Hello mindenki!
Megláttam ezt a topicot, és gondoltam, úgy illik, mégiscsak bemutatkozom mindenkinek, hiszen nagyjából egy éve írogatok az oldal fórumára, bár a hozzászólásaim számából kitűnik hogy nem gyakran élek ezen lehetőséggel.

Viszont minden tőlem telhetőt megteszek hogy a megírt hsz-ekből a legjobb minőséget hozzam ki.
Nah szóval:
Talabér Ákos Krisztián a becsületes nevem, de barátaim, ismerőseim, rokonaim, mind csak Ákosnak vagy Ákinak hívnak, és bevallom örömmel tölt el ha valahol elhagyják a második utónevemet, én magam nem igazán kedvelem.

A suliban (főleg osztálytársaim körében) eléggé rám ragadt a Samu/Samuel becenév, ezt főleg a fociban bemutatott játékstílusomnak köszönhetem leginkább

Nameg 1-2 csaj előszeretettel aggatta rám a Xavi becenevet is, annak köszönhetően hogy a régi hajstílusommal állítólag eléggé hasonlítottam rá.
Egyébként 18 éves vagyok, Veszprém megyében, egy, a civilizált, kulturált világtól eléggé elhagyatott helyen, Köveskálon élek.
Sajnos a helyzet elég reménytelen, szó szerint utálok itt élni, minden tekintetben lehetetlen állapotok uralkodnak, és az itt élő embereket sem sikerült megkedvelnem.Nyaralásra, üdülésre, pihenésre aztmondom szép hely, de nem egy hozzám hasonló fiatalnak való aki életre,egy kicsi pörgésre vágyik. Az egyetlen pozitívum hogy a Balcsi nincs messze, mindössze 6 km-re van tőlünk, ez előnyösnek mondható:)
A középsulit a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnáziumban végeztem el, idén tavasszal érettségiztem,
majdnem kitűnőre.
Gazdaságinformatika szakra jelentkeztem a veszprémi Pannon Egyetemre, nem bízom el magam ha aztmondom: kisebb csoda kell hogy ne vegyenek fel.
Dehogy most már fociról is legyen szó, életem első focimeccs-emléke a Real-Fradi BL meccs volt, ami sajnos még nemigazán kötött le, viszont a 2000-es EB-n már komoly szurkolója voltam az akkoriban Frank Rijkaard dirigálta holland válogatottnak, az Oranjét azóta is a kedvencemnek tekintem, csakúgy mint ezt a szegény Frankyt, akit én is igen sokszor szapultam az elmúlt évben.
Ezután természetesen következett a Barcelona-szerelem, az akkori években pont narancs-korszak volt a katalán csapatnál, ezért is szerettem meg őket nagyon-nagyon, és azóta is elkötelezett hívük maradtam.
Egyébként nap mint nap, rettentő madridisták elképesztő "állatságait" kell elviselnem, ugyanis a legjobb barátaim kivétel nélkül a fehér majmoknak szurkolnak sajnos, pedig több ízben(főleg régebben) próbálkoztam a helyes szellemiségre való átneveléssel.Nemjöttbe...
A focin kívül még nagyon szeretem a kézilabdát, kedvenc csapatom kizárólagos alapon az MKB Veszprém.
A Szegedet úgy utálom mint Barca a Madridot! 
Elég sok meccsükön, ha tehetem ottvagyok, mosthogy egyetemista is vszínűleg ottleszek, mégtöbb meccsre kilátogathatok.
Végszóként annyit, hogy ez egy jó kis fórum, tetszik a közösség, és néha sajnálom hogy nem vagyok aktív részese, mindössze külső szemlélője.A jövőben talán megpróbálok jobban aktivizálódni a fórumon.
Ja és egy kép magamról.Már majdnem kihagytam