleges név... :lol:
Kép
TT
Capitá del Barça

2012.05.21. 20:44:49

lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.21. 20:24:02

Én mindig úgy gondoltam, hogy sjd csak rácsapott a billentyűzetre azt' ez lett belőle. :lol:

Fecó meg szerintem felnőtt, s most éppen világuralomra tör, ezért nincs ideje fórumozni.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.21. 20:21:01

bence-barca írta:

Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli, és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga :)
Nos, h így kérdezed... :lol:
Hihetetlen sztorija van az enyémnek: még régebben csináltam az acc omat (2007 asszem) és mivel sokat nem gondolkoztam rajta megkapta a keresztnevem ill szeretett csapatom nevét egybeolvasztva. No meg akkor nem terveztem, h valaha fórumozni fogok, akkor még elég fiatal vtam. Mai fejjel nyilván kreatívabbat találnék ki-

Amúgy Fecoo val mi lett? Régebben aktív tag vt...
Valóban hihetetlen sztori. Nem hittem volna :lol:
Az enyémet sem nehéz kitalálni. sdj az nem egy kémiai vegyület? :D Vagy csak nem a Sir John Deane's kollégium? :lol: (ezt dobta ki a wiki)
Am Fecoo hiánya nekem is feltűnt.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.21. 20:08:51

Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli, és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga :)
Nos, h így kérdezed... :lol:
Hihetetlen sztorija van az enyémnek: még régebben csináltam az acc omat (2007 asszem) és mivel sokat nem gondolkoztam rajta megkapta a keresztnevem ill szeretett csapatom nevét egybeolvasztva. No meg akkor nem terveztem, h valaha fórumozni fogok, akkor még elég fiatal vtam. Mai fejjel nyilván kreatívabbat találnék ki-

Amúgy Fecoo val mi lett? Régebben aktív tag vt...
Válasz küldése