kurdt írta:Tehát szerintem ez eldőlt
Igazad van,
akkor kezdem is.
Szóval úgy néz ki a C opció vitte a pálmát a rendszer szempontjából, ennek átgondolására hagyok mindenkinek időt, aki lui/kanty/veb elnöki ítélőképességére számítva választotta ezt a megoldást.
doc-ban csináltam egy "legyen új kör?" szavazást is, kérem h mindenki ott nyilatkozzon erről. Az a javaslatom,
ha új kör is lesz, a maradék 6 ajánlót (már ha Forrest előkerül) megtartanánk ebben a sorrendben a kör elején, és csak a többiekkel sorsolnánk. (ha ez nem tetszik, akkor "legyen új kör új ajánlókkal" v vmi ilyesmit szavazzatok igen-nem helyett)
Igazából tehát a tagfelvételről, pótlásról szólna ez az új kör dolog.
Mondjuk legyen erre a szavazásra, további javaslatokra 1 hét, ha a maradék két ember eddig sem jelentkezik, akkor nem tekintem őket a filmklub tagjának a továbbiakban. Új kör esetén lenne egy tagfelvétel még, és akkor mondjuk
24-én indulnánk/folytatnánk ajánlással
Még egy dolog, idáig az utólag, tök ismeretlenül beeső emberek voltak 90%-ban azok, akik feladták a klubot. Úgyhogy úgy gondolom, hogy a sorsolást majd úgy kellene alakítani, hogy
az újoncok az ajánlási sorrend végére kerülnek mindig, így elkerüljük azt, ami tömegesen volt már, h valaki ajánl a 2. héten, aztán eltűnik.