Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos hogy a vízipipára gondolt Rinku? Mert a sima pipára is ezek jellemzőek, legalábbis faterom ezt mondta, ezért én is kipróbáltam, viszont a cigarettát még soha.MichaaBee írta:Nekem kémikusok mondták, hogy nem tévhit az, legalább olyan káros a vízipipa, mint a cigi. Nem emlékszem a teljes sztorira, az a lényege, hogy másképp és más anyaggal károsít, de minimum ugyanannyira veszélyes. Szóval ha tetszik, szívjad nyugodtan, de szerintem másnak ne ajánld nagyon.Rinku írta:A pipázást viszont ajánlom mindenkinek, egy kellemes, szűrt, hűs füstöt szívsz be, tök jó kis csinos karikákat lehet eregetni vele, egy nyugis, baráti kör elengedhetetlen kelléke. Egyáltalán nem addiktív és elenyésző mennyiségű káros anyag van benne, pont a nagy fokú dohányszűrés miatt. Nem kell elhinni a tévhiteket, ezek csakis a hülye embereknek vannak kitalálva.
miért állna a szivar egy cigaretta felett? ez is csak egy hülye sztereotípia, hogy az milyen marha elegáns, meg az "elit" cigarettája.Rinku írta:Idén szilveszterkor szívtam először bele egy szivarba - azért na, a szivar az magasan egy holmi szál cigaretta felett áll, gondoltam kipróbálom.
Nekem kémikusok mondták, hogy nem tévhit az, legalább olyan káros a vízipipa, mint a cigi. Nem emlékszem a teljes sztorira, az a lényege, hogy másképp és más anyaggal károsít, de minimum ugyanannyira veszélyes. Szóval ha tetszik, szívjad nyugodtan, de szerintem másnak ne ajánld nagyon.Rinku írta:A pipázást viszont ajánlom mindenkinek, egy kellemes, szűrt, hűs füstöt szívsz be, tök jó kis csinos karikákat lehet eregetni vele, egy nyugis, baráti kör elengedhetetlen kelléke. Egyáltalán nem addiktív és elenyésző mennyiségű káros anyag van benne, pont a nagy fokú dohányszűrés miatt. Nem kell elhinni a tévhiteket, ezek csakis a hülye embereknek vannak kitalálva.
Halál komolyan írtam.lui1698 írta:Se egy igaz szó.kanty írta:Se cigi, se pia, se kávé.![]()
Amúgy dekkel én úgy vagyok, hogy nem, de 4-5 sör után előbújik belőlem a kéregető kcsög és jön az "aggyá má egy szálat" mondat. Ez soha nem jó....
Se egy igaz szó.kanty írta:Se cigi, se pia, se kávé.
én aznap szívtam bele párat egy szálba, amikor betöltöttem a 18at, na mondom kíváncsi vagyok, hátha egy kis örömforráshoz jutok.Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
Én személy szerint nem dohányzom, de tényleg nem. Kb 5 vagy 6 éve történt, 18 éves voltam, egy buliba elszívtam fél doboz cigit. Azóta (és előtte sem) semmi.
Igen, ez tényleg nagyon durva. És gyakorlatilag ahogy kiérnek a szabad levegőre, mert suliban ugye egész nap nem tudnak (bár megtalálják a módját). Mikor 15 éves voltam, a focicsapatunk egyik edzésén figyeltem meg, hogy 11-en voltunk ott, abból én voltam az egyetlen, aki nem ment el edzés után elszívni egy cigit. Van olyan osztálytársam, aki 11 évesen kezdte el, azóta napi egy doboz. Kegyetlen pénzeket beleölnek, nem is tudom felfogni. Nem is szeretném kipróbálni soha.Initom írta:16 vagyok. még ki sem próbáltamnem is akarom,és szerintem nem is fogom.
ez egyébként érdekes téma. A korosztályomban 10/5 tuti cigizik.
Egyszer se gyújtottam rá pedig elég sokszor lett volna rá lehetőségem. Meg mondogatták hogy próbáljam ki. Mindig azt szoktam kérdezni "mondj egy érvet miért kellene kipróbálnom? Káros , drága és büdös mi benne a jó? " ez után igazat adnak nekem általában és mondják hogy le kellene szokni de nem tudnak. (23)Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
Én se cigizek, a szagától is undorodomFirefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
visca el barca írta:
a pálinka mellett amugy a fröccsöt sem bírom meginni. egyszerűen "rossz" az ízepfej
Látom egy ivásúak-szívásúak vagyunkvisca el barca írta:15 éve dohányzom, hol kisebb, hol nagyobb intenzitással, de napi fél doboz a max.Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
néha elgondolkodom h le kellene szokni, de ennél tovább még nem jutottam![]()
16 vagyok. még ki sem próbáltamFirefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
Én személy szerint nem dohányzom, de tényleg nem. Kb 5 vagy 6 éve történt, 18 éves voltam, egy buliba elszívtam fél doboz cigit. Azóta (és előtte sem) semmi.
15 éve dohányzom, hol kisebb, hol nagyobb intenzitással, de napi fél doboz a max.Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
Se cigi, se nafta. A felszabadult érzést az esti meccsek okozzákFirefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
Én soha egy szálat nem szívtam még. Kínáltak már, de sose kértem, bármennyire kinéztek miatta. Egyszerűen undorodom a bűzétől, erre rájön még az egészségkárosító hatása is, háát, kösz nem!Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
Én nem dohányzom és soha nem is gyújtottam még rá. (19 éves vagyok) Annak ellenére hogy anyukám rendszeresen dohányzik, apukám is dohányzott régebben. Ismerőseim között is sokan vannak, de engem egyáltalán nem vonz(ott). Nem is szeretném semmikor kipróbálni.Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
17 vagyok, életemben kétszer dohányoztam, de azon alkalmakkor sem "élveztem" a cigit. Úgy döntöttem nem kérek belőleFirefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.