Értem-értem...:Poldi:.. írta:és ha azt mondom, hogy most épp Metallica-t hallgatok?House írta: Látom nem rocker vagy.![]()
Nem igazán tudnám betájolni a stílusom, inkább hangulat függő, hogy mit hallgatok. Mindig más
"mindenenvő."

Értem-értem...:Poldi:.. írta:és ha azt mondom, hogy most épp Metallica-t hallgatok?House írta: Látom nem rocker vagy.![]()
Nem igazán tudnám betájolni a stílusom, inkább hangulat függő, hogy mit hallgatok. Mindig más
"mindenenvő."
és ha azt mondom, hogy most épp Metallica-t hallgatok?House írta: Látom nem rocker vagy.
Ez most mit jelent, hogy roots-os? Roots Manuva vagy The Roots stílusú (vagy egyéb értelmezés)?Victor_Valdes írta:soadroli írta:Copy Con-nak nem tudjátok mikor lesz új albuma![]()
Elvileg hamarosan, de ne számíts az előzőekhez hasonlóra (elvileg), mert roots-os albumot tervez.
Igen?Victor_Valdes írta:soadroli írta:Copy Con-nak nem tudjátok mikor lesz új albuma![]()
Elvileg hamarosan, de ne számíts az előzőekhez hasonlóra (elvileg), mert roots-os albumot tervez.
soadroli írta:Copy Con-nak nem tudjátok mikor lesz új albuma![]()
Fél percig bírtam, ha nem haragszol!
House írta:Egyik haverom hallgatta régebben egyfolytában, nem tudtam mi ez, most rátaláltam:
http://www.youtube.com/watch?v=7sGdTNxAWL0 egész jó, de egy Slipknotot nem ver.![]()
Ezt youtube-rol a vidi info-ból másoltam be. Szal ne tölem kérdezd, nekem sem szokásom a "trekk" szót használni.Perrero írta:most kivételesen nem beszólásból, de miért kell a "track/trekk" szót használniMagyarok lennénk vagy mi.. -én is használok -sajnos- hasonlókat néha, de azért télleg..
Jaja. Meg a The day that never comes
Azt megköszönnémszajko írta:Armand Van Helden - My My MyVictorValdes19 írta:
Ha kell majd msnen át dobom