Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 19:25:44

Filmklub helyett Balázs-show-t csinálunk, vagy wtf? Bob, most elhúzzuk a falat és tádámm...ott ül Ozsi. Amúgy tőlem mehet :D
Deus
Boixos Nois

2012.07.31. 19:23:11

sjd írta:illetve valami olyat, ami sokat jelent számodra és nem fogsz megbánni (barátnő neve, Alekosz-idézet, Barcelona-címer).
hát ezt kicseszettül hülyeségnek találom. Mi van ha szakítasz vele, azt szerelmes leszel egy másik csajba. Amaz meg kérdezni fogja hogy kicsoda a karodon...... Soha nem értem azokat akik párjuk nevét tetoválják fel... Semmi se tart örökké.

Mellesleg fiad vagy lányod nevét feltetováltatni, az már teljesen korrekt dolog, mert az a véred.

Egyik haverom pl. az 1 éves lányának a kézlenyomatát tetováltatta fel a mellkasára. Ez az ötlet pl. nekem nagyon tetszik. :)
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 19:19:05

Nincs is értelme, mert látom nem csak én vagyok az, akiről nem lehet negatívot írni, mert nincs mit :mrgreen:
Mindenesetre ez hogyan lesz pontosan kivitelezve? Kap mindenki egy listát a jelentkezőkről és egy hete van átgondolni kiről mit? Addig jobban megfigyelheti őket? :-k :D Vagy akik éppen eszedbe jutnak azokról írogatsz?
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 19:18:03

Előre szólok, hogy így is erősen öngyi hangulatom van, mert kihagytál a listáról Bob, így gondold meg miket írogatsz, mert van egy penészes dinnyehéj a szobámba amit nem leszek rest bezabálni, és vérhasban elpusztulni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Deus
Boixos Nois

2012.07.31. 19:17:19

miihii írta:negatívat meg egyszerűen nem lehet rólam írni O:)
Kép
KépKép
miihii
KHAL

2012.07.31. 19:15:51

kanty írta:Tőlem mehet, de Te írj elsőnek, lássuk, hogy képzelted el. Megsértődés tuti nem lesz, mert nekem nincs negatív tulajdonságom. :twisted:
Ha többiek nincsenek benne, akkor pü-be is jöhet, aztán én is válaszolok a szerelmes leveledre. :P
Mondjuk komolyra fordítva tőlem is oké,bár így első blikkre nem igazán tudom milyen konstruktív dolgokat tudnék írni. Uh én is várom a Bob-os jégtörő post-ot ;)
Sértődés részemről sem lesz,mert rohadt jól viselem a pozitív kritikákat,negatívat meg egyszerűen nem lehet rólam írni O:)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 19:12:49

Tőlem mehet, de Te írj elsőnek, lássuk, hogy képzelted el. Megsértődés tuti nem lesz, mert nekem nincs negatív tulajdonságom. :twisted:
Ha többiek nincsenek benne, akkor pü-be is jöhet, aztán én is válaszolok a szerelmes leveledre. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 19:12:43

Bob_Marley írta: Szóval ez mehet? :D
Én benne lennék, már nekem is volt ilyen gondolatom :)
Még ha ki is hagytál a felsorolásból :cry:
miihii
KHAL

2012.07.31. 19:11:24

Bob_Marley írta:
Szóval ez mehet? :D
Nyomasd,nyomassátok.Aztán legalább ki tudunk vágni titeket végre a francba személyeskedésért :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.31. 19:08:39

Ki mit szólna egy kis játékhoz??? :D

Amolyan "csapatépítő tréning" gyanánt vannak itt régóta írogató emberek, s ebben a topikban főleg menni szokott az őrület :D Arra gondoltam, a színvonalat is emelve miután kis elemzések után a hibákra jobban figyelne az ember meg amúgy is jó ha jobban megismerjük a másikat, azok akik szoktak ide írogatni mindenkiről egy pozitív és egy negatív dolgot kellene megfogalmazni és megindokolni.
Nyilván fontos, hogy vegyük komolyan, s nem a "megsértődés" a cél, illetve szerintem van itt olyan kis társaság, aki ezt megfelelően tudja kezelni.

Szóval pár emberről v.e.b, sjd, Game, miihii, sjay, kanty, S.Agüero, Bob_Marley, ozsimiki, Tocy, Mihu 1-1 pozitív és negatív tulajdonság :D
Biztos kihagytam embert, így is ez 11 és azért össze kell szedni a gondolatokat hozzá

Én nem akarom addig elkezdeni, míg nem bólintunk rá, nem fogom koptatni az ujjamat :mrgreen:

Szóval ez mehet? :D
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.31. 18:56:15

Nekem két tetkónak van fenntartva hely a két karomon, az egyikre a leendő együttesem logója fog kerülni, a másikra meg azé a tengerészgyalogos egységé, ahol szolgálni fogok :D Meg előtte még ki kell, hogy gyúrjam magam, szóval még odébb van. Ja meg egy "Remember Sammy Jankis"-t akartam varratni a kezemre, csak ott ugye túlságosan szem előtt van.

Lehetőleg valami olyat tegyél magadra, amit bármikor el tudsz takarni, mert sok munkahelyen nem tolerálják (magyarul ne a fejedre tetováltass), illetve valami olyat, ami sokat jelent számodra és nem fogsz megbánni (barátnő neve, Alekosz-idézet, Barcelona-címer ne legyen). Az meg ne érdekeljen, hogy fog kinézni, ha öreg leszel, nyilván az lesz a legnagyobb problémád időskorodban, hogy amikor 70 évesen félmeztelenre vetkőzöl a strandon, nem fogsz tudni csajokat felszedni, mert elmosódott a tetkód.
Barátom most csináltatott egy félig non-figuratív gitárt a karjára, szerintem nagyon esztétikus + amennyire szeret gitározni, sztem megbánni sem fogja egyhamar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.07.31. 19:24:38-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.07.31. 18:44:07

Gareth Tello írta:Abszolút rajtad múlik, egyéntől függ, én speciel sosem csináltatnék, de ha szeretnéd, hajrá. 8)
A sportolók közül jó néhányan túlzásba viszik a tetkókat, szerintem undorító, amikor már az egész karja full fekete, vagy éppen színes. Viszont ha pl. a felesége vagy a gyerekei neve van rajta, nem igazán nagy méretben, az már érthetőbb.
A lényeg, ahogy írtad, hogy ne valami baromság legyen. Olyan a jó, amit idősebb korodban is büszkén viselsz. :lol:
Én is azon táborba tartozom aki soha nem csináltatna tetkót. Elképzelhető hogy a szülői neveltetés az oka. Ugyanakkor engem nem is zavarnak azok akik tetováltatnak. Ha értelmesen csinálják! Szóval ez önkifejezés mód. Van egy nézeted aminek van egy szimbolúma stb... magadratetováltatod az tök baró. De ezek a baró kínai/japán minták amiről foggalma nincs mit jelent, mellette egy indián meg egy okkult motívum, na azoktól kikészülök. Rengeteg embernek van és jól áll, de a sztereotípia is érthető némileg. :roll: mert rengeteg agyontetovál nem jómunkás ember értelembe vett ...szt létezik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 18:41:41

Game90 írta:

Ja, beszabadultam a twitter világába. Alap dolgokat elkezdtem követni (SkySports, szcsaba, Fabregas, Slither, Eazzy :P stb.), arra lennék kíváncsi, hogy a focista/kosaras körökből ill. a hírportálok (BBC nekem sok) közül melyikeket érdemes követni? Olyan emberkék nem érdekelnek, akik csak azt írják ki, hogy good morning meg practice :D

Bob, te fent vagy? Wojnarowski-hoz hasonló hiteles emberkét tudnál ajánlani?

Itt nyomom:
https://twitter.com/pcsabi90

Aki esetleg elkezd követni, az ne számítson sok tweet-re, főleg hírek olvasására fogom használni a twitter-t :)
Kezdlek követni. Itt sem hagylak nyugton :P. Én konkrétan semmit sem írok ki, én sem vagyok kíváncsi számomra érdektelen emberek reggelijére, kakálására stb.

Én akiket követek:
kosarasok:
James, Wade, Shaq, Rondo, Anthony Davis (ő elég aktív), Paul, Harden, Durant(ő elég jó arc), Stou, Nash, Gasol.
Foci: itt Rooney és Balotelli aki szerintem érdekesebb.
Tőrös Balázst ki ne hagyd, kezdő5-t sem.

Az is igaz, hogy én nem vagyok annyira twitter fan. 2-3 naponta lépek fel, tehát nekem majdnem mindenki képes újat mondani.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 18:40:11

Game90 írta:

arra lennék kíváncsi, hogy a focista/kosaras körökből ill. a hírportálok (BBC nekem sok) közül melyikeket érdemes követni? Olyan emberkék nem érdekelnek, akik csak azt írják ki, hogy good morning meg practice :D
Akit ajánlhatok:
Louis Saha, Rio Ferdinand, Rooney, RvP, Michael Owen, Dwayne Wade, Freddy Adu, Marcus Beasley (utóbbi 2t nem tudom ismered-e), Heitina, Phil Neville, Agüero, Cissé, Kompany.
Biztos kihagytam most még párat, majd többiek is eligazítanak :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.31. 18:38:09

Beszabadult a twitter világába, de azért már postolgat is :D

https://twitter.com/sbnation
https://twitter.com/LarryCoon
https://twitter.com/hoopshype
https://twitter.com/SpearsNBAYahoo
https://twitter.com/johnhollinger
https://twitter.com/AlexKennedyNBA
https://twitter.com/daldridgetnt
https://twitter.com/WojYahooNBA
https://twitter.com/cnnbrk

Én ezeket olvasom, ebből az SBnation meg a hoopshype just for fun jelleggel, híreket meg a CNN-ről szoktam ovlasgatni

A többi szakértő, s megbízható források NBA-vel kapcsolatban.

Kosarasok közül érdemes Love-Hardent kö9vetni Olimpia alatt postolgatnak rendesen. (ha már játszani nem játszanak :mrgreen:) Meg Durant is.

Itt vannak az NBA játékosok felhasználói:
http://hoopeduponline.com/2009/03/30/a- ... n-twitter/
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.31. 18:29:18

1-2 éve már én is tervezek egy tetoválást, de addig még sosem jutottam el, hogy na, akkor holnap bemegyek egy szalonba :)

Ja, beszabadultam a twitter világába. Alap dolgokat elkezdtem követni (SkySports, szcsaba, Fabregas, Slither, Eazzy :P stb.), arra lennék kíváncsi, hogy a focista/kosaras körökből ill. a hírportálok (BBC nekem sok) közül melyikeket érdemes követni? Olyan emberkék nem érdekelnek, akik csak azt írják ki, hogy good morning meg practice :D

Bob, te fent vagy? Wojnarowski-hoz hasonló hiteles emberkét tudnál ajánlani?

Itt nyomom:
https://twitter.com/pcsabi90

Aki esetleg elkezd követni, az ne számítson sok tweet-re, főleg hírek olvasására fogom használni a twitter-t :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.31. 17:05:19

Gareth Telloval értek egyet, ha szeretnél csináltass, de vállald a következményeit.Illetve daffy gondolatát is ideveszem, hogy ezt egy életen át hordod, meg munkahely, meg majd 70 évesen szétvarrt kézzel, háttal elmész az unoka ballagására, szép lenne...

Én is utálom a tetoválásokat, meg a piercingeket is, klasszikust idézzek Isten annyi lukat teremtet ránk amennyi kell, pont!

De tényleg ha úgy gondolod csináltass, csak ne feledd leszel még 60-70 éves (Isten adja hogy több is :D) ráncosan, kicsi sörhassal s majd mondhatod az unokáknak milyen oktondi voltál fiatalkorodban, csak már késő lesz.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.31. 11:11:02

FtcSikiHun írta:sziasztok. az a kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek a tetoválásról? Elég sok sportolón látok mostanában, és én is egy ideje szeretnék, de szerintem csak úgy éri meg, ha van is valami értelme, nem pl. egy sárkányt szúratok oda.

előtte azon gondolkozok, hogy a tervemet megcsinálom hennába, és ha jól mutat, akkor megcsinálom. habár apám nem nagyon preferálja, anyám szerint viszont nem lenne olyan nagy para
:D
Abszolút rajtad múlik, egyéntől függ, én speciel sosem csináltatnék, de ha szeretnéd, hajrá. 8)
A sportolók közül jó néhányan túlzásba viszik a tetkókat, szerintem undorító, amikor már az egész karja full fekete, vagy éppen színes. Viszont ha pl. a felesége vagy a gyerekei neve van rajta, nem igazán nagy méretben, az már érthetőbb.
A lényeg, ahogy írtad, hogy ne valami baromság legyen. Olyan a jó, amit idősebb korodban is büszkén viselsz. :lol:
daffy
Madridista

2012.07.31. 11:07:51

FtcSikiHun írta:sziasztok. az a kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek a tetoválásról? Elég sok sportolón látok mostanában, és én is egy ideje szeretnék, de szerintem csak úgy éri meg, ha van is valami értelme, nem pl. egy sárkányt szúratok oda.

előtte azon gondolkozok, hogy a tervemet megcsinálom hennába, és ha jól mutat, akkor megcsinálom. habár apám nem nagyon preferálja, anyám szerint viszont nem lenne olyan nagy para
én évek óta gondolkodom rajta,de mindig arra jutok,hogy nincs olyan dolog,amely ne múlna el. szóval most lelkesedek valami mintáért,1-2 év múlva gondolom nem. legalábbis eddig így volt. nem tudok semmilyen motívum mellett kitartani évekig,főleg nem 40-50 évig.
ha te igen,az dicséretes.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.31. 10:56:41

sziasztok. az a kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek a tetoválásról? Elég sok sportolón látok mostanában, és én is egy ideje szeretnék, de szerintem csak úgy éri meg, ha van is valami értelme, nem pl. egy sárkányt szúratok oda.

Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.30. 21:50:46

kanty írta:
Tocy írta:kanty, áthoztam az Olimpiából:

Nyilván igazad van, csak annyi a különbség, hogy a focit szeretem, játszom ( bár már csak 3. sport nálam az amerikai foci és a kosárlabda után... ), valamennyire azért értek is hozzá, míg a vívás, futás nem fog meg egyáltalán. Maga a sport nem érdekel, a sportteljesítmény meg nem érdekes a dopping miatt. Ugyanúgy nyilván a Barcában, az NFL-ben, az NBA-ben is doppingolnak, pl LeBron amikor a Finals Game4 utolsó perceiben begörcsölt a lába, nem Gatorade-t kapott, az biztos :D Csak ezek a sportok érdekelnek, mert játszom mindegyiket, van kedvenc csapatom, játékosom, stb.
Tehát, ha pl. szeretnéd a vívást vagy a tollaslabdát, akkor azt is néznéd? Ha jól értelek, akkor a (vélt/valós) doppingolás csak egy csepp a pohárba? Elsődlegesen nem nézed, mert nem mozgat meg, plusz még ugye a sok dopping is ott van.

Általában elég kevesen tollas vagy műúszás fanok, csak ha olimpia van és, ha van magyar érdekeltség, akkor azt szokták nézni. A haza miatt, a nemzet miatt. Akkor benned ez nem annyira erős (javítsd ki, ha rosszul következtetek), ez nem gond vagy kritika.

Amerikai focizol?
Bocs, csak most néztem be ide.

Pontosan, ha alapvetően érdekelne pl a tollaslabda, akkor magát a sportot szeretném, lenne olyan személy, akiért szorítanék stb. De mivel abszolút nem mozgat meg, ezért nem nézem, az meg nekem nem elég indok, hogy ez Olimpia, és hogy most akkor ez meg az.

Igen, csak azért nem fogom nézni a tollaslabdát, mert egy magyar is érdekelt benne. Elolvasom a híreket, ha érmet nyerünk, annak persze örülök, büszke vagyok, de ennyi.

Igen, hobbiszinten amerikai focizok is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.30. 21:48:17

Én is tanultam valamit, hogy ez más körökben Cobra :D Bár nem ismerem azt a filmet, de nyilván logikus volt, hogy Stallone miatt.De mint írtam alapból a vadászpilóták sisakja is ilyen alakú, azok meg már második VH-ban is ilyenek voltak, legyen Cobra -pilóta napszemcsi :D
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.30. 21:45:43

Nincs nekem amúgy vele semmi bajom, mert nem néznek ki rosszul, de tényleg szinte nincs is másmilyen. Kb. 80% ilyen a boltokban.
Ja meg láttam egy Leon a profisat is, na azt egyszer poénból megveszem tuti. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.30. 21:45:13

lui1698 írta:Hát nyilván onnan jön, hogy Sly viselt ilyen 86-ban a Kobrában.
Aztán mikor bejött divatba, mi haverokkal egyből így neveztük, hogy "Kobra napszemüveg". :lol:
Rocky 4be is ilyenbe nyomta már(1985).
Na, de ma is tanultam valamit, ezzel a pilóta szemüveggel. Csak pozitív hatással vagytok rám. 8)
miihii
KHAL

2012.07.30. 21:44:26

lui1698 írta:Hát nyilván onnan jön, hogy Sly viselt ilyen 86-ban a Kobrában.
Aztán mikor bejött divatba, mi haverokkal egyből így neveztük, hogy "Kobra napszemüveg". :lol:
Én is meg voltam gajdulva érte,amikor láttam a filmet,h kell nekem egy ilyen.Akkoriban még nem volt ilyen felkapott,ma meg már zsákszámra lehet kapni.Nekem is volt már pár azóta és jelenleg is van egy tükrösben 8)
Válasz küldése