Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aaz betegTim írta:A mérőszalaggal meg azt méred milyen mélyen alszol?
Én volnék valóban az a szép szál dalia!Tim írta: És ki ez a legény itt az orgona bokor alatt? Csak nem te?! A mérőszalaggal meg azt méred milyen mélyen alszol?
És ki ez a legény itt az orgona bokor alatt? Csak nem te?! A mérőszalaggal meg azt méred milyen mélyen alszol?VIII.Henrik írta:És így hordják azok, akik igazán és kő keményen dolgoznak: így
Ja az volt rajtam. Hogy emlékszik, hmm.kovinho írta:Fórumtalin is ez volt rajtad, nem?
Mármint a sapka...
Csinik vagytok, FŐLEG TE, de a barátnőd se rossz fehérbeSzandi írta:Nemhát. Az igazi "rajok" így hordják:Tim írta: Második elmélet:nem csak rapperek hordhatnak bézból sapit!
.
http://kepfeltoltes.hu/080212/M_solat_- ... es.hu_.jpg
Nemhát. Az igazi "rajok" így hordják:Tim írta: Második elmélet:nem csak rapperek hordhatnak bézból sapit!
.
Nyereményt hol kell átvenniTim írta: Tehát ön nyert!!
Inkább hardcore.. de a punkhoz is elég sok közük van.Chris0527 írta:
Lehet hülyének néztek de az nem egy punk zenekar?
Ezzel én is így vagyok, mármint, hogy enyhén szólva kicsit sem érdekel mások véleménye, ők se jobbak nálam, elfogadom, ha valakinek nem tetszik rajtam valami, de nem fogok a kedvükért változtatni.Chris0527 írta:Őszintén lesza... h ki mit gondol rólam mint Drigonak is meg van a véleménye az utcán járkáló embereknek úgy nekem is....
Lehet hülyének néztek de az nem egy punk zenekar? Am én is úgy válogatom a cuccaim h ne lássam azokat vissza pl a városban igen kevés a ZY ezért is és persze mert megtetszett azért hordok ilyeneket. Őszintén lesza... h ki mit gondol rólam mint Drigonak is meg van a véleménye az utcán járkáló embereknek úgy nekem is....Tim írta:suicidal tendencies
Csak hogy én is hozzátegyek valamit..G-Jay írta: Kendőt a sapka alá am nem 50cent hanem Eminem vette először, legalábbis ő vitte a tv-be, de ez tök mind1!
Ennek az egésznek a háttere hogy voltak akiknek nem tetszett a sima Nike, Adidas stb jel a sapin és a hova tartozásukat(lásd:NY ugye bár Yankees jele de a keleti partot szimbolizálja vagy LA ami meg nyugat...)mutatja... én nem tartom magam kifejezetten egyik oldalra se ezért nem is igazán vennék fel NY vagy LA vagy A sapikat...de az hogy nekem van egykét ZY sapim az azért van mert tetszenek ezek és mert szeretem őket hordani...én sem tartom magam divatembernek tehát ha kimegy majd a divatból(mert minden bizonnyal kifog) akkor sztem ugyan úgy hordani fogom őket és nagyon nem fog érdekelni hogy ki mit mond rá....hortam én régen szükebb gatyákat is de azok nem tetszettek így váltottam(bár megjegyzem nem hordom a térdemnél az ülepem) és egyszerű farmerokban járok amik bár követik a trendet nem azért vannak mert trendik....grecki írta:A másik pedig, és ez tudom, hogy általánosítás, de:
A srácok 90% NY Yankees sapit hord. De miért? Te például láttál már akár egy baseball meccset is? Mondom, általánosítás, de lefogadom, hogy a pubik jó nagy hányada azt se tudja, hogy eszik -e vagy isszák a Yankeest.