Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Naív vagy. Rég nem az az elsődleges, hogy ki hogyan énekel. Nikolas és Vastag Csabán és Wolf katin kívül egyik se lenne akkor itt.faithnomore írta:Wolf Kati miért potenciális kieső? Az egész mezőnyben ő énekel a legjobbanmessideco írta:Na vége az X-faktornak.
Amit leszűrtem: Nikolas egyre gyengébb, tényleg semmi új nincs a produkcióiban. Eleinte talán nagyon felsztárolták, de ez nem tarthat örökké.
Norbi: valahogy ma nem tetszett nekem. Szerintem egyáltalán nem talált hozzá ez a szám, bár a zsűrinek bejött.
Tomi: ez volt az egyik legjobb alakítása, nekem ő a kedvencem
Csaba: nyálgép stb, de pl. el tudnám képzelni musicalekben szerepelni, ez találna neki
Veca: nagyon jól énekelt, de komolyan. Amellett nagyon jól is néz ki![]()
Dorka: nem fog sokáig a mezőny tagja szerintem
Wolf Kati: a másik potenciális kieső
Non Stop: az egyik üde színfolt volt, kár, hogy kiestek. Élveztem a produkcióikat...
Én meg Tomit nem bírom, valahogy semmit nem látok a srácban, egyszerűen csak kimegy a színpadra, megáll és énekel.
Angyalok és démonok, szintén Dan Brown könyv alapján elkészített filmalbicelesteX írta:Üdv!Tudnátok ajánlani olyan vagy hasonló témájú filmeket,mint a Da Vinci kód?Szóval ilyen egyházas,ereklyés,nyomozós szerű.
Wolf Kati miért potenciális kieső? Az egész mezőnyben ő énekel a legjobbanmessideco írta:Na vége az X-faktornak.
Amit leszűrtem: Nikolas egyre gyengébb, tényleg semmi új nincs a produkcióiban. Eleinte talán nagyon felsztárolták, de ez nem tarthat örökké.
Norbi: valahogy ma nem tetszett nekem. Szerintem egyáltalán nem talált hozzá ez a szám, bár a zsűrinek bejött.
Csaba: nyálgép stb, de pl. el tudnám képzelni musicalekben szerepelni, ez találna neki
Non Stop: az egyik üde színfolt volt, kár, hogy kiestek. Élveztem a produkcióikat...
Amúgy szerintem ez egy nagy bunda hogy kik párbajoznak. Kicsit gyanús hogy mindig az aktuális leggyengébb párbajozik. Illetve hogy most nem volt ott nő, én valahogy nem hiszem hogy akár a non stop, akár a takács kevesebb szavazatot kapott volna mint a Wolf Kati. A producerek is tuti beleszólnak ebbe az egészbe.messideco írta:Na vége az X-faktornak.
Blokkolnám,amúgy megnéztem a műsort nem vagyok elájulva tőle,közepes emberek,az átlagosnál kicsivel jobbak vagy még annyival se.messideco írta:Veca:
Hát asszem készíthetsz egy új aláírásképet, amin a SoA is ott figyellui1698 írta:In 2010, Sons of Anarchy attracted an average of 4.9 million viewers per week, making it FX's highest rated series ever, surpassing other hits The Shield, Nip/Tuck, Rescue Me and Damages.
Nem kis sorozatokat nyomott le.
Megauploadra felraktam. Elküldtem pü-ben azt is.Fernando írta:Lui! Megkaptam és köszöntem is, NAHDE korai volt az öröm. Hogyan kell innen letölteni?
Sztem vígjáték kategóriában nehéz elkülöníteni fiús ill. lányos filmeket. Azt tanácsolom keress rom.vígjátékokat, mint pl. 50 első randi.Victor_Valdes írta:Valami lányosabb vígjátékot tudtok mondani?
Úgy tudom már az 5. is be van rendelve! Régebben pedig olvastam vhol (valszeg junkien) hogy mind a 7 évadra tulajdonképp kész a sztori. Ha tartani tudják a mostani szintet akkor nem lehet gond. Egyre több hódolója van a SoA-nak itthon is és nagyon sokan Lost utódként emlegetik, ami elég nagy elismerés.lui1698 írta:Mondjuk abból is látszik, hogy megy a sorozat, hogy már a 4. évadot is berendelték. Eredetileg 7 évadosra tervezték. Merem remélni, hogy végig megy.detabarca írta:Megnyugodhatsz 1 langyi rész sem lesz, SŐT!!! 2. évad uccsó részen besza-behu. Még feljebb tekerik a fordulatszámot és eddig végig sikerül tartani a szintet a 3. évadban is
Mondjuk abból is látszik, hogy megy a sorozat, hogy már a 4. évadot is berendelték. Eredetileg 7 évadosra tervezték. Merem remélni, hogy végig megy.detabarca írta:Megnyugodhatsz 1 langyi rész sem lesz, SŐT!!! 2. évad uccsó részen besza-behu. Még feljebb tekerik a fordulatszámot és eddig végig sikerül tartani a szintet a 3. évadban is
Megnyugodhatsz 1 langyi rész sem lesz, SŐT!!! 2. évad uccsó részen besza-behu. Még feljebb tekerik a fordulatszámot és eddig végig sikerül tartani a szintet a 3. évadban islui1698 írta:Így akkor be is bizonyosodott amit reméltem, hogy a sorozat a jó nyitóévad után csak erősödik.detabarca írta:Na ez az amit én is mindenkinek ajánlok! Kedvencemmé nőtte ki magát és egyáltalán nem érzem veszélyben a helyét
Most pl totál kész vagyok mert tegnap óta várom a feliratot az új részhez és csak holnap lesz vmikor, mert külföldön van a srác, aki csinálja...
Most a második évad 11. részénél tartok, és tartja a szintet.
Én néztem, de a Miami meg a New York-i jobban bejött.messideco írta:El kezdtem nézni a CSI Las Vegast. Eddig nagyon tetszetős a sorozat. Valakinek nézi/nézte még?
Ment PÜ.Fernando írta:Tudsz adni linket ehhez a Sons of Anarchy-hoz?Elég bejövős. Amit én találtam link, vagy halott vagy iszonyat lassú.
Így akkor be is bizonyosodott amit reméltem, hogy a sorozat a jó nyitóévad után csak erősödik.detabarca írta:Na ez az amit én is mindenkinek ajánlok! Kedvencemmé nőtte ki magát és egyáltalán nem érzem veszélyben a helyét
Most pl totál kész vagyok mert tegnap óta várom a feliratot az új részhez és csak holnap lesz vmikor, mert külföldön van a srác, aki csinálja...
Na ez az amit én is mindenkinek ajánlok! Kedvencemmé nőtte ki magát és egyáltalán nem érzem veszélyben a helyétbouba írta:Már én is kinéztem magamnak
Brotherhood után el is kezdem.