Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kód: Egész kijelölése
1. sjd
2. lui
Kód: Egész kijelölése
1. sjd
Igazad van, akkor kezdem is.kurdt írta:Tehát szerintem ez eldőlt
Huni kiszállt, két ember nem szavazott még viszont van három szavazat előnyöd. Tehát szerintem ez eldőlt, úgyhogy innentől igazából a te döntésed, hogy folytatódik-e ez a kör, vagy pihenünk, diskurálunk és a vizsgák végeztével belecsapunk egy új körbe, tiszta lappal.sjd írta:Amúgy breywol, Huni és Forrest, nem akartok szavazni?
Na az értékelés?messideco írta:Megnéztem a Carandirut, értékelek az Arsenal-meccs után.
Ez igaz, én se ajánlottam még, de szívesebben is ajánlanék egy új, normális körben. De nekem 8sjd írta:Személy szerint én úgy érzem, h pl. velem, mint leendő ajánlóval szemben sem lenne fair.
Szerintem jobb lenne egy újat indítani, de a legjobb, ha előtte szavazást indítunkmessideco írta: Nálunk még lenne 6+Huni ajánlása. Akkor most mi lesz, új kört indítunk?
Várunk szeretettel, csak aztán nehogy belődd ajánlásnak a Karambolt. Azzal megint kinyíródna a klub azt hiszem.Faust írta:Szóval, rám számíthattok a kövi turnusban.
ez csak ötlet, nem konkrét valami, lehet variálni. én spec azért is örülnék ennek, mert állandoan van 2-3 film a tarsolyban és így végülis nem én döntenék hanem egy sorsolássjd írta:Alapvetően tényleg tetszik az ötlet, csak pl. itt is úgy vagyok, hogy dokumentumfilmből és vígjátékból (főleg 2-t utóbbiból) borzalmasan nehéz jót találni. És sztem lehet, hogy másnak is lennének hasonló fenntartásai, mással kapcsolatban.visca el barca írta:
Szóval ez sztem akkor működik, ha nagyon sok munkával, nagyon aprólékosan egy minden tekintetben kielégítő listát rakunk össze.