Firefox írta:Szeretném felmérni az oldal fórumozóit, hogy kik azok akik dohányoznak, és kik azok, akik nem szívják a cigarettát. Várom a neveket.
Én személy szerint nem dohányzom, de tényleg nem. Kb 5 vagy 6 éve történt, 18 éves voltam, egy buliba elszívtam fél doboz cigit. Azóta (és előtte sem) semmi.
Én nem dohányzom és soha nem is gyújtottam még rá. (19 éves vagyok) Annak ellenére hogy anyukám rendszeresen dohányzik, apukám is dohányzott régebben. Ismerőseim között is sokan vannak, de engem egyáltalán nem vonz(ott). Nem is szeretném semmikor kipróbálni.
Szerk:
Alkohol témához:
A jó pálinka a legjobb, falusiként sokfélét kóstolhattam már.

Legutóbb ballagómon 13 éves körtét ittunk, az igazán jó volt. De persze van számtalan rossz is. Azt mondják hogy egy kis szilvalekvár és kevés méz remek ízt ad a szilvapálinkának. (ilyet még nem kóstoltam, de most készül ilyen is

)
Bor: félédes vörös+ kóla kombinációt szoktam noname borokkal

De ha lehetőségem lesz fogok többfélét kóstolni.

Sör: nem szeretem mert keserű, az ízesített söröket megiszom ha nagyon szomjas vagyok, mert attól már nem leszek:D
Még rövidekből a vilmost szeretem az íze miatt, másfélét nem is szoktam. A legrosszabb szerintem ízre ami a vodkánál is rosszabb az a Martini (az átlátszó), az vmi nagyon rossz.