Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mond ki ugyse meredozsimiki írta: Bár mostani frizuráddal Kiki már nem írom kire hasonlítasz![]()
![]()
Tényleg hasonlítmrmonster írta:A fiatal Henke Larsson-hoz van szerncsénk?Chris0527 írta:Este fele:
1:D
Nahát Ati de összementél mióta nem láttalak..kilibarca írta:![]()
antiimperialista írta:Szerintem csak az asszony ferdén tartotta a gépetEgyébként jogos, ez van. A pózolás meg nem az erősségem...
Tetszik a cipőd.Szandi írta:Ez vidámpark, ember. Am most mondhatnám, h alapból azért nem ilyen a fejem de úgyse hinnétek el.![]()
( ma láttam egy fiút Barcás csukában.)
Hát ez úgy volt, hogy hatodikig, volt A+B osztály, aztán kitalálták a tanárok, hogy nem tudnak tanítani, és így lett az A+B osztályból, egy C! Szóval hetediket, márA+B+C-ként kezdtük! Remélem érthető vagyok!Los Banditos írta:Több fiú volt az ex-osztályodban, mint lány?messi1918 írta:szerk.: Az utolsó osztálykép
A szokásos helyen vagyok, alsó sor (ha szembe ülsz a monitorral(Palik Laci)) akkor bal szélén.
![]()
Legjobb.Los Banditos írta:Látom te is felvetted a Kovi-styletVictorValdes19 írta:hát ez lennék én a pólóba:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/080630/ ... es.hu_.jpg
(csak ne lennék ennyire pattanásos,na de majd elmúlik remélem )
a mi ex-osztályunkban is több volt a fiúLos Banditos írta:Több fiú volt az ex-osztályodban, mint lány?messi1918 írta:szerk.: Az utolsó osztálykép
A szokásos helyen vagyok, alsó sor (ha szembe ülsz a monitorral(Palik Laci)) akkor bal szélén.
![]()
Több fiú volt az ex-osztályodban, mint lány?messi1918 írta:szerk.: Az utolsó osztálykép
Kössz, kössz!G-Jay írta:Milyen fiú? Én csak két lányt látok a képenmessi1918 írta:Én lennék...
Még mielőtt bárkinek érdekes gondolatai támadnának, én avgyok a fiú!![]()
Amúgy a kép évzárón készült...![]()
![]()
G.
Ez lol, észre sem vettemChris0527 írta:És mivel jutottál el 2009-bePrimitive írta: 5 éves osztálytali, sör a kézben![]()
![]()
![]()
Amúgy meg örülök hogy páran vették a "fáradságot", ezek szerint csak el kellet indítani a lavinát.