Bár utálom a kétkezi munkát,de a rímek faragásába belenéznék én is,hisz am is minden szavam arany...meg néhány Petőfi
1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui
5; soadroli
6; Bob_Marley
7. FTCSikiHun
8. miihii
Lui főszervezőnek figyelmébe:
-a témák megválasztásánál legyen vmi határ. Mondjuk a fluxuskondenzátorról nem biztos,h 60 sornál többet tudnék írni
-legyen megadva,h kb milyen terjedelem legyen,de legalább egy minimum.
-itt is lehetne egy hét a limit,időhiány bármikor felléphet és ki tudja a lelkesedés mennyire tart ki élesben,pláne ha kétnaponta van váltás.
Am még adós vagyok a Bob-projekttel is,de igazából egy-két versenyzőről gondoltam már ki néhány gondolatot,de le is lettek lőve
Azért h ne szaporítsam a hsz-eimet,beírom ide egybe:
Lui:
+ Eszméletlen nagy forma vagy,nálam már címvédő Év fórumozója lennél. Szal maxi respekt a vakerodért,epic szövegeket tolsz az arcunkba.Így tovább!
- Óriási negatívum nálad,h nem igazán tudok ilyet írni rólad

Nem nagyon vettem észre olyat nálad,rajtad,amibe bele tudnék kötni vagy ilyesmi.Uh legyen ennyi elég
Bob:
+ Te is felnősz a feladathoz,ha marhulásról van szó,ezt nagyra értékelem,mert a jó hangulat egy nagyon fontos tényezője a fórumos közösségnek.Amellett,h kiállsz az elveid és az emberek mellett,nagy szereped van a közösség építő jellegű összefogásában,szal hasznos tagja vagy a fórumnak.
- Ez a faramuci filmes bekötésed,amiről messze földön híres lettél már

De ez sem gáz,mert ugye ízlések és pofonok,csak hát írnom kellett vmit ide is
Messideco:
+ Te is aktívan részt veszel a barmulásban,ez meg abszolút jó pont.Te is elég élénken ott vagy minden topicban és kultúráltan fogalmazol és ez az esetleges viták során sincs másképp,ami szintén erény.Emelem kalapom a könyves,filmes terveid előtt,láttam milyen listát állítottál fel magadnak,nem hagyod nyugodni az agyad

- Ezzel kapcsolatos a negatív rész is,amit szintén említettek.Ugye ez a csapongás.Nagy fába vágtad a fejszéd ennyi művel,de még inkább azért,mert azonnal akarod az egészet és amikor kezdesz "besavasodni",akkor meg ugye a dobom a francba dolog.Aztán egyet alszol rá és mégis tovább.Szóval na,oszd be és uralkodj

Lassan olvass,tovább érsz
Kb ennyit tudtam összeszedni így elsőre.
miihii
+ Mindenki ősapja

+
S.Agüero
+ Az eurobarca első gyermeke

=
Lüke,én vagyok az apáááád