Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és meddig tartana?lui1698 írta:Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
Jelentkezne mindenki aki szeretne, aztán a filmklub mintájára ajánlanánk témát.
Minden vers megírására lenne x idő, és minden kör végén szavaznánk.
Pontoznánk a körök végleges állását, mondjuk f1-es mintára.
Na.lui1698 írta:Ha már így dúl a komolyság:
Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránk fér, mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
Csapassuklui1698 írta:Ha már így dúl a komolyság:
Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránkfér mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
Rá kell csapni a gyerek szájára, egy nagy büdös ponttyal (keressük a kifejezés eredeti használóját, megfejtéseiteket küldjétek el sms-ben az 555-01234-es számra. a helyes megfejtők között egy Best of Pataki cd-t sorsolunk ki, valamint egy szerencsés nyertes személyesen tölthet el egy gyertyafényes vacsorát az énekessel a makói Pityóka kocsmában).Bob_Marley írta:- Mostanában te is rászoktál a káromkodásra itt a fórumon, rendben az érces humor néha ezt megköveteli, de kicsit átestél szerintem a ló túloldalára párszor mostanában
én a valagamra nyomatok egy "only exit" feliratot,csak nem tudom milyen helyzetben osztom meg a szépséget a közönséggellui1698 írta:Az én haveromnak van egy "ÜSS" az egyik öklén és egy "1972" a másikon. Valamint 9 különféle női név az alkarján, egy "Köszi mama" felirat a vállán, és egy "Gyuros, boxszos" a mellkasán.
Komoly rész: ismerek olyat akinek a homlokán (tényleg) egy skorpió van (kajakra!!!). Picit cink csak.
Komámnak meg ez:
Non est volentis, neque currentis, sed miserentis Dei.
Ez magyarul annyit tesz:
Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené.
Nem tudom hány éves vagy, de ez a felirat kérdéses pl 10 év múlva így lesz-e. Persze te dolgod, de az idézetek azok, amiket a legnagyobb odafigyeléssel kell megválasztani!FtcSikiHun írta:
A tetkóhoz még: köszi a véleményeket, konkrétan a vádlimra gondoltam egy 'I still believe in dreams' feliratot. Előtte lehet megpróbálom hennával odaíratni, hogy hogy nézne ki.
Bocs, rosszul fogalmaztam, ezek pont ellenpéldák akartam lenni. Így visszaolvasva valóban nem így tűnik, javítottam is.Deus írta: hát ezt kicseszettül hülyeségnek találom.