és ha azt mondom, hogy most épp Metallica-t hallgatok?House írta: Látom nem rocker vagy.

Nem igazán tudnám betájolni a stílusom, inkább hangulat függő, hogy mit hallgatok. Mindig más

"mindenenvő."

és ha azt mondom, hogy most épp Metallica-t hallgatok?House írta: Látom nem rocker vagy.
Ez most mit jelent, hogy roots-os? Roots Manuva vagy The Roots stílusú (vagy egyéb értelmezés)?Victor_Valdes írta:soadroli írta:Copy Con-nak nem tudjátok mikor lesz új albuma![]()
Elvileg hamarosan, de ne számíts az előzőekhez hasonlóra (elvileg), mert roots-os albumot tervez.
Igen?Victor_Valdes írta:soadroli írta:Copy Con-nak nem tudjátok mikor lesz új albuma![]()
Elvileg hamarosan, de ne számíts az előzőekhez hasonlóra (elvileg), mert roots-os albumot tervez.
soadroli írta:Copy Con-nak nem tudjátok mikor lesz új albuma![]()
Fél percig bírtam, ha nem haragszol!
House írta:Egyik haverom hallgatta régebben egyfolytában, nem tudtam mi ez, most rátaláltam:
http://www.youtube.com/watch?v=7sGdTNxAWL0 egész jó, de egy Slipknotot nem ver.![]()
Ezt youtube-rol a vidi info-ból másoltam be. Szal ne tölem kérdezd, nekem sem szokásom a "trekk" szót használni.Perrero írta:most kivételesen nem beszólásból, de miért kell a "track/trekk" szót használniMagyarok lennénk vagy mi.. -én is használok -sajnos- hasonlókat néha, de azért télleg..
Jaja. Meg a The day that never comes
Azt megköszönnémszajko írta:Armand Van Helden - My My MyVictorValdes19 írta:
Ha kell majd msnen át dobom
lehet, hogy hülyeséget mondok, de szerintem mp3 formátumhoz nincs klip, az inkább szerintem az mp4. bocs, ha hülyeséget írtam, és javítsatok is ki, ha igenBarcafery16 írta:Csé én régota keresek karaoke zenéket szöveggel mp3-formátumba ha valaki tudna küldeni vagy esetleg egy linket azt nagyon megkösszönnén rest of Peace