Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ment pü.S.Agüero írta:Valaki tud egy linket adni az Eredet című filmről?
Ami nem mozis és szinkronos.
Köszi.
Ugyanez jó lenne a Nagyfiúkról is.![]()
Margarin nevű fórumozó linkelt még nyáron egy oldalt ide, amin ezek a filmek voltak, de már nem tudom az oldal nevét.
ha tudja valaki örülnék ha leírná.
Én csak olyat tudok, amin a dvd mozis, a hang meg kép.daffy írta:csak olyat tudok,ahol a kép dvd minőségű,de a hang mozisS.Agüero írta:Valaki tud egy linket adni az Eredet című filmről?
Köszi.
csak olyat tudok,ahol a kép dvd minőségű,de a hang mozisS.Agüero írta:Valaki tud egy linket adni az Eredet című filmről?
Köszi.
Már el van rontva, nincs hová rontani.messideco írta:10 évados lesz a HYMYM?Azzal csak elrontanák a sorozatot
. Remélem nem igaz ez...
Eazzy írta:Há ezt má nem hiszem elmiihii írta:The Walking Dead
A felvezető rész tetszett,nézős lesz a sorozat az tuti.![]()
Pont ezt a sorozatot néztem ki magamnak én is, meg is néztem ma, és nekem is tetszett nagyon. Kicsit ugyanolyan sorozatokat nézünk ki![]()
Bár a Drótot én ajánlottam neked, de pl egyéb sorozatokban is hasonlóakat nézünk, illetve eddig egymás ajánlásai is célt találtak. Vicces.
Végre olyan majdnem olyan szintet hoz a sorozat mint az első 3 évad.csababarca írta: Jaja,jó rész volt.
Viszont lassan így 6és negyed évad után jó lenne,ha a címhez hűen valami ki is alakulna már,hogy ki lehet majd az a bizonyos "anyátok".
Én már hallottam olyat h az egész 10 évados lesz így lesz még bőven idejük kifejteni h hogyan is járt az anyjukkalcsababarca írta:messideco írta:Egész jó része volt az Így jártam anyátoknak. Szépen lassan a szezon feléhez közeledünk...
Jaja,jó rész volt.
Viszont lassan így 6és negyed évad után jó lenne,ha a címhez hűen valami ki is alakulna már,hogy ki lehet majd az a bizonyos "anyátok".
Há ezt má nem hiszem elmiihii írta:The Walking Dead
A felvezető rész tetszett,nézős lesz a sorozat az tuti.
messideco írta:Egész jó része volt az Így jártam anyátoknak. Szépen lassan a szezon feléhez közeledünk...
ez segíthet kiigazodnisocio66 írta:bszki ez az eredet durván elgondolkodtatott,ezen kattogok mióta megnéztem.
hihetetlen mennyiféleképp lehet levezetni több dolgot is,olvasgattam pár helyen a kommenteket,de csak összezavartak,némelyek olyan dolgokat írnak amin még a rendező is csak nézne szerintem.
nem szokásom újranézni a filmeket,még a jobbakat sem,de ezt muszáj lesz. aztán ha összeállt a fejemben,akkor leírom az elméletem,szerintem elég egyedi.
Épp a tegnap néztem meg én is. Kb igy állok a dologgal, ahogy Te.socio66 írta:bszki ez az eredet durván elgondolkodtatott,ezen kattogok mióta megnéztem.
hihetetlen mennyiféleképp lehet levezetni több dolgot is,olvasgattam pár helyen a kommenteket,de csak összezavartak,némelyek olyan dolgokat írnak amin még a rendező is csak nézne szerintem.
nem szokásom újranézni a filmeket,még a jobbakat sem,de ezt muszáj lesz. aztán ha összeállt a fejemben,akkor leírom az elméletem,szerintem elég egyedi.
Közönséges bűnözők nagy kedvenc.fcbarca0827 írta:Közönséges bűnözők (The usual suspects) megvolt? Kedvenc filmem.bouba írta:-Rablós, betörős, tolvajos, átverős
-szervezett bűnözős ,gengszteres
-akció
-krimi
Ilyen kategóriájú filmeket keresnék.Amúgy, még a Balhét és az Olasz melót tudnám ajánlani.
Valamint, nekem ma estére van betervezve 22 lövés Zsán Rénóval. Krimi/Akció.
Most néztem meg én is az 1. részt. Nekem nagyon bejön, birom a zombis filmeket.miihii írta:The Walking Dead
Nem tudom, ki mit lát például a Téglában, szerintem ritka unalmas, eseménytelen, vontatott film. Kb semmi cselekménye nincs, ami még az érzelmi részét is elnyomja a filmnek.lui1698 írta:
Tégla - Martin Scorsese
Véres gyémánt - Edward Zwick
Hazugságok hálója - Ridley Scott
Viharsziget - Martin Scorsese
Eredet - Nolan
Nem gyenge névsor, és ilyen rendezőkkel nem nehéz jó filmeket összehozni.
Pilotot lehet bevállalom, de ha be is jön majd max. később kezdem néni.miihii írta:The Walking Dead
Az előzményes rész címe: A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet (milyen frappánsP.U.Y.O.L. írta:Texasi Láncfűrészes Mészárlás? Szerintem jóféle. (persze nem a régebbiekre gondolok)
Amúgy volt utána valami előzmények része is, de azt csak egyszer láttam és már nem emlékszem a címére. Azzal kezdődik, ahogy megszületik a "csöppség"...![]()
A Sziklák szemét (mindkettőt) tudnám még javasolni.sjay írta:Ha hentelős horror kell akkor tudok ajánlani párat.CartmanBarca írta: A helyzet az, hogy a héten beterveztünk egy közös filmnézést, (ha már lúd legyen kövér alapon 2 pasi 4 csaj) és ien nagyon ijesztő, sokvéres, kaszabolós horrort keresnék, amitől tényleg lehet fosni
Leszedtem a Negyedik típusú találkozásokat, de félek, hogy gagyi lesz (bár még én sem láttam) és kellene egy B-terv ha esetleg besülne a Negyedik.
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek.
Halloween széria
Freddy vs Jason
Rémálom az elm utcában sorozat
Péntek 13 sorozat