Tényleg mindig elő kerül ez a téma, legutóbb emlékszem Matyi volt aki x évesen dohányzott és mesélt milye4n a korosztálya
Initom írta:
Egyáltalán nem vagyok olyan mint a korosztályom. Az a menő,ha minden hétvégén rottyra iszod magad (az más ha Bob ék csinálják

).
Ez gondolom én vagyok.

Én már régebben is kifejtettem erről a véleményemet, lehet kicsit konzervatív, de mindennek meg van a maga ideje.
Én pl 18 évesen fogyasztottam először alkoholt.S úgy alapvetően egyetemen is a vicces részegedés ment, nem totális csődig, de azért már homályosan látva a világot.
Én pl ha látom, hogy 16-17 éves suhancok szó szerint hányásba fekvésig isszák magukat, az teljesen kiakaszt, e elriaszt, s ha ráadásul csaj az illető az elég kiborító
Hozzáteszem, nem vagyok alkoholista, ne tüntessetek fel annak

Az igaz, hogy a mai napig buliról van szó, benne vagyok sok mindenben, de azért jóval ritkább már az ilyen alkalom.
De nem tagadom egyetemi évek során ment az őrület, de azért egy határ meg volt, legalábbis próbáltuk betartani.Én is voltam már csatak részeg, amikor már csak pantomimozás ment, de azért esetek nagy részében a viccesig ment a dolog.