Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ezt kicseszettül hülyeségnek találom. Mi van ha szakítasz vele, azt szerelmes leszel egy másik csajba. Amaz meg kérdezni fogja hogy kicsoda a karodon...... Soha nem értem azokat akik párjuk nevét tetoválják fel... Semmi se tart örökké.sjd írta:illetve valami olyat, ami sokat jelent számodra és nem fogsz megbánni (barátnő neve, Alekosz-idézet, Barcelona-címer).
Mondjuk komolyra fordítva tőlem is oké,bár így első blikkre nem igazán tudom milyen konstruktív dolgokat tudnék írni. Uh én is várom a Bob-os jégtörő post-otkanty írta:Tőlem mehet, de Te írj elsőnek, lássuk, hogy képzelted el. Megsértődés tuti nem lesz, mert nekem nincs negatív tulajdonságom.![]()
Ha többiek nincsenek benne, akkor pü-be is jöhet, aztán én is válaszolok a szerelmes leveledre.
Én benne lennék, már nekem is volt ilyen gondolatomBob_Marley írta: Szóval ez mehet?
Én is azon táborba tartozom aki soha nem csináltatna tetkót. Elképzelhető hogy a szülői neveltetés az oka. Ugyanakkor engem nem is zavarnak azok akik tetováltatnak. Ha értelmesen csinálják! Szóval ez önkifejezés mód. Van egy nézeted aminek van egy szimbolúma stb... magadratetováltatod az tök baró. De ezek a baró kínai/japán minták amiről foggalma nincs mit jelent, mellette egy indián meg egy okkult motívum, na azoktól kikészülök. Rengeteg embernek van és jól áll, de a sztereotípia is érthető némileg.Gareth Tello írta:Abszolút rajtad múlik, egyéntől függ, én speciel sosem csináltatnék, de ha szeretnéd, hajrá.
A sportolók közül jó néhányan túlzásba viszik a tetkókat, szerintem undorító, amikor már az egész karja full fekete, vagy éppen színes. Viszont ha pl. a felesége vagy a gyerekei neve van rajta, nem igazán nagy méretben, az már érthetőbb.
A lényeg, ahogy írtad, hogy ne valami baromság legyen. Olyan a jó, amit idősebb korodban is büszkén viselsz.
Kezdlek követni. Itt sem hagylak nyugtonGame90 írta:
Ja, beszabadultam a twitter világába. Alap dolgokat elkezdtem követni (SkySports, szcsaba, Fabregas, Slither, Eazzystb.), arra lennék kíváncsi, hogy a focista/kosaras körökből ill. a hírportálok (BBC nekem sok) közül melyikeket érdemes követni? Olyan emberkék nem érdekelnek, akik csak azt írják ki, hogy good morning meg practice
![]()
Bob, te fent vagy? Wojnarowski-hoz hasonló hiteles emberkét tudnál ajánlani?
Itt nyomom:
https://twitter.com/pcsabi90
Aki esetleg elkezd követni, az ne számítson sok tweet-re, főleg hírek olvasására fogom használni a twitter-t
Akit ajánlhatok:Game90 írta:
arra lennék kíváncsi, hogy a focista/kosaras körökből ill. a hírportálok (BBC nekem sok) közül melyikeket érdemes követni? Olyan emberkék nem érdekelnek, akik csak azt írják ki, hogy good morning meg practice![]()
Abszolút rajtad múlik, egyéntől függ, én speciel sosem csináltatnék, de ha szeretnéd, hajrá.FtcSikiHun írta:sziasztok. az a kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek a tetoválásról? Elég sok sportolón látok mostanában, és én is egy ideje szeretnék, de szerintem csak úgy éri meg, ha van is valami értelme, nem pl. egy sárkányt szúratok oda.
előtte azon gondolkozok, hogy a tervemet megcsinálom hennába, és ha jól mutat, akkor megcsinálom. habár apám nem nagyon preferálja, anyám szerint viszont nem lenne olyan nagy para
én évek óta gondolkodom rajta,de mindig arra jutok,hogy nincs olyan dolog,amely ne múlna el. szóval most lelkesedek valami mintáért,1-2 év múlva gondolom nem. legalábbis eddig így volt. nem tudok semmilyen motívum mellett kitartani évekig,főleg nem 40-50 évig.FtcSikiHun írta:sziasztok. az a kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek a tetoválásról? Elég sok sportolón látok mostanában, és én is egy ideje szeretnék, de szerintem csak úgy éri meg, ha van is valami értelme, nem pl. egy sárkányt szúratok oda.
előtte azon gondolkozok, hogy a tervemet megcsinálom hennába, és ha jól mutat, akkor megcsinálom. habár apám nem nagyon preferálja, anyám szerint viszont nem lenne olyan nagy para
Bocs, csak most néztem be ide.kanty írta:Tehát, ha pl. szeretnéd a vívást vagy a tollaslabdát, akkor azt is néznéd? Ha jól értelek, akkor a (vélt/valós) doppingolás csak egy csepp a pohárba? Elsődlegesen nem nézed, mert nem mozgat meg, plusz még ugye a sok dopping is ott van.Tocy írta:kanty, áthoztam az Olimpiából:
Nyilván igazad van, csak annyi a különbség, hogy a focit szeretem, játszom ( bár már csak 3. sport nálam az amerikai foci és a kosárlabda után... ), valamennyire azért értek is hozzá, míg a vívás, futás nem fog meg egyáltalán. Maga a sport nem érdekel, a sportteljesítmény meg nem érdekes a dopping miatt. Ugyanúgy nyilván a Barcában, az NFL-ben, az NBA-ben is doppingolnak, pl LeBron amikor a Finals Game4 utolsó perceiben begörcsölt a lába, nem Gatorade-t kapott, az biztosCsak ezek a sportok érdekelnek, mert játszom mindegyiket, van kedvenc csapatom, játékosom, stb.
Általában elég kevesen tollas vagy műúszás fanok, csak ha olimpia van és, ha van magyar érdekeltség, akkor azt szokták nézni. A haza miatt, a nemzet miatt. Akkor benned ez nem annyira erős (javítsd ki, ha rosszul következtetek), ez nem gond vagy kritika.
Amerikai focizol?
Rocky 4be is ilyenbe nyomta már(1985).lui1698 írta:Hát nyilván onnan jön, hogy Sly viselt ilyen 86-ban a Kobrában.
Aztán mikor bejött divatba, mi haverokkal egyből így neveztük, hogy "Kobra napszemüveg".
Én is meg voltam gajdulva érte,amikor láttam a filmet,h kell nekem egy ilyen.Akkoriban még nem volt ilyen felkapott,ma meg már zsákszámra lehet kapni.Nekem is volt már pár azóta és jelenleg is van egy tükrösbenlui1698 írta:Hát nyilván onnan jön, hogy Sly viselt ilyen 86-ban a Kobrában.
Aztán mikor bejött divatba, mi haverokkal egyből így neveztük, hogy "Kobra napszemüveg".