Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:26:09

S.Agüero írta:Valaki tud egy linket adni az Eredet című filmről?
Ami nem mozis és szinkronos.
Köszi.
Ugyanez jó lenne a Nagyfiúkról is. :oops:
Margarin nevű fórumozó linkelt még nyáron egy oldalt ide, amin ezek a filmek voltak, de már nem tudom az oldal nevét.
ha tudja valaki örülnék ha leírná. :)
Ment pü. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.11.03. 11:25:06

daffy írta:
Köszi.
csak olyat tudok,ahol a kép dvd minőségű,de a hang mozis
Én csak olyat tudok, amin a dvd mozis, a hang meg kép.
daffy
Madridista

2010.11.03. 11:23:53

Köszi.
csak olyat tudok,ahol a kép dvd minőségű,de a hang mozis
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.03. 11:20:59

Valaki tud egy linket adni az Eredet című filmről?
Köszi.
Ugyanez jó lenne a Nagyfiúkról is. :oops:
Margarin nevű fórumozó linkelt még nyáron egy oldalt ide, amin ezek a filmek voltak, de már nem tudom az oldal nevét.
ha tudja valaki örülnék ha leírná. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.11.03. 11:23:55-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.11.03. 11:16:53

messideco írta:10 évados lesz a HYMYM? :shock: Azzal csak elrontanák a sorozatot :(. Remélem nem igaz ez...
Már el van rontva, nincs hová rontani.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.03. 10:21:42

egy önkéntes csinált feliratot, míg a "hivatalos" fordítás el nem készül.
akit érdekel, ezzel nyugodtan megnézheti a szünet előtti utolsó Chuck részt, merem ajánlani, sztem jól sikerült ;)

felirat
messideco
Presidente del Barça

2010.11.03. 05:01:36

10 évados lesz a HYMYM? :shock: Azzal csak elrontanák a sorozatot :(. Remélem nem igaz ez...
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2010.11.02. 23:24:17

Eazzy írta:
miihii írta:The Walking Dead
A felvezető rész tetszett,nézős lesz a sorozat az tuti.
Há ezt má nem hiszem el :lol:
Pont ezt a sorozatot néztem ki magamnak én is, meg is néztem ma, és nekem is tetszett nagyon. Kicsit ugyanolyan sorozatokat nézünk ki :lol:
Bár a Drótot én ajánlottam neked, de pl egyéb sorozatokban is hasonlóakat nézünk, illetve eddig egymás ajánlásai is célt találtak. Vicces.
:D
Jó ízlésünk van,ennyi az egész 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.11.02. 19:54:30

csababarca írta: Jaja,jó rész volt.
Viszont lassan így 6és negyed évad után jó lenne,ha a címhez hűen valami ki is alakulna már,hogy ki lehet majd az a bizonyos "anyátok".
Végre olyan majdnem olyan szintet hoz a sorozat mint az első 3 évad.
Amúgy már szerintem szépen lassan hozzák be az asszonyt is. Pl hogy ott volt a teremben mikor rossz órára ment be, meg a szobatársával majdnem járt is. Jah és látta már a bokáját :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.11.02. 19:53:06

csababarca írta:
messideco írta:Egész jó része volt az Így jártam anyátoknak. Szépen lassan a szezon feléhez közeledünk...

Jaja,jó rész volt.
Viszont lassan így 6és negyed évad után jó lenne,ha a címhez hűen valami ki is alakulna már,hogy ki lehet majd az a bizonyos "anyátok".
Én már hallottam olyat h az egész 10 évados lesz így lesz még bőven idejük kifejteni h hogyan is járt az anyjukkal
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.11.02. 19:52:17

Há ezt má nem hiszem el :lol:
Pont ezt a sorozatot néztem ki magamnak én is, meg is néztem ma, és nekem is tetszett nagyon. Kicsit ugyanolyan sorozatokat nézünk ki :lol:
Bár a Drótot én ajánlottam neked, de pl egyéb sorozatokban is hasonlóakat nézünk, illetve eddig egymás ajánlásai is célt találtak. Vicces.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.02. 19:44:14

messideco írta:Egész jó része volt az Így jártam anyátoknak. Szépen lassan a szezon feléhez közeledünk...

Jaja,jó rész volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2010.11.02. 19:39:22

Egész jó része volt az Így jártam anyátoknak. Szépen lassan a szezon feléhez közeledünk...
Kép
"And my heart will leave you never."
Deus
Boixos Nois

2010.11.02. 15:31:10

socio66 írta:bszki ez az eredet durván elgondolkodtatott,ezen kattogok mióta megnéztem.
hihetetlen mennyiféleképp lehet levezetni több dolgot is,olvasgattam pár helyen a kommenteket,de csak összezavartak,némelyek olyan dolgokat írnak amin még a rendező is csak nézne szerintem. :)
nem szokásom újranézni a filmeket,még a jobbakat sem,de ezt muszáj lesz. aztán ha összeállt a fejemben,akkor leírom az elméletem,szerintem elég egyedi. :)
ez segíthet kiigazodni

http://www.inceptionending.com/wp-conte ... _dwang.jpg
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.02. 15:10:02

socio66 írta:bszki ez az eredet durván elgondolkodtatott,ezen kattogok mióta megnéztem.
hihetetlen mennyiféleképp lehet levezetni több dolgot is,olvasgattam pár helyen a kommenteket,de csak összezavartak,némelyek olyan dolgokat írnak amin még a rendező is csak nézne szerintem. :)
nem szokásom újranézni a filmeket,még a jobbakat sem,de ezt muszáj lesz. aztán ha összeállt a fejemben,akkor leírom az elméletem,szerintem elég egyedi. :)
Épp a tegnap néztem meg én is. Kb igy állok a dologgal, ahogy Te. :) Elég sokat agyaltam rajta, de úgy érzem, h még egyszer megkell nézzem, h minde tiszta legyen. Az se segitett a film megértésében, h kb a felénél vendégem jött ezért leállitottam :P . Na mind1 még egyszer megnézem.

DiCaprio ismét nagyot alakit, kedvenc szinészem. Viharsziget, Eredet...két nem kis film egymás után.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.02. 10:12:11

Chuck

b+ Timothy Dalton! eszméletlen nagyot alakított! :D
még kérdeztem is magamban a rész közben, h egy ex-James Bond csak ilyen szerepet kap? a páros verekedés közben milyen jól elbeszélgetett a párocska :D

nagyon kíváncsi leszek, h az a PSP-re emlékeztető kütyü mit csinált az Intersect-tel, mert ha egyszer az blokkolásra szolgál, akkor Orion is használhatta volna Chuck-on, amikor még nem akarta, h kém legyen a fia, szóval lövésem sincs...
nah meg mit rejt az a lapostop a Mustangban, mert az meg olyan, mint amit Chuck használt a 2. évadban!

szünet lesz, szóval csak 2 hét múlva jön a folytatás! :?
bouba
Capitá del Barça

2010.11.02. 08:25:04

fcbarca0827 írta:
bouba írta:-Rablós, betörős, tolvajos, átverős
-szervezett bűnözős ,gengszteres
-akció
-krimi

Ilyen kategóriájú filmeket keresnék.
Közönséges bűnözők (The usual suspects) megvolt? Kedvenc filmem. :wink: Amúgy, még a Balhét és az Olasz melót tudnám ajánlani. 8)

Valamint, nekem ma estére van betervezve 22 lövés Zsán Rénóval. Krimi/Akció.
Közönséges bűnözők nagy kedvenc.
Másik 2-t is láttam.
Viszont a 22 lövést még nem :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.02. 01:24:30

Dexter:

Jaja, legnagyobb Masuka bemutatója,és a "Ez Luminol, nem rokonod" beszólás volt :D

Ez a Masuka nagyon nagy karakter, kellenek az ilyenek is, visítottam most is rajta:D Közben meg Dexterék feje, pedig a húga sokat látott már,de még neki is sok a jó öreg káMasuk(tr)a. Várjuk a folytatást, amúgy Gergő! nem lehetett rögtön az első részekben nagy elánnal folytatni a sorozatot, hiszen az előzmények olyanok voltak, amilyenek. Így tökéletes szerintem eddig ez az évad,ahogy van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.01. 23:48:05

Dexter S05E06:
Évad eddigi legjobb része sztem.
Pörgött ahogy kell. Onnantól, hogy Dex megérkezett a raktárba és elkezdődött a nyomozósdi a fószer után nagy feszültség lett.
Plusz mikor a másik elfutott akkor volt cink nem kicsit. De gyilkológép kománk szépen megoldotta. Igaz Matsuka besegített a profi magyarázatával. :lol:
"Ez Luminol. Nem rokonod." :lol:
És mondom én, hogy betanított géplakatok...akarom mondani sorozatgyilkos lesz a kis szösziből. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.11.01. 23:01:09

Most néztem meg én is az 1. részt. Nekem nagyon bejön, birom a zombis filmeket. :D
Bár nem értem hogy miért váltak ketté. Mármint a néger apa és fia, meg a koma. Szegény lovat meg úgy sajnáltam xd
Kép
matador
Jugador d'estrella

2010.11.01. 21:19:58

lui1698 írta:
Tégla - Martin Scorsese
Véres gyémánt - Edward Zwick
Hazugságok hálója - Ridley Scott
Viharsziget - Martin Scorsese
Eredet - Nolan

Nem gyenge névsor, és ilyen rendezőkkel nem nehéz jó filmeket összehozni.
Nem tudom, ki mit lát például a Téglában, szerintem ritka unalmas, eseménytelen, vontatott film. Kb semmi cselekménye nincs, ami még az érzelmi részét is elnyomja a filmnek.

A Véres gyémánt ennél azért jobb volt, annak jó a sztorija, de az se ütött nekem akkorát, kevés esemény volt ehhez, itt is az érzelmek domináltak, de legalább azok erősen.

Hazugságok hálója... hát, pár hónapja nagy érdeklődéssel ültem le elé, de hatalmas csalódás volt, egyszerűen unalmas. Full olyan, mint a Zöld zóna. Kevés.

A Viharszigetnek is vannak igen unalmas periódusai, de a végén összeáll az egész és tényleg jó sztori lesz belőle. De ha valaki a felénél abbahagyja, és azt mondja, hogy ez egy közepes film, akkor teljesen megértem.

Nekem az Eredet az, ami kilóg a sorból, az minden szempontból alapmű, az elejétől a végéig izgalmas, tényleg "nézeti" magát.

De ez nyilván csak az én véleményem
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.01. 21:16:03

Pilotot lehet bevállalom, de ha be is jön majd max. később kezdem néni.
A jelenlegiekkel is alig bírok.
Dexterből most nézem majd az új részt, Gengszterkorzóból még az 5.-et se néztem meg, de már itt a 7. Plusz a gépen pihen egy évad a Sons of Anarchy-ból ami szerintem ha beindul szintén kemény lesz, mint a bakasz*r.
Hellboy meg keményzsarus Dutch befigyel. :D
P.U.Y.O.L. írta:Texasi Láncfűrészes Mészárlás? Szerintem jóféle. (persze nem a régebbiekre gondolok)

Amúgy volt utána valami előzmények része is, de azt csak egyszer láttam és már nem emlékszem a címére. Azzal kezdődik, ahogy megszületik a "csöppség"... 8)
Az előzményes rész címe: A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet (milyen frappáns :D )
Láttam a filmet én is és nekem is bejött mindkettő.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.11.01. 21:14:57

Texasi Láncfűrészes Mészárlás? Szerintem jóféle. (persze nem a régebbiekre gondolok)

Amúgy volt utána valami előzmények része is, de azt csak egyszer láttam és már nem emlékszem a címére. Azzal kezdődik, ahogy megszületik a "csöppség"... 8)
miihii
KHAL

2010.11.01. 21:08:41

The Walking Dead
sjay írta:
CartmanBarca írta: A helyzet az, hogy a héten beterveztünk egy közös filmnézést, (ha már lúd legyen kövér alapon 2 pasi 4 csaj :P ) és ien nagyon ijesztő, sokvéres, kaszabolós horrort keresnék, amitől tényleg lehet fosni :)
Leszedtem a Negyedik típusú találkozásokat, de félek, hogy gagyi lesz (bár még én sem láttam) és kellene egy B-terv ha esetleg besülne a Negyedik.
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek.
Ha hentelős horror kell akkor tudok ajánlani párat.
Halloween széria
Freddy vs Jason
Rémálom az elm utcában sorozat
Péntek 13 sorozat
A Sziklák szemét (mindkettőt) tudnám még javasolni.

De bármelyiket előbb nézném meg,mint a Negyedik típusút.Főleg ha kaszabolásra vágytok :) Az UFO-s cucc amúgy sem egy nagy szám...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.01. 20:49:33

Dexter S05E06:

Már éppen akartam írni ide a panasz-hsz-omat hogy ez az évad messze van nekem a várakozásoktól. Filóztam hogy a 4.évad fináléja és a hosszu várakozás emelte e fel az igényeimet vagy tényleg lapos eddig évad.
Egészen mostanáig. :P
Ez a rész végre már igazi "dexterszint" volt. Kb-é féltávnál jár az évad éppen ideje volt picit megpörgetni. 8)
Válasz küldése