Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.31. 22:17:26

lui1698 írta:Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
Jelentkezne mindenki aki szeretne, aztán a filmklub mintájára ajánlanánk témát.
Minden vers megírására lenne x idő, és minden kör végén szavaznánk.
Pontoznánk a körök végleges állását, mondjuk f1-es mintára.
és meddig tartana?
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:16:56

Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
Jelentkezne mindenki aki szeretne, aztán a filmklub mintájára ajánlanánk témát.
Minden vers megírására lenne x idő, és minden kör végén szavaznánk.
Pontoznánk a körök végleges állását, mondjuk f1-es mintára.
A legvégén összesítenénk és a győztes meg mondjuk kapna valamilyen rangot. (mondjuk ez nem rajtunk áll)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2012.07.31. 22:17:51-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:12:56

lui1698 írta:Ha már így dúl a komolyság:

Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránk fér, mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
Na.
De legyen egy téma. Mondjuk én. Tényleg kellene egy konkrét téma, mert valaki ír Magdi anyusról, valaki meg a hüvelygombáról.
Sőt lehetne egy eurobarca rímfaragó mini bajnokságot is nyomni. Ha pár ember összejönne, akkor lehetne csapatni, aztán pedig mondjuk egy szavazás, hogy kié a legsikeresebb.
Kultúra topic pedig kérj bocsit.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 22:09:05

lui1698 írta:Ha már így dúl a komolyság:

Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránkfér mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
Csapassuk :D Krojf a király :D
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:08:27

Ha már így dúl a komolyság:

Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránk fér, mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2012.07.31. 22:09:09-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 21:57:27

Bob: Pozitív, hogy mindenkit egyenlőként kezelsz, mindenkinek próbálsz segíteni, ez a szemlélet hozzám is nagyon közel áll. Szereted a jó defense-t és a szervezett játékot, ez meg aztán főleg, csak én nem hajtogatom annyit :D Negatív szerintem pont ugyanez, mikor eltúlzod, és makacs vagy, nem lehet olyankor meggyőzni semmiről, a kis rózsaszín világodban gondolsz mindenre.

Ozsi: itt is ugyanaz a dolog annyiban, hogy a pozitív egyben negatív is :D egyrészt sok mindenben nagyon otthon vagy, jól kifejted a véleményed, de van, amiről nem tudsz annyit, mint amennyit gondolod, de szentül hiszed, hogy neked van igazad, és a tényeket is kiforgatod, mellébeszélsz. Ezt neked már írtam privátban, igaz a válaszodat valamiért nem tudom megnyitni, ezért ott abba is maradt a dolog :D

Game: nagyon jó humorod van, valamiért a stílusod szintén közel áll hozzám, a hallgatott zenéid is pl :D negatívat most így hirtelen nem tudok, talán amit Bob is írt, hogy "sodródsz az árral" néha.

Kanty: sokrétű a tudásod, legalábbis nekem annak tűnik :D mindig korrekten fogalmazol, akár egy Kobe vs akárki vitában is, ez nagy erény :D negatív, hogy szereted a Lakerst :D

Miihii: moderátor úr :D a jó humorod sokat ér :D viszont néha nagyképű tudsz lenni ( like a boss ), ez olyankor zavaró, de nem gyakori.

Azokat írtam, akik hsz-eit rendszeresen olvasom, ha megakad rajtuk a szemem, mert van tartalmuk, van értelmük, vannak érveik, és meg tudják fogalmazni. Sajnos annyi szemét van már a fórumon, hogy a tagok neveinek segítségével szelektálok, hogy mit olvasok el :D Persze vannak még olyanok, akiket szoktam ( VEB, Lui, Deus, Mihu akit máshonnan jobban ismerek, Shutter, Matyika pl stb ), de ők vagy kevesebbet szólnak hozzá olyan témához, ami engem érdekel, vagy mint Shutter és Matyi, nem értek velük egyet, és nem feltétlenül igazak rájuk a fenti kritériumok. Bocs, szókimondó vagyok, arról volt szó, hogy nincs sértődés :D

Amúgy igen Bob, sajnos néha nagyképűen írok én is, észrevettem magamon, de mikor meglátok néhány ökörséget, nem tudom magam visszafogni, majd próbálok nem írni inkább olyankor.

szerk.: kihagytam daffyt, ő is nagyon reálisan látja a dolgokat, és bármiről lehet beszélgetni vele, nem nagyképű, nem okoskodik. negatív nyilván a Madrid :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.31. 21:37:08

öh :shock:

ezmiezitt? valami újrakezdő pszicoanalízis tanfolyam? :D

nem hinném h csatlakozom, nem szeretek látatlanban ítélkezni, de ha sokan írtok, lehet nekem is megjön a kedvem :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.07.31. 21:30:22

Én nem fogok senkiről pszichoanalízist folytatni, nem az erősségem látatlanban leírni másokról a véleményem, de nem tartom kizártnak, hogy holnap összeállítsam a listát.

Amúgy brother lui az őszintét mondta, talál minden szava.
És igen, ez az én mémem:
Kép

Amúgy mindenki írt már közületek a fórum Portrék részlegébe?

Bob - Veb, az Eurobarca Clasicója :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.07.31. 21:38:10-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.31. 21:09:59

:D

Jó ötlet, toljátok oda a pofitokat talira, én személyesen elmondom nektek :wink:

főleg 1698 úrra lennék már kíváncsi, persze az első gyermek is megtisztelhetné a családját végre, no meg örök cimborám,és szócsövem Bob is ( :D ) bár azért van pár dolog amiben nagyon egy véleményen vagyunk, sör kíséretében meg a többit úgy is telibeemésztjük.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:33:54

Pár embert most én is "megtalálok", akikről most is tudok írni már jót is rosszat is.

Visca El Barca - a szlengben csak VEB

Annak örülök, h egyáltalán nem vagy lekezelő v ilyesmi, hiába vagy idősebb. Ugyan tény, h ez nem egy olyan ritka tulajdonság szerencsére, de azért mindig jó. Azt is nagyon szeretem, amit már említett előttem Bob is, hogy tényleg mondhatni csodálom a tudásod. Illetve humorérzék még, az a kicsit néha nyers humor..Na meg ugye OM!
Van, hogy egyszerűen nem tudod megérteni más álláspontját. Ezt filmklubban figyeltem meg, főleg a Bobbal kacsolatos vitáitokra.

Bob

Sok mindenben tetszenek az álláspontjaid plusz a humorérzéked is ott van. Nálam a humorézék az nagyon fontos, így sokaknál meg lesz még emliítve... :D Ezen kívül értékelem nagyon, h te is tudod reálisan látni a dolgokat és nem vakít el a Barcas napszemüveg.
Nem nagyon értem a filmes szokásaid, h csak oylat veszel be, ami értéket kövzetít, de hát ez sem rossz tulajdonság, egyszerűen ilyen vagy. Nekem (meg még másnak is ahogy láttam) kicsit fura ez... :D

sjd

Szeretem az ironikus humorodat! Te ezt magas fokon csinálod és én midnig szerettem ezt a fajta humort. Illetve tetszik ,h fiatalon is látszik, h sok mindenben otthon vagy és általában (az ironizáláson túl) szinte mindenhez tudsz értelmesen hozzászólni.
A már Bob által említett néhai okoskodásod illetve náha mintha lekezelő lennél azokkal, akiknek nincs meg egy bizonyos tudása vmivel kapcsolatban.

Többiek mág analízis alatt, mert vmilyen tulajdonságukon még agyalok.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:25:35

Bob_Marley írta:- Mostanában te is rászoktál a káromkodásra itt a fórumon, rendben az érces humor néha ezt megköveteli, de kicsit átestél szerintem a ló túloldalára párszor mostanában
Rá kell csapni a gyerek szájára, egy nagy büdös ponttyal (keressük a kifejezés eredeti használóját, megfejtéseiteket küldjétek el sms-ben az 555-01234-es számra. a helyes megfejtők között egy Best of Pataki cd-t sorsolunk ki, valamint egy szerencsés nyertes személyesen tölthet el egy gyertyafényes vacsorát az énekessel a makói Pityóka kocsmában).
Amúgy majd figyelek erre. Bevallom nehéz, mert az életben olyan mocskos a pofám, hogy leírni is rossz. :D
Kép
daffy
Madridista

2012.07.31. 20:20:03

lui1698 írta:Az én haveromnak van egy "ÜSS" az egyik öklén és egy "1972" a másikon. Valamint 9 különféle női név az alkarján, egy "Köszi mama" felirat a vállán, és egy "Gyuros, boxszos" a mellkasán. :D

Komoly rész: ismerek olyat akinek a homlokán (tényleg) egy skorpió van (kajakra!!!). Picit cink csak.

Komámnak meg ez:

Non est volentis, neque currentis, sed miserentis Dei.

Ez magyarul annyit tesz:

Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené.
én a valagamra nyomatok egy "only exit" feliratot,csak nem tudom milyen helyzetben osztom meg a szépséget a közönséggel :)
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:17:40

Az én haveromnak van egy "ÜSS" az egyik öklén és egy "1972" a másikon. Valamint 9 különféle női név az alkarján, egy "Köszi mama" felirat a vállán, és egy "Gyuros, boxszos" a mellkasán. :D

Komoly rész: ismerek olyat akinek a homlokán (tényleg) egy skorpió van (kajakra!!!). Picit cink csak.

Komámnak meg ez:

Non est volentis, neque currentis, sed miserentis Dei.

Ez magyarul annyit tesz:

Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.31. 20:16:12

Na akkor folytatva:
sjay
+ Őszinte leszek most hirtelen nem is tudom ő ki :D Viccet félre téve nyugodt embernek ismerem a hsz-ből konfliktusokat is helyén kezeli, s róla is elmondható komoly hangvételű, remek fogalmazással bír
- Nyilván miután kevesebbet van mostanában a fórumon így ennek is tulajdonítható a dolog, de mostanában kicsit sablonos hsz-ket ír, pedig mint pozitívnál is írtam bőven hozzá tudna szólni dolgokhoz.

kanty
+ itt is azt tudom mondani, hogy széleskörű a látásmódod (legalábbis mindenbe beleugatsz :mrgreen: ) s a legtöbbször minden dologban higgadtan "úriemberként" viselkedve a saját álláspontjához hűen írogat, de abszolút korrekt módon.
- Nem tudod megállni ne tiéd legyen az utolsó szó :D Ez némiképp ellentmond, hogy higgadtan kezelsz mindent, de itt arra gondolok, hogy azért a kellő egoizmus meg van benned, hogy azért "csak nekem van igazam" .

S.Agüero
+ Az eurobarca első gyermeke :D Látszódik, hogy sokat komolyodtál, s ez nagyon becsülendő, jó értelmes dolgokat lehet ovlasni tőled mostanában.
- Na de nem mindig :D Vannak azért gyerekes dolgok továbbra is, s úgy érzem a kritikát te fogadod el a legkevésbé, pedig igazat adni a másiknak nem szégyen.

Tocy
+ Segítőkész, helyén kezeli a dolgokat akár ha a csapattal kapcsolatos pozitív vagy negatív eredmények kapcsán van téma, nem egy elszállt ember, aki azonnal temeti a dolgokat, vagy ellenkezőesetben már "alázásról" beszélne.
- Néha átmegy lekezelőbe, ha adott esetben gyerekes probléma merül fel, pl legutóbb is mikor Agüero valamit írt a Forma 1 topikban, "lehülyézte őt" .Direkt tettem idézőjelbe, mert nem elhülyézés volt, csak mégis egy "felsőbbrendűséget" éreztem.
Illetve NBA1.hun néha káromkodik, ne tegye :lol:

lui:
+ Mit írjak rólad ??? Két lábon járó irónia :D Szerintem kis korodban beteg voltál, s infúzió helyett iróniát kaptál a véredbe. Elképzelem, ahogy az esküvődőn a pap is megkérdezi:Akarod-e hitvesedül az itt megjelent xy-t jóban, rosszban, betegségben, szegénységben, míg a halál el nem választ???Erre te hosszas gondolkozás után....Atyám még billegek :mrgreen:
Szóval a humorod lenyűgöző és irigylésre méltó
- Mostanában te is rászoktál a káromkodásra itt a fórumon, rendben az érces humor néha ezt megköveteli, de kicsit átestél szerintem a ló túloldalára párszor mostanában

Még vannak "delikvensek" illetve mindenki nézze el, néha tegezve néha magázva írok, ennyi én nem tudok úgy fogalmazni mint sjd-k :D
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.07.31. 20:10:55

Egyik haver mellkasára ez van felvarrva: "Csak Isten ítélkezhet felettem"

Ez az idézet 2Pac egyik számától van: Only God Can Judge Me

http://www.youtube.com/watch?v=padvnsLUhUM
KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:08:57

Na, ez jó ötlet volt bob. Én nem szállnék be(de attól engem lehet fikázni :P ), de olvasom majd, mert jót kacagok rajtatok :D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:07:20

FtcSikiHun írta:

A tetkóhoz még: köszi a véleményeket, konkrétan a vádlimra gondoltam egy 'I still believe in dreams' feliratot. Előtte lehet megpróbálom hennával odaíratni, hogy hogy nézne ki.
Nem tudom hány éves vagy, de ez a felirat kérdéses pl 10 év múlva így lesz-e. Persze te dolgod, de az idézetek azok, amiket a legnagyobb odafigyeléssel kell megválasztani!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.31. 20:01:03

beszállnék én is ha nem gáz. :)

A tetkóhoz még: köszi a véleményeket, konkrétan a vádlimra gondoltam egy 'I still believe in dreams' feliratot. Előtte lehet megpróbálom hennával odaíratni, hogy hogy nézne ki.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 19:58:15

Nya akkor megpróbálom.
Kezdjük a "tervezővel".

Bob

+ Veled kapcsolatban amit a legjobban tisztelek az az egyenlőséggel szemben vallott elveid. Talán te vagy az aki a legjobban szívén viseli ezt a dolgot, s (meg amúgy ezt a "s"-ezést is bírom :D ) ez jó.

- (Most hirtelen a filmes dolgod jut eszembe, de ezt már annyira lerágtuk az elmúlt pár hétben, hogy megígérem, hogy ha eszembe jut valami akkor még beírom. )

messideco

+ Szerintem nagyon szimpatikus gyerek vagy, őszinte, egyenes, egyszerű .

- Ezek a hirtelen jött dolgaid sokszor kiakasztanak. Egyik nap utálod a foci, nem nézel filmet, másnap meg Pirlo tetekóval a hátadon ülsz le egy vudielen maratonra. :D

Egyelőre ennyi, 2 ember, nem sok, de most csak ennyire futotta.
Következő napokban mindenkit megfigyelek, és elemezni fogok, előveszem a III/3-as múltamat és elemzést írok rólatok.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 19:47:41

Én megvárom amíg Bob mindenkiről leírja, oszt írok majd én is :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 19:42:47

Én addig fórum és éhség sztrájkolok amíg Bob nem jellemez. Amúgy így ez jópofa, majd, ha látok újra rendesen, akkor én is írok a srácokról. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Deus
Boixos Nois

2012.07.31. 19:39:02

Na erre kíváncsi leszek, Bob :D Legfőképpen a pozitív dologra, mert tényleg nem tudom mi a pozitív bennem :oops: :lol: A negatív dologról meg kapásból tudom hogy micsodák.
KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.31. 19:35:34

Na akkor kezdem én, bence barca-t is beleteszem :D És luit is meg Deust is :D
Nyilván miután személyesen nem ismerek senkit nem lehet teljes képet kapni, de azért lelehet szűrni dolgokat.Előre jelzem jó emberismerő vagyok :lol:

V.e.b
+ Irigylem tőled a tudásod :D A filmek terén, meg úgy alapvetően ha jól tudom idősebb is vagy mint én, látszik hogy történelem tanár az eredeti foglalkozásod,Széleskörűen tekintesz a világra és jó gondolataid vannak.
- makacs vagy mint egy öszvér :D Talán abból adódóan, hogy mint írtam tényleg sok mindenhez láthatóan komoly mögöttes tudásod van, s nehezebben fogadod el mások álláspontját

sjd
+ Rohadt jól fogalmazol mostanában :D Nekem személy szerint nagyon tetszik milyen lelkesedéssel veted magad bele a filmek világába.
- Néha kicsit "okoskodónak" tűnik 1-2 hsz-d

miihii (jövőmet kockáztatva :D)
+ Mindenki ősapja :D A nyugtatni vágyó meg nem értett zseni :D Úgy tudom te is idősebb vagy, de mégis minden témakörben mozogsz, a kis "gyerkőcök" mindennapi gondjaival foglalkozol, becsülendő. És személy szerint tök jó dolognak tartom, hogy az alapvető komolyság mindig meg van, de azért a hülyülés van egyből itt vagy, s szellemes hsz-ket írsz
- Mourinho témában mindig összevitatkozunk ::mrgreen: Viccet félre téve, néha az az érzésem túlságosan szenvedélyesen állsz hozzá dolgokhoz, persze értem mint szurkolói mivoltod is erre predesztinál, de néha nagyon elrugaszkodsz a valóságtól.

Game
+ Ha hülyeség elsők között vagy te is :D Nagyon szellemes jó humorú srác vagy, s segítőkész (bár a FA lista elemzést várjuk már egy ideje az NBA topikban :twisted: ). NBA témában irigylésre méltó a tudásod.
- Miami Heat :mrgreen: Viccet félre téve, sokszor úgy érzem rajtad, hogy inkább a többség mellé állsz 1-1 dologban és nem biztos hogy valójában az lenne az igazi álláspontod, de visz az ár, s ha pl hirtelen nagy ekézés megy mondjuk egy bíróval kapcsolatban, írsz pár gondolatot még pluszban, de úgy alapvetően meg objektívan kezelsz mindent.De lehet ez csak lustaság :D

Na ilyesmire gondoltam, rohadt sokan vagytok :lol:
Ez egy első turnus volt, még majd a többiek is terítékre kerülnek, csak most vacsorát kell csinálnom :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.31. 19:26:15

Deus írta: hát ezt kicseszettül hülyeségnek találom.
Bocs, rosszul fogalmaztam, ezek pont ellenpéldák akartam lenni. Így visszaolvasva valóban nem így tűnik, javítottam is.
Johnny Depp esete lebeg mindig a szemeim előtt, aki a "Winona forever"-t alig tudta "Vino forever"-re menteni
TT
Capitá del Barça

2012.07.31. 19:26:08

kár, hogy nincs itt Kash, szegény mi oltást kapna. :twisted:
Válasz küldése