Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:06:32

Cigi:

17 évesen nem cigizek. Többet nem tudok róla írni, lényeg, h plusz egy nem cigizős... :mrgreen:

Alkohol:

Sört nem nagyon szertem, ilyenkor nyáron nekem fröccs az, ami hűsít és jó is, ha alkoholt iszok. Persze sört is megiszom, ha muszáj, de attól inkább tartózkodom. Ja, meg gin tonic ami még jó hűsítőnek! Páleszt nem nagyon szeretem, de egy idő után már tökmindegy mit iszik az ember... vodkát sem szeretem alapból, de általában egy idő után már aztis megiszom. Vágok egy nagyon fanyarú pofát milyen sz@r, de megiszom :D De alapból kerülöm...
Alkoholhoz mág annyit, én szerencsére eléggé jól bírom a piát. Mások már készen vannak sokszor én meg mondanám, h akkor kezdjünk most már tényleg inni... :mrgreen:
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.12. 15:04:44

Eddig a nem dohányzók vezetnek 13-3-ra. Tűrhető arány, nem is gondoltam volna. :shock:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:03:50

MichaaBee írta:
Rinku írta:A pipázást viszont ajánlom mindenkinek, egy kellemes, szűrt, hűs füstöt szívsz be, tök jó kis csinos karikákat lehet eregetni vele, egy nyugis, baráti kör elengedhetetlen kelléke. Egyáltalán nem addiktív és elenyésző mennyiségű káros anyag van benne, pont a nagy fokú dohányszűrés miatt. Nem kell elhinni a tévhiteket, ezek csakis a hülye embereknek vannak kitalálva.
Nekem kémikusok mondták, hogy nem tévhit az, legalább olyan káros a vízipipa, mint a cigi. Nem emlékszem a teljes sztorira, az a lényege, hogy másképp és más anyaggal károsít, de minimum ugyanannyira veszélyes. Szóval ha tetszik, szívjad nyugodtan, de szerintem másnak ne ajánld nagyon. :)
Biztos hogy a vízipipára gondolt Rinku? Mert a sima pipára is ezek jellemzőek, legalábbis faterom ezt mondta, ezért én is kipróbáltam, viszont a cigarettát még soha.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.12. 15:03:35

Rinku írta:Idén szilveszterkor szívtam először bele egy szivarba - azért na, a szivar az magasan egy holmi szál cigaretta felett áll, gondoltam kipróbálom.
miért állna a szivar egy cigaretta felett? ez is csak egy hülye sztereotípia, hogy az milyen marha elegáns, meg az "elit" cigarettája.

amugy érdekes, sztem aki sokáig dohányzik, annak furcsa szivar, nehéz nem letüdőzni. :lol:

a pipa viszont klassz, azt toltam 1-2 évig, de aztán azt is elkezdtem letüdőzni. nah az már úgy nem klassz. :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.12. 15:01:08

Nekem is no cigi :D
Utoljára a Chelsea-meccs után tudtam elszívni egy fél szálat. Általában az első slukkot leveszem, a második már úgy megköhögtet, h köpöm ki tüdömet. De ez a páratlan esemény csak max két-három havonta fordul elő.
Kép
"And my heart will leave you never."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:00:29

Rinku írta:A pipázást viszont ajánlom mindenkinek, egy kellemes, szűrt, hűs füstöt szívsz be, tök jó kis csinos karikákat lehet eregetni vele, egy nyugis, baráti kör elengedhetetlen kelléke. Egyáltalán nem addiktív és elenyésző mennyiségű káros anyag van benne, pont a nagy fokú dohányszűrés miatt. Nem kell elhinni a tévhiteket, ezek csakis a hülye embereknek vannak kitalálva.
Nekem kémikusok mondták, hogy nem tévhit az, legalább olyan káros a vízipipa, mint a cigi. Nem emlékszem a teljes sztorira, az a lényege, hogy másképp és más anyaggal károsít, de minimum ugyanannyira veszélyes. Szóval ha tetszik, szívjad nyugodtan, de szerintem másnak ne ajánld nagyon. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.12. 14:46:00

lui1698 írta:
kanty írta:Se cigi, se pia, se kávé.
Se egy igaz szó. :mrgreen:

Amúgy dekkel én úgy vagyok, hogy nem, de 4-5 sör után előbújik belőlem a kéregető kcsög és jön az "aggyá má egy szálat" mondat. Ez soha nem jó.... :D
Halál komolyan írtam. :P :)

Csak friss forrásvizet iszok, esetleg néha otthoni gyümölcsből frissen facsart gyümölcslevet.ezt nem.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rinku
Director del Fútbol

2012.05.12. 14:45:16

20. évemet töltöttem idén januárban, egyszer sem szívtam még bele egy cigarettába sem. Vizipipázni viszont nagyon szeretek, bár a kettő össze sem hasonlítható egymással. Hiába szoktunk pöfékelni, nem tartom magam dohányosnak, ég és föld a különbség a két dolog között. Idén szilveszterkor szívtam először bele egy szivarba - azért na, a szivar az magasan egy holmi szál cigaretta felett áll, gondoltam kipróbálom :) - de olyan érzés volt, mint amikor odaég a dohány a pipán és veszettül kaparta a torkomat, így annál a szippantásnál meg is álltam.

Soha nem tervezem kipróbálni a cigit, marhaság. A pipázást viszont ajánlom mindenkinek, egy kellemes, szűrt, hűs füstöt szívsz be, tök jó kis csinos karikákat lehet eregetni vele, egy nyugis, baráti kör elengedhetetlen kelléke. Egyáltalán nem addiktív és elenyésző mennyiségű káros anyag van benne, pont a nagy fokú dohányszűrés miatt. Nem kell elhinni a tévhiteket, ezek csakis a hülye embereknek vannak kitalálva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2012.05.12. 14:47:07-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.12. 14:43:16

kanty írta:Se cigi, se pia, se kávé.
Se egy igaz szó. :mrgreen:

Amúgy dekkel én úgy vagyok, hogy nem, de 4-5 sör után előbújik belőlem a kéregető kcsög és jön az "aggyá má egy szálat" mondat. Ez soha nem jó.... :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.12. 14:40:38

Se cigi, se pia, se kávé.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
TT
Capitá del Barça

2012.05.12. 14:35:01

Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.

Én személy szerint nem dohányzom, de tényleg nem. Kb 5 vagy 6 éve történt, 18 éves voltam, egy buliba elszívtam fél doboz cigit. Azóta (és előtte sem) semmi.
én aznap szívtam bele párat egy szálba, amikor betöltöttem a 18at, na mondom kíváncsi vagyok, hátha egy kis örömforráshoz jutok. :) először majdnem megfulladtam, aztán elszédültem (ami azért kellemes volt). ennyi? ez mind? :D nem kell, azóta sem nyúltam hozzá, drága is, meg büdös leszek tőle ami szerintem a legrosszabb. sőt, nem utolsó sorban fizikálisan is tönkre vágna, lihegni meg nem akarok már húsz évesen. nem tagadom párszor agyaltam rajta még utána is, hogy kipróbálom még 1x, de félek abból nem csak tesztelés lenne. szóval +1 strigula az ellenzők táborába! :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.12. 14:30:01

Én is dohányzom cirka 7-8 éve napi féldoboz kb, viszont számomra fizikai szenvedély jelent.Utálom a bűzét, a cigifüstöt, de egyszerűen egy jó kajálás után jólesik elfüstölni, fogni, gondolkozni közben.
Én is próbáltam leszokni fél év volt a max füstmentesen, rágóval pótoltam a hiányát, most meg ott tartok egy csomag rágót simán elpuffantok s mellette dohányzok :D De érdekes, mert a kávéról meg simán leszoktam, pedig több mint 10 évig napi rendszerességgel 2-3 csésze kávé, s szó szerint felkeltem egyik nap, s letettem a bögrét, ennek több mint 1 éve, s azóta sem ittam kávét.
Lehet cigivel is ezt kellene, de még nem jutottam el idáig agyban.
Kép
Kép
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.12. 14:27:51

Initom írta:16 vagyok. még ki sem próbáltam :) nem is akarom,és szerintem nem is fogom.
ez egyébként érdekes téma. A korosztályomban 10/5 tuti cigizik.
Igen, ez tényleg nagyon durva. És gyakorlatilag ahogy kiérnek a szabad levegőre, mert suliban ugye egész nap nem tudnak (bár megtalálják a módját). Mikor 15 éves voltam, a focicsapatunk egyik edzésén figyeltem meg, hogy 11-en voltunk ott, abból én voltam az egyetlen, aki nem ment el edzés után elszívni egy cigit. Van olyan osztálytársam, aki 11 évesen kezdte el, azóta napi egy doboz. Kegyetlen pénzeket beleölnek, nem is tudom felfogni. Nem is szeretném kipróbálni soha.
csabooo
Capitá del Barça

2012.05.12. 14:27:35

18 vagyok, nem cigizek ;) 1x probáltam ki, szívtam kb 3-4 snukkot, azztán elég is volt belőle :)
Barça,Barça,Baaarça!!!
kilibarca
Capitá del Barça

2012.05.12. 14:27:22

Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
Egyszer se gyújtottam rá pedig elég sokszor lett volna rá lehetőségem. Meg mondogatták hogy próbáljam ki. Mindig azt szoktam kérdezni "mondj egy érvet miért kellene kipróbálnom? Káros , drága és büdös mi benne a jó? " ez után igazat adnak nekem általában és mondják hogy le kellene szokni de nem tudnak. (23)
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.12. 14:26:40

Az alkohol témába vágva: tegnap volt lehetőségem vérnarancs-pálinkát inni/kóstolni. Ilyen finom páleszt nem kapott még száraz torkom. Kóstolta már valaki?
Fuc*k off Madrid!
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.12. 14:21:43

Én se cigizek, a szagától is undorodom :D
Kép
miihii
KHAL

2012.05.12. 14:21:35

visca el barca írta:
a pálinka mellett amugy a fröccsöt sem bírom meginni. egyszerűen "rossz" az íze :lol: pfej :lol:
visca el barca írta:
15 éve dohányzom, hol kisebb, hol nagyobb intenzitással, de napi fél doboz a max.

néha elgondolkodom h le kellene szokni, de ennél tovább még nem jutottam :D
Látom egy ivásúak-szívásúak vagyunk :mrgreen:

Én is cirka 15 éve füstölök,olyan 3/4 dobozzal naponta.

Többször matekoztam rajta,h le kéne tenni,de ugyanígy megmaradt (futó) gondolati szinten.

Pedig kezdi gallyra vágni az erőnlétem,már érezhetőek a hatásai rendesen.Hamar savasodok sport közben,meg kicsit magasabb már a negyedik is :D

A magam részéről,tapasztalatból mondom/kérem/ajánlom/javaslom,h senki ne próbálja ki,ha egy mód van rá!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.12. 14:16:19

Én személy szerint nem dohányzom, de tényleg nem. Kb 5 vagy 6 éve történt, 18 éves voltam, egy buliba elszívtam fél doboz cigit. Azóta (és előtte sem) semmi.
16 vagyok. még ki sem próbáltam :) nem is akarom,és szerintem nem is fogom.
ez egyébként érdekes téma. A korosztályomban 10/5 tuti cigizik.
Abi & Tito
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.12. 14:13:17

15 éve dohányzom, hol kisebb, hol nagyobb intenzitással, de napi fél doboz a max.

néha elgondolkodom h le kellene szokni, de ennél tovább még nem jutottam :D

pedig jo lenne, mert elég vékony testalkatú vagyok, jo lenne híznom, és miután soha, semmilyen módon nem sikerült eddig, ha leszoknék talán menne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.12. 14:09:18

Se cigi, se nafta. A felszabadult érzést az esti meccsek okozzák ;)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.05.12. 14:03:42

Én soha egy szálat nem szívtam még. Kínáltak már, de sose kértem, bármennyire kinéztek miatta. Egyszerűen undorodom a bűzétől, erre rájön még az egészségkárosító hatása is, háát, kösz nem! :) Ki se próbálom inkább.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
vargaakos
Capitá del Barça

2012.05.12. 14:01:27

Én nem dohányzom és soha nem is gyújtottam még rá. (19 éves vagyok) Annak ellenére hogy anyukám rendszeresen dohányzik, apukám is dohányzott régebben. Ismerőseim között is sokan vannak, de engem egyáltalán nem vonz(ott). Nem is szeretném semmikor kipróbálni.

Szerk:
Alkohol témához:
A jó pálinka a legjobb, falusiként sokfélét kóstolhattam már. :D Legutóbb ballagómon 13 éves körtét ittunk, az igazán jó volt. De persze van számtalan rossz is. Azt mondják hogy egy kis szilvalekvár és kevés méz remek ízt ad a szilvapálinkának. (ilyet még nem kóstoltam, de most készül ilyen is :D)
Bor: félédes vörös+ kóla kombinációt szoktam noname borokkal :D De ha lehetőségem lesz fogok többfélét kóstolni. :D
Sör: nem szeretem mert keserű, az ízesített söröket megiszom ha nagyon szomjas vagyok, mert attól már nem leszek:D
Még rövidekből a vilmost szeretem az íze miatt, másfélét nem is szoktam. A legrosszabb szerintem ízre ami a vodkánál is rosszabb az a Martini (az átlátszó), az vmi nagyon rossz. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vargaakos 2012.05.12. 14:06:11-kor.
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.05.12. 14:00:46

17 vagyok, életemben kétszer dohányoztam, de azon alkalmakkor sem "élveztem" a cigit. Úgy döntöttem nem kérek belőle :D.
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.12. 13:56:51

Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.

Fuc*k off Madrid!
Válasz küldése