Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Poeta del Barça?lui1698 írta:Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
Jelentkezne mindenki aki szeretne, aztán a filmklub mintájára ajánlanánk témát.
Minden vers megírására lenne x idő, és minden kör végén szavaznánk.
Pontoznánk a körök végleges állását, mondjuk f1-es mintára.
A legvégén összesítenénk és a győztes meg mondjuk kapna valamilyen rangot. (mondjuk ez nem rajtunk áll)
2. Tocykanty írta:Én benne vagyok ez így jó lenne. Amúgy nem igazán rímfaragok, de félig komolyan ez is elmenne.lui1698 írta:Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
Úgyhogy:
1.kanty
Én benne vagyok ez így jó lenne. Amúgy nem igazán rímfaragok, de félig komolyan ez is elmenne.lui1698 írta:Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
és meddig tartana?lui1698 írta:Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
Na.lui1698 írta:Ha már így dúl a komolyság:
Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránk fér, mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
Csapassuklui1698 írta:Ha már így dúl a komolyság:
Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránkfér mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
Rá kell csapni a gyerek szájára, egy nagy büdös ponttyal (keressük a kifejezés eredeti használóját, megfejtéseiteket küldjétek el sms-ben az 555-01234-es számra. a helyes megfejtők között egy Best of Pataki cd-t sorsolunk ki, valamint egy szerencsés nyertes személyesen tölthet el egy gyertyafényes vacsorát az énekessel a makói Pityóka kocsmában).Bob_Marley írta:- Mostanában te is rászoktál a káromkodásra itt a fórumon, rendben az érces humor néha ezt megköveteli, de kicsit átestél szerintem a ló túloldalára párszor mostanában
én a valagamra nyomatok egy "only exit" feliratot,csak nem tudom milyen helyzetben osztom meg a szépséget a közönséggellui1698 írta:Az én haveromnak van egy "ÜSS" az egyik öklén és egy "1972" a másikon. Valamint 9 különféle női név az alkarján, egy "Köszi mama" felirat a vállán, és egy "Gyuros, boxszos" a mellkasán.
Komoly rész: ismerek olyat akinek a homlokán (tényleg) egy skorpió van (kajakra!!!). Picit cink csak.
Komámnak meg ez:
Non est volentis, neque currentis, sed miserentis Dei.
Ez magyarul annyit tesz:
Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené.
Nem tudom hány éves vagy, de ez a felirat kérdéses pl 10 év múlva így lesz-e. Persze te dolgod, de az idézetek azok, amiket a legnagyobb odafigyeléssel kell megválasztani!FtcSikiHun írta:
A tetkóhoz még: köszi a véleményeket, konkrétan a vádlimra gondoltam egy 'I still believe in dreams' feliratot. Előtte lehet megpróbálom hennával odaíratni, hogy hogy nézne ki.