Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.14. 22:58:29

Sons of Anarchy 2. évaddal most végeztem.
Kééész.

B+, ez az utolsó néhány jelenet iszonyat nagyot ütött. A zene, meg a jelenetek ahogy össze voltak vágva. Egyszer a száguldó motorosok, egyszer meg a zokogó nő.
Meg az egész évad eszméletlen jó volt szerintem.

Az évadból az egyik kedvenc jelenetem:
http://donnie.blog.hu/2009/12/24/soa_3

Ha az első évadra 8-at mondtam, akkor erre simán rádobom a 10/10-et.
Egy percig nem ült le az évad, nagyon ott volt.

Plusz amit még nagyon bírok a sorozatban, hogy egyik pillanatban szakadok az idiótaságokon, a másikban meg megy a dráma orrba-szájba.

Végére kis muzsika kedvcsinálónak:
http://www.youtube.com/watch?v=b6NDdF-R2uk

szerk.:
3. szezon évadnyitó :shock: :shock:

Ez a rész végig kicsit nyugisabb volt, mint pl. a második évad utolsó 1-2 része, de a végén robban a bomba. Anyám ez a sorozat!
Unser úgy látszik marad még egy ideig sheriff, és Jax meg még nagyonbb lelki válságba kerülhet. És vajon kik voltak a támadók? ááá...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
PCsabi
aka Game90

2010.11.14. 14:39:44

Három észrevétel:
1. Non Stop kiesését sajnálom, az egyik kedvenceim voltak. És pont Nikolas-szal kellett párbajozniuk...
2. Malek Miki gyakorlatilag munka nélkül maradt :D
3. És ami a legfontosabb: Vecát én is... 8)

Végre megnéztem a Fűrészt és az Expendables-t. Fűrész szerintem erős közepes, a 3D-től egy kicsivel többet vártam. Expendables nálam 8/10, ha nem lett volna hatalmas hype körülötte, akkor több pontot is kaphatott volna.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.14. 12:16:57

faithnomore írta:
messideco írta:Na vége az X-faktornak.
Amit leszűrtem: Nikolas egyre gyengébb, tényleg semmi új nincs a produkcióiban. Eleinte talán nagyon felsztárolták, de ez nem tarthat örökké.
Norbi: valahogy ma nem tetszett nekem. Szerintem egyáltalán nem talált hozzá ez a szám, bár a zsűrinek bejött.
Tomi: ez volt az egyik legjobb alakítása, nekem ő a kedvencem
Csaba: nyálgép stb, de pl. el tudnám képzelni musicalekben szerepelni, ez találna neki
Veca: nagyon jól énekelt, de komolyan. Amellett nagyon jól is néz ki :wink:
Dorka: nem fog sokáig a mezőny tagja szerintem
Wolf Kati: a másik potenciális kieső
Non Stop: az egyik üde színfolt volt, kár, hogy kiestek. Élveztem a produkcióikat...
Wolf Kati miért potenciális kieső? Az egész mezőnyben ő énekel a legjobban :roll:
Én meg Tomit nem bírom, valahogy semmit nem látok a srácban, egyszerűen csak kimegy a színpadra, megáll és énekel.
Naív vagy. Rég nem az az elsődleges, hogy ki hogyan énekel. Nikolas és Vastag Csabán és Wolf katin kívül egyik se lenne akkor itt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.14. 12:15:25

albicelesteX írta:Üdv!Tudnátok ajánlani olyan vagy hasonló témájú filmeket,mint a Da Vinci kód?Szóval ilyen egyházas,ereklyés,nyomozós szerű.
Angyalok és démonok, szintén Dan Brown könyv alapján elkészített film :)
messideco
Presidente del Barça

2010.11.14. 11:54:59

Hát ugye ízlések és pofonok(félre ne értsd, nem vagyok homár...).
Kati eddig semmi extrát nem tudott mutatni szerintem, nem értem miért tartod az élmezőnybe tartozónak.
Kép
"And my heart will leave you never."
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.11.14. 11:50:26

Amit leszűrtem: Nikolas egyre gyengébb, tényleg semmi új nincs a produkcióiban. Eleinte talán nagyon felsztárolták, de ez nem tarthat örökké.
Norbi: valahogy ma nem tetszett nekem. Szerintem egyáltalán nem talált hozzá ez a szám, bár a zsűrinek bejött.
Csaba: nyálgép stb, de pl. el tudnám képzelni musicalekben szerepelni, ez találna neki
Non Stop: az egyik üde színfolt volt, kár, hogy kiestek. Élveztem a produkcióikat...
Wolf Kati miért potenciális kieső? Az egész mezőnyben ő énekel a legjobban :roll:
Én meg Tomit nem bírom, valahogy semmit nem látok a srácban, egyszerűen csak kimegy a színpadra, megáll és énekel.
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
albicelesteX
A Vadász

2010.11.14. 11:46:22

Üdv!Tudnátok ajánlani olyan vagy hasonló témájú filmeket,mint a Da Vinci kód?Szóval ilyen egyházas,ereklyés,nyomozós szerű.
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.14. 00:02:31

persze hogy beleszólnak, mivel az egész a pénzről szól :!:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.13. 23:59:01

Amúgy szerintem ez egy nagy bunda hogy kik párbajoznak. Kicsit gyanús hogy mindig az aktuális leggyengébb párbajozik. Illetve hogy most nem volt ott nő, én valahogy nem hiszem hogy akár a non stop, akár a takács kevesebb szavazatot kapott volna mint a Wolf Kati. A producerek is tuti beleszólnak ebbe az egészbe. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
albicelesteX
A Vadász

2010.11.13. 23:51:06

messideco írta:Veca:
Blokkolnám,amúgy megnéztem a műsort nem vagyok elájulva tőle,közepes emberek,az átlagosnál kicsivel jobbak vagy még annyival se.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.11.13. 23:48:06

Na vége az X-faktornak.
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.13. 20:12:27

lui1698 írta:In 2010, Sons of Anarchy attracted an average of 4.9 million viewers per week, making it FX's highest rated series ever, surpassing other hits The Shield, Nip/Tuck, Rescue Me and Damages.

Nem kis sorozatokat nyomott le.
Hát asszem készíthetsz egy új aláírásképet, amin a SoA is ott figyel :D

(Johan Cruyff)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.13. 15:10:18

In 2010, Sons of Anarchy attracted an average of 4.9 million viewers per week, making it FX's highest rated series ever, surpassing other hits The Shield, Nip/Tuck, Rescue Me and Damages.

Nem kis sorozatokat nyomott le.
Fernando írta:Lui! Megkaptam és köszöntem is, NAHDE korai volt az öröm. Hogyan kell innen letölteni?
Megauploadra felraktam. Elküldtem pü-ben azt is.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.13. 15:07:57

Victor_Valdes írta:Valami lányosabb vígjátékot tudtok mondani? :D
Sztem vígjáték kategóriában nehéz elkülöníteni fiús ill. lányos filmeket. Azt tanácsolom keress rom.vígjátékokat, mint pl. 50 első randi.

(Johan Cruyff)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.13. 15:06:44

Lui! Megkaptam és köszöntem is, NAHDE korai volt az öröm. Hogyan kell innen letölteni?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.13. 15:03:31

lui1698 írta:
detabarca írta:Megnyugodhatsz 1 langyi rész sem lesz, SŐT!!! 2. évad uccsó részen besza-behu. Még feljebb tekerik a fordulatszámot és eddig végig sikerül tartani a szintet a 3. évadban is ;)
Mondjuk abból is látszik, hogy megy a sorozat, hogy már a 4. évadot is berendelték. Eredetileg 7 évadosra tervezték. Merem remélni, hogy végig megy.
Úgy tudom már az 5. is be van rendelve! Régebben pedig olvastam vhol (valszeg junkien) hogy mind a 7 évadra tulajdonképp kész a sztori. Ha tartani tudják a mostani szintet akkor nem lehet gond. Egyre több hódolója van a SoA-nak itthon is és nagyon sokan Lost utódként emlegetik, ami elég nagy elismerés.

(Johan Cruyff)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.13. 14:55:12

Valami lányosabb vígjátékot tudtok mondani? :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.13. 14:51:34

detabarca írta:Megnyugodhatsz 1 langyi rész sem lesz, SŐT!!! 2. évad uccsó részen besza-behu. Még feljebb tekerik a fordulatszámot és eddig végig sikerül tartani a szintet a 3. évadban is ;)
Mondjuk abból is látszik, hogy megy a sorozat, hogy már a 4. évadot is berendelték. Eredetileg 7 évadosra tervezték. Merem remélni, hogy végig megy.
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.13. 14:43:42

lui1698 írta:
detabarca írta:Na ez az amit én is mindenkinek ajánlok! Kedvencemmé nőtte ki magát és egyáltalán nem érzem veszélyben a helyét :)
Most pl totál kész vagyok mert tegnap óta várom a feliratot az új részhez és csak holnap lesz vmikor, mert külföldön van a srác, aki csinálja...
Így akkor be is bizonyosodott amit reméltem, hogy a sorozat a jó nyitóévad után csak erősödik.
Most a második évad 11. részénél tartok, és tartja a szintet.
Megnyugodhatsz 1 langyi rész sem lesz, SŐT!!! 2. évad uccsó részen besza-behu. Még feljebb tekerik a fordulatszámot és eddig végig sikerül tartani a szintet a 3. évadban is ;)

(Johan Cruyff)
davi10
Llegenda del Barça

2010.11.13. 14:17:22

messideco írta:El kezdtem nézni a CSI Las Vegast. Eddig nagyon tetszetős a sorozat. Valakinek nézi/nézte még?
Én néztem, de a Miami meg a New York-i jobban bejött.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.13. 14:00:13

Fernando írta:Tudsz adni linket ehhez a Sons of Anarchy-hoz? :oops: Elég bejövős. Amit én találtam link, vagy halott vagy iszonyat lassú.
Ment PÜ.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.13. 13:15:12

Tudsz adni linket ehhez a Sons of Anarchy-hoz? :oops: Elég bejövős. Amit én találtam link, vagy halott vagy iszonyat lassú.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.13. 11:57:07

detabarca írta:Na ez az amit én is mindenkinek ajánlok! Kedvencemmé nőtte ki magát és egyáltalán nem érzem veszélyben a helyét :)
Most pl totál kész vagyok mert tegnap óta várom a feliratot az új részhez és csak holnap lesz vmikor, mert külföldön van a srác, aki csinálja...
Így akkor be is bizonyosodott amit reméltem, hogy a sorozat a jó nyitóévad után csak erősödik.
Most a második évad 11. részénél tartok, és tartja a szintet.
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.13. 11:53:47

bouba írta:
lui1698 írta:Sons of Anarchy

.
Már én is kinéztem magamnak :)
Brotherhood után el is kezdem.
Na ez az amit én is mindenkinek ajánlok! Kedvencemmé nőtte ki magát és egyáltalán nem érzem veszélyben a helyét :)

(Johan Cruyff)
messideco
Presidente del Barça

2010.11.13. 11:47:34

El kezdtem nézni a CSI Las Vegast. Eddig nagyon tetszetős a sorozat. Valakinek nézi/nézte még?
Kép
Válasz küldése